Social Icons

.

Pages

28 Ιανουαρίου 2013

Οι γυναίκες θέλουν… μεγάλα οπίσθια

    Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι γυναίκες έκαναν τα πάντα για να μοιάζουν τα οπίσθιά τους όσο το δυνατόν πιο… μικροκαμωμένα. Η αντίληψη αυτή, όπως φαίνεται, έχει ξεπεραστεί!

    Όλο και περισσότερες γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν (όσο απίστευτο και αν ακούγεται) ενέσεις λίπους στα οπίσθιά τους για να μεγαλώσουν. Ο λόγος, φαίνεται πως είναι η μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζουν στους άνδρες γυναίκες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Κιμ Καρντάσιαν.

    Για πρώτη φορά στην ιστορία, σύμφωνα με τα φετινά στατιστικά στοιχεία της Βρετανικής Ένωσης Αισθητικής Πλαστικής, οι επεμβάσεις για έγχυση λίπους ξεπερνούν τις λιποαναρροφήσεις.

    Όπως δηλώνουν οι χειρουργοί, ολοένα και αυξάνει ο αριθμός των γυναικών που θέλουν να προσθέσουν κάποια… παχάκια στα σημεία εκείνα που καλούν «ερωτικά» το αντίθετο φύλλο.

    Η συνήθης διαδικασία, είναι να αφαιρέσουν το λίπος από ένα σημείο του σώματός τους και να το προσθέσουν σε άλλο.

    Η πλειοψηφία προτιμά να το προσθέσει στους πισινούς τους, στο στήθος αλλά ακόμη και στο πρόσωπό τους.

    Όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, τα σκάνδαλα που έχουν βγει στη δημοσιότητα σχετικά με τα ελαττωματικά και επικίνδυνα για τον οργανισμό εμφυτεύματα σιλικόνης, αλλά και για τις αρνητικές συνέπειες των ενέσεων Botox, έχει οδηγήσει τις γυναίκες σε αυτή τη νέα τεχνική.

    Έτσι, προτιμούν να χρησιμοποιήσουν τα «υλικά» του ίδιου τους του κορμιού, απλά τοποθετώντας τα σε άλλο σημείο που τις κολακεύει περισσότερο.

    Ο πλαστικός χειρουργός Μάικλ Κάντιερ – ο οποίος είναι και εκλεγμένος πρόεδρος του συλλόγου των συναδέλφων του μίλησε για τη νέα τάση:

    «Η μεταφορά του λίπους από ένα σημείο σε άλλο υπάρχει εδώ και 70 χρόνια. Απλά σήμερα, οι τεχνικές που έχουμε για να το καταφέρουμε αυτό, είναι πολύ καλύτερες. Επίσης, βοηθά το γεγονός πως δεν περιοριζόμαστε σχετικά με τα σημεία που μπορούμε να το διοχετεύσουμε».

    Και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω πως έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η μίμηση των τάσεων της ΗΠΑ, ώστε να θέλουν οι Βρετανίδες να αυξήσουν τα οπίσθιά τους. Φυσικά, τους κάνουμε ερωτήσεις πάνω σε αυτό πριν από την έναρξη της οποιασδήποτε επέμβασης».

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    add a comment

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    Sample text

    Alexa

    Sample Text

    Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com