Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2011

SociaLMagazinE /ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ / MUSIC NEWS


image

Ποιοί pop καλλιτέχνες φέρνουν τον ύπνο με τα τραγούδια τους

image

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού μουσικού περιοδικού NME, έρευνα ανέδειξε τους pop καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους στέλνουν τους ακροατές στην αγκαλιά του… Μορφέα. Η έρευνα διενεργήθηκε σε 6.000 ενήλικες. Τα αποτελέσματα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον περιλαμβάνοντας δέκα συνολικά καλλιτέχνες…

1. Coldplay
2. Michael Buble
3. Snow Patrol
4. Alicia Keys
5. Jack Johnson
6. Taylor Swift
7. Mozart
8. Barry White

 

Live album από τους Soundgarden

Οι Soundgarden στις 15 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους επίσημο live album.
Ο τίτλος του είναι “Live On 15”, και περιλαμβάνει τραγούδια της μπάντας από την περιοδεία τους στην Αμερική το 1996.

Μερικά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται είναι τα “Spoonman”, “Black Hole Sun”, “Nothing To Say” και 14 ακόμα μεγάλες τους επιτυχίες

 

40 χρόνια Queen

Ήταν το 1971 που ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών δημιουργήθηκε στη Βρετανία. Με πάνω από 170 εκατομύρια πωλήσεις, 18 albums, 10 DVD, 700 συναυλίες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής πια συναυλία τους στο Live Aid, αλλά και το όνομά τους στο Rock & Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame αλλά και ένα βραβείο Guinness για το πιο επιτυχημένο Βρετανικό συγκρότημα, οι Queen γιορτάζουν φέτος τα 40 τους χρόνια στο μουσικό στερέωμα. Για το 2011 λοιπόν, διοργανώνουν μια μεγάλη έκθεση με αρχειακό τους υλικό, στο κέντρο του Λονδίνου, επανεκδώσεις των πρώτων 5 albums του, αλλά και ένα ντοκυμαντέρ του BBC TV με σπάνιο υλικό από την συνέντευξη του Roger Taylor και του Brian May.

Τέλος, είναι ήδη στα σκαριά και μια ταινία για το θρυλικό συγκρότημα η οποία θα προβληθεί μέσα στο 2011 με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen στον ρόλο του Freddie Mercury. Τα ονόματα που ήδη έχουν υπογράψει για να εμφανιστούν στο ντοκυμαντέρ είναι οι Lady Gaga, Axl Rose, Katy Perry και ο Dave Grohl.

 

Money For Nothing

Η μεγάλη επιτυχία των Dire Straits, 'Money For Nothing' θεωρείτε προσβολή για τις αρχές του Καναδά και έτσι απαγορεύτηκε από όλα τα μέσα της χώρας.

Μετά από ένα παράπονο ενός ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού St. John's, οι αρχές αποφάσισαν τη διακοπή του από όλα τα ραδιόφωνα του Καναδά γιατί όπως είπαν το τραγούδι περιέχει την λέξη “f*ggot” 3 φορές. Η λέξη αυτή είναι προσβλητική για τους ομοφυλοφιλους.

by SociaLMagazinE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com