Social Icons

.

Pages

1 Φεβρουαρίου 2013

Tα Πρωτόκολλα Των Πλανηταρχών

Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ.
Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές, και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στον...
πλανήτη Γη.
Οι πηγές μας είναι το διαδίκτυο, η Βικιπαίδεια στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τόμοι 1&2 με τίτλο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και προσωπικές πηγές.
Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο διεθνής Σιωνισμός επέτυχε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στη γεωγραφική περιοχή της Παλαιστίνης, (εκεί που ήταν το αρχαίο Ισραήλ), δεν αρκέστηκε σε αυτό το επίτευγμα, αλλά με τη δύναμη που εν τω μεταξύ απέκτησε κατακτώντας με έξυπνο τρόπο πολιτικά & οικονομικά τις ΗΠΑ, και καθιστώντας αυτές Σιωνιστικές ΗΠΑ, εστράφη στη κατάκτηση όλου του πλανήτη, με καταστατικό χάρτη τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Βλέπετε ο ενισχυμένος και διευρυμένος διεθνής Σιωνισμός θέλει τη παγκόσμια κυριαρχία. Σήμερα τα πρωτόκολλα αυτά με τη διευρυμένη αυτών έννοια, τα ονομάζουμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», επειδή προστέθηκαν και άλλα άρθρα, ανάλογα με τις ανάγκες κατακτήσεως του πλανήτη υπό των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα «Πρωτόκολλα», αφού αυτά κατέστησαν ο καταστατικός χάρτης και το πολιτικό ιερό βιβλίο, η Βίβλος, το «Τορά» , και το «Ταλμούδ», στη πολιτική των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι φανατικοί οπαδοί του Σιωνισμού είναι οι Ορθόδοξοι της Εβραϊκής θρησκείας, Ραββίνοι με τα μαύρα κοστούμια, και τα μαύρα καπέλα, με ειδικό χτένισμα τα «μπουκλάκια». Οι Σιωνιστές της διασποράς, αλλά και οι φανατικοί μέσα στο Ισραήλ, φοράνε το καπελάκι του λέγεται «Κιπά», για αναγνώριση της πίστεως. Με το «Κιπά» καπελώνουν όλους τους ξένους επισήμους-Αρχηγούς κρατών- που επισκέπτονται τους χώρους προσκυνήματος στο Ισραήλ, και τις παγκόσμιες Συναγωγές.
Επαναλαμβάνουμε άλλο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός λαός του Ισραήλ.
Κύριο Άρθρο:
Τα πρωτόκολλα αυτά αρχικά έγιναν γνωστά στο ευρύ διεθνές κοινό σαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Είναι επίσης γνωστά και σαν «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Εγράφησαν προ 100 ετών. Έλαβαν το όνομά τους από τους Σοφούς της Σιών. Σιών ονομάζεται ένας ιερός -κατά την Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση-, λόφος στα προάστια της Ιερουσαλήμ.
Η λέξη Σιών σημαίνει «κατοικία Θεού», κατά την ιερή Εβραϊκή παράδοση.  Οι «Σοφοί» είναι οι συντάκτες αυτών των άρθρων των πρωτοκόλλων, σοφοί καθηγητές πολιτικών επιστημών, και φανατικοί εθνικιστές πρεσβύτεροι Αρχιραββίνοι του διεθνούς Σιωνισμού. Σιωνισμός είναι ένα εθνικιστικό, φανατικό, πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα, με αρχές και θεμέλια στη βαθιά Εβραϊκή θρησκεία, που ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα. Με τη πάροδο των χρόνων, ο διεθνής Σιωνισμός απέκτησε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις, και σήμερα τείνει να καταστεί παγκόσμια κυριαρχική δύναμη.
Τα ονομάσαμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», αφού με βάση αυτά, -σαν καταστατικό χάρτη- προχωρούν βήμα-βήμα στη κατάκτηση της οικουμένης με τη παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τους ονομάζουμε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Εξουσιαστές & Πλανητάρχες. Πλανητάρχης δεν είναι ο εκάστοτε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αφελώς λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, αλλά οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Όλοι οι Αρχηγοί κρατών, είναι μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών.
Τα «Πρωτόκολλα» είναι το πολιτικό τους Μανιφέστο, και το Σύνταγμά τους. Είναι το πολιτικό «Ταλμούδ» της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Όλα όσα περιγράφει αυτό το προφητικό κείμενο, έχουν σχεδόν πραγματοποιηθεί, ή ευρίσκονται στο στάδιο της υλοποιήσεως. Τα άρθρα των Πρωτοκόλλων ήσαν αρχικά 24, όμως με τη πάροδο των χρόνων, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στη Δύση, επεκτάθηκαν και έγιναν περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες των Πλανηταρχών.
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», είναι συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία & Δικτατορία. Τα «Πρωτόκολλα» δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1902 στη Ρωσία, από το Ρώσο καθηγητή-καλόγερο Σεργκέϊ Νείλο.
Έκτοτε επανατυπώθηκαν σε πολλές γλώσσες, και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, και προκάλεσαν τεράστιο σάλο διεθνώς. Έγιναν προσπάθειες απόκρυψης αυτών των Πρωτοκόλλων, από το διεθνή Σιωνισμό, τη παγκόσμια διακυβέρνηση, και τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς μέλη των τοπικών κυβερνήσεων, και προσπάθειες να τα υποβαθμίσουν, χαρακτηρίζοντας αυτά ως «πλαστά», και απειλώντας όσους τα εξέδιδαν και τα δημοσίευαν.Σήμερα έγιναν Βιβλίο «Best seller».
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι εκθέτουν τους Πλανητάρχες στη διεθνή κοινή γνώμη, αφού τα περισσότερα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια, ιδιαίτερα όσον αφορά τη παγκόσμια οικονομία, και τους τοπικούς πολέμους, προς κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Όσοι δημοσιεύουν τα Πρωτόκολλα, χαρακτηρίζονται ως «αντισημίτες», & «Ρατσιστές», ενώ «Εκείνοι» είναι οι μεγαλύτεροι Ρατσιστές, με το πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στην ανθρωπότητα, με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και με τις τρομοκρατικές πράξεις.
Οι πλανητάρχες Σιωνιστές ανήκουν στη σημιτική φυλή, και μισούν τη λευκή φυλή, όμως βρίσκουν λευκούς αχυρανθρώπους, που βοηθούν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με το άρθρο 22 των Πρωτοκόλλων. Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, αφού τα γεγονότα με την οικονομική κρίση το επιβεβαιώνουν.
Σύμφωνα με Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων.
Εδώ κάνουν λάθος διότι δεν υπάρχει τέτοιο μίσος εναντίον του απλού Εβραϊκού λαού, οι Σιωνιστές επιμένουν ότι υπάρχει, για να βοηθηθούν οι σκοποί τους. Οι Σιωνιστές κρύβονται πίσω από τον απλό Εβραϊκό Λαό, ενώ άλλο είναι ο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός Λαός του Ισραήλ.
Ο απλός Λαός του Ισραήλ είναι ο πρώτος που δέχεται την επίθεση του διεθνούς Σιωνισμού. Βλέπε τι έγινε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, οδήγησε το λαό του Ισραήλ της διασποράς, στα κρεματόρια του Ναζισμού σαν ολοκαύτωμα. Ο Ναζισμός ήταν δημιούργημα του Σιωνισμού,- όπως γράφουν πολλά βιβλία,- όπως ο Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, κ.λ.π. κοινωνικά συστήματα.
Ο Λαός του Ισραήλ πρώτος πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι με τους σκληροπυρηνικούς ηγέτες του Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αν θα είναι εναντίον τους, και μαζί με την υπόλοιπο ανθρωπότητα, η οποία κινδυνεύει από αυτούς τους τρελούς Σιωνιστές, τους πάσχοντες για παγκόσμια εξουσία. Οι διεθνείς Σιωνιστές μας οδηγούν σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό τους αποκαλούμε τρελούς.
Στον απλό λαό του Ισραήλ, σε εκείνους που αντιστέκονται στη παγκόσμια Σιωνιστική λαίλαπα, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.

Σύμφωνα με τους Σιωνιστές, τα πρωτόκολλα είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Τσαρική Ρωσία, από τις μυστικές υπηρεσίες, και δημοσιεύθηκε πριν 100 χρόνια από το Ρώσο καλόγερο Νείλο. Όμως τα όσα γράφουν, τα βλέπουμε σήμερα να επαληθεύονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και τα παγκόσμια πιόνια της.
Όλα τα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευθεί, ή επαληθεύονται στις ημέρες μας. Σε ένα άρθρο των Πρωτοκόλλων ομολογούν ότι έχουν στα χέρια τους τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό! Η ηγεσία σήμερα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι οικογένειες Rothschild & Rockefelleres. Ο μεν πρώτος ελέγχει όλες τις παγκόσμιες τράπεζες και το χρυσό της οικουμένης, ο δε δεύτερος την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια και φυσικό αέριο, κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com