Social Icons

.

Pages

6 Μαΐου 2011

Ταξίδι στο διάστημα με μόνο 136.000€

image

image

Μέχρι πρότινος η συνηθισμένη ταρίφα για ένα ταξιδάκι εκτός της στρατόσφαιρας ήταν πάνω-κάτω 20 εκατ. δολάρια (13,6 εκατ. ευρώ). Σύντομα όμως η Virgin Galactic θα προσφέρει μία δίωρη βόλτα στα αστέρια αφαιρώντας δύο μηδενικά από την αρχική τιμή.

Σύμφωνα με την Virgin Galactic με 136 χιλιάδες ευρώ μπορείτε να ταξιδέψετε στο σκοτεινό και κρύο διάστημα και μάλιστα σε αεροσκάφος που έχει σχεδιάσει ο Φίλιπ Σταρκ. Μην ελπίζετε όμως να λύσετε το ερώτημα αν υπάρχει εξωγήινη ζωή εκεί έξω, ούτε υπάρχει λόγος να ξαναδείτε το «Alien» έτσι, για να είστε έτοιμοι για όλα. Αν και οι 6 μόνο επιβάτες που θα επιτρέπονται σε κάθε πτήση, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, το αεροσκάφος πρακτικά θα βρίσκεται στο διάστημα μόνο για 5 λεπτά.

image

image

Δυστυχώς η εταιρία κάνει ακόμα δοκιμαστικές πτήσεις και δηλώνει ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για το κοινό το 2013. Αυτό όμως δεν εμπόδισε 400 ανθρώπους να καταθέσουν ήδη προκαταβολή για ένα εισιτήριο των πρώτων επικείμενων πτήσεων.
Αν εσείς δεν έχετε τόσα χρήματα άλλα θέλετε πολύ να βρεθείτε στα αστέρια, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να γίνετε ένας από τους astronaut-pilots της Virgin Galactic. Σε αυτή την περίπτωση σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com