Social Icons

.

Pages

27 Φεβρουαρίου 2013

Οι λευκές είναι πιο νόστιμες – Μαρτυρία σοκ ανθρωποφάγου αστυνομικού!

Από τα βάθη του σκοτεινού διαδικτυακού κόσμου της μισογυνίας έρχεται ο Ζιλμπέρτο Βάλε, ο επονομαζόμενος «αστυνομικός κανίβαλος», ο οποίος οδηγήθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν, με τις κατηγορίες ότι συνωμοτούσε να πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του. Το διαδικτυακό πορνό ήταν μόλις ο προθάλαμος των σαδιστικών σχεδίων του Βάλε, ο οποίος βουτούσε σε νερά που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν καν να φανταστούν, μέσω ενός portal με όνομα Dark Fetish Network.

Όπως γράφει η DailyBeast, ο Βάλε συναναστρεφόταν με άτομα ακόμα πιο αρρωστημένα από τον ίδιο, μπαίνοντας σε σελίδες-παρακλάδια του DFN όπως «Κανιβαλισμός», και γνωρίζοντας ανθρώπους όπως ένας Άγγλος πολίτης με παρατσούκλι Moody Blues και Meatmarketman. «Το Moody Blues κάνει αναφορά στην κατασπάραξη παιδιών» ανέφερε την Τρίτη ο δικαστής Πολ Γκαρντέφ.

Ο δικαστής διέταξε την παραγραφή από τα πρακτικά οποιασδήποτε διαδικτυακής συνομιλίας του Βάλε με τον Moody Blues, και συγκεκριμένα ορισμένες συζητήσεις που είχαν να κάνουν με τη βρώση ενός 5χρονου αγοριού. «Η κυβέρνηση έχει αναρίθμητες συνομιλίες στις οποίες ο κατηγορούμενος μιλάει για απαγωγές, βιασμούς, βασανισμούς και μαγειρέματος γυναικών» συμπλήρωσε.

Ο Ζιλμπέρτο Βάλε στο δικαστήριο, στις 25 Φεβρουαρίου 2013, όπως φαίνεται από αυτό το σκέτσο μέσα από την αίθουσα.

Ο κ. Γκαρντέφ θέλησε οι συνομιλίες με τον Moody Blues να διαγραφούν, έτσι ώστε οι ένορκοι να μην επηρεαστούν αρνητικά από τα όσα θα ακούσουν, κατά τη σύνθεση της ετυμηγορίας τους. «Ολόκληρη η υπεράσπιση του κ. Βάλε είναι πως δεν πίστευε πως ήταν αληθινά» ανέφερε, τονίζοντας το γεγονός πως ο Βάλε ισχυρίζεται πως δεν είχε πρόθεση να κάνει πράξη αυτά για τα οποία συζητούσε.

Το πρόβλημα για τον Βάλε, αυτό που τον διαχωρίζει από έναν απλό φαντασιόπληκτο, είναι ότι στις συνομιλίες του είχε αρχίσει να μιλάει για πραγματικές γυναίκες. Μία από αυτές ήταν η ίδια του η σύζυγος, η οποία είχε την τύχη να ανακαλύψει τις συνομιλίες του στον οικογενειακό υπολογιστή, τον οποίο πήγε ευθύς αμέσως στο FBI. Η εμφανώς τρομοκρατημένη Κάθλιν Μάνγκαν-Βάλε κατέθεσε τη μαρτυρία της στο δικαστήριο τη Δευτέρα, αναφέροντας με δακρυσμένα μάτια και τρεμάμενο λόγο πως το ζευγάρι έχει μία μικρή κορούλα.

Η σύζυγος του «αστυνομικού κανίβαλου» καταθέτει, εν μέσω λυγμών, ενώπιον του δικαστηρίου.

Την Τρίτη, άλλες δύο γυναίκες, επί χρόνια φίλες του Βάλε, κλήθηκαν να καταθέσουν ενώπιων του δικαστηρίου για τη σχέση τους με τον αστυνομικό. Οι δύο αυτές γυναίκες ήταν η Κίμπερλι Σάουερ και η Κρίστεν Ποντιτσέλι, οι οποίες δήλωσαν πως ο Βάλε ήταν ένας πολύ καλός φίλος τους όλα αυτά τα χρόνια και πως ποτέ δεν είχε παρουσιάσει σημάδια επιθετικότητας απέναντί τους ή απέναντι στην οικογένειά του.

Και έπειτα, ήρθε η σειρά της κατάθεσης του πράκτορα του FBI, κ. Κόρεϊ Γουάλς. Ο βετεράνος πράκτορας ανέβηκε στο βήμα και ξεκίνησε να διαβάζει τα πρακτικά των συνομιλιών του Βάλε με τον Moody Blues, στέλνοντας ρίγη τρόμου στους ακροατές με κάθε του πρόταση.

«Κανιβαλισμός, φετίχ ασφυξίας και άλλα παρόμοια πράγματα» ξεκίνησε ο κ. Γουάλς και άρχισε να διαβάζει τα email που είχαν στείλει μεταξύ τους οι δύο άνδρες, συνομιλώντας για την ανείπωτη βία και τα τρομακτικά πράγματα που ήθελαν να κάνουν στις γυναίκες, οι οποίες πριν από λίγη ώρα είχαν υποστηρίξει στο δικαστήριο πως ο Βάλε ήταν φίλος τους.

Το 26ο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, χώρος εργασίας του Ζιλμπέρτο Βάλε.

Ο πράκτορας του FBI ανέφερε πως ο «αστυνομικός κανίβαλος» είχε πει στον Moody Blues πως θα του πουλούσε μία από τις δύο γυναίκες, προκειμένου ο άλλος να κάνει ότι τον ευχαριστούσε, για 5.000 δολάρια. Η συζήτηση φάνηκε να ξεφεύγει από το πλαίσιο του φανταστικού και να προσεγγίζει ανατριχιαστικά την πραγματικότητα, όταν ο Moody Blues άρχισε να παζαρεύει την τιμή με τον Βάλε, λέγοντάς του να του την αφήσει για 4.000 δολάρια, με τον Βάλε να αρνείται, λόγω της επικίνδυνης φύσης της απαγωγής που θα χρειαζόταν να πραγματοποιήσει.

-«Ολόκληρη η πληρωμή να γίνει κατά την παραλαβή» είπε ο Βάλε.

-«Μπορείς να την έχεις δέσει ξυπόλητη; Δεν θέλω να αρχίσει να με κλωτσάει» απάντησε ο Moody Blues.

-«Θέλω πραγματικά να υποφέρει» τόνισε ο Βάλε. «Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι η Κίμπερλι να αρχίσει να μαγειρεύεται».

Ύστερα, ο Moody Blues ρώτησε τον αστυνομικό αν έχει φάει ποτέ κάποια μαύρη η Λατίνα γυναίκα.

-«Οι λευκές μου φαίνονται οι πιο νόστιμες» αποκρίθηκε ο Βάλε.

Ο Moody Blues τότε, πρότεινε στον Βάλε να χρησιμοποιήσουν τα κόκκαλα για να φτιάξουν ζωμό. «Σούπα κοπέλας» συμπλήρωσε.

-«Μμμμμ» απάντησε ο αστυνομικός.

Ο Moody Blues έπειτα τόνισε πως προτιμούσε να μην κάνει σεξ με το φαγητό του.

-«Εντάξει, κάνε ότι θες» είπε ο Βάλε. «Απλά να θυμάσαι πως αυτή είναι ένα από τα αγαπημένα μου θύματα. Φαντασιωνόμουν να της κάνω κακό εδώ και δέκα χρόνια» συμπλήρωσε.

Αυτό που πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο είναι το αν ο Βάλε με τον συνεργάτη του πραγματικά σχεδίαζαν να προβούν στις φρικιαστικές αυτές ενέργειες, ή απλά εξασκούσαν το δικαίωμά τους για ελευθερία του λόγου στα πιο ακραία όρια. Όπως και να ‘χει πάντως, το FBI δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τα όσα έχουν πει μεταξύ τους οι δύο διεστραμμένοι άντρες, όπως το πώς θα ένιωθαν τη στιγμή που θα έριχναν καυτό λάδι επάνω στο θύμα τους.

-«Θαυμάσια» είχε απαντήσει ο Βάλε στον Moody Blues, περιγράφοντας πως το καυτό λάδι θα έκανε το δέρμα της Κίμπερλι να λιώσει, κάνοντάς την «τηγανιτή».

Οι γονείς του αστυνομικού κάθονταν στη δεύτερη σειρά του ακροατηρίου, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να συμπεριφερθούν, τη στιγμή που μάθαιναν από τους μάρτυρες πως ο γιος τους ήταν ένας σαδιστικός κανίβαλος, που σχεδίαζε να απαγάγει, να δολοφονήσει και να κατασπαράξει γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com