Social Icons

.

Pages

28 Ιανουαρίου 2013

Ένας διαγωνισμός για τύπους "πολύ σκληρούς για να πεθάνουν"

Νομίζεις ότι είσαι σκληρός; Μια ματιά στο διαγωνισμό "Tough Guy Challenge", ίσως σου αλλάξει γνώμη. Δες γιατί (Pic+Vid)

Θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς διαγωνισμούς στον κόσμο στον οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να ιδρώσουν όσο πουθενά αλλού.

Περίπου πέντε χιλιάδες διαγωνιζόμενοι στο Staffordshire της Αγγλίας βρέθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό ώστε να αναδεχθεί ο πιο σκληρό άνθρωπος του κόσμου. Αυτοί  περνούν τα πάνδεινα...καίγονται, γδέρνονται, βουτάνε στη λάσπη.

Ο λόγος για τον ετήσιο φιλανθρωπικό διαγωνισμό "Tough Guy Challenge" που λαμβάνει χώρα σε φάρμα στο Perton του Staffordshire από το 1986, στα τέλη του Ιανουαρίου ώστε ο καιρός να είναι κρύος και να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τους συμμετέχοντες.

Οι διαγωνιζόμενο πρέπει να καλύψουν οκτώ μίλια γεμάτα εμπόδια, φωτιές και λάσπες. Είναι υποχρεωμένοι να περάσουν πάνω από  τεράστια ξύλινα οδοφράγματα, να καλυφθούν ολόκληροι με λάσπη, να ξεπεράσουν συρματοπλέγματα, να περάσουν ανάμεσα από φωτιές και όσοι καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό.

Ο υπεύθυνος της οργάνωσης "Mouser" Wilson, δήλωσε "Δεν είχαμε πολύ χώρο. Υπήρξαν πέντε χιλιάδες διαγωνιζόμενοι. Έπρεπε να κλείσουμε τις πόρτες στο κοινό."

Ο Αγώνας της Κυριακής – ο 27ος στην ιστορία της διοργάνωσης - προσέλκυσε συμμετέχοντες από περισσότερες από 20 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com