Social Icons

.

Pages

12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ / MOVIES ADVISOR

image

Ελλ.Τίτλος : ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
Σκηνοθεσία : Ντένις Ντάγκαν
Σενάριο : Άνταμ Σάντλερ, Φρεντ Γουλφ
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Σάλμα Χάγιεκ, Ρομπ Σνάιντερ, Στιβ Μπουσέμι, Κρις Ροκ, Μαρία Μπέλο, Ντέιβιντ Σπέιντ
Χώρα : ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2010
Διάρκεια : 1 ώρα, 42 λεπτά
Κατηγορία : Κωμωδίες

Πέντε κολλητοί παιδικοί φίλοι (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade και Rob Schneider) ξαναενώνονται μετά από αρκετά χρόνια στην κηδεία του προπονητή τους στην ομάδα μπάσκετ.
Κάποιοι έχουν κάνει οικογένεια και κάποιοι όχι. Κάποιοι είναι επιτυχημένοι και κάποιοι πάλι όχι.
Αποφασίζουν να περάσουν το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου όλοι μαζί σ' ένα σπίτι δίπλα στη λίμνη.
Εκεί, δημιουργώντας καταστάσεις διαφορετικές από αυτές που αντιμετωπίζει ο καθένας τους καθημερινά, μαθαίνουν ξανά ότι η αθωότητα και το κέφι της παιδικής ηλικίας δεν χάνονται ποτέ, αν αποφασίσεις να παραμείνεις παιδί...

image

BRRip regeneration
Γλώσσα GREEK AUDIO
Διάρκεια 100 min
Κατηγορία Animation
Σκηνοθεσία Lee Unkrich
Δανείζουν τις φωνές τους Άλκης Κούρκουλος, Ελεονώρα Μελέτη, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Λιάντος, Δημήτρης Πιατάς

Ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο και πακετάρει τα παιχνίδια του για το πατάρι. Εκείνα, όμως, θα βρεθούν κατά λάθος σε έναν παιδικό σταθμό, όπου τα ασυγκράτητα, άγριων διαθέσεων νήπια θα αποδειχτούν το μικρότερο πρόβλημα.

image

Ξένος τίτλος : THE BACK-UP PLAN
Είδος Ταινίας : Κωμωδία, Αισθηματική
Παραγωγή : USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 10 Ιουνίου 2010
Σκηνοθέτης : Alan Poul
Σεναριογράφος : Kate Angelo
Ηθοποιοί : Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson, Noureen DeWulf
Πλοκή : Η Ζόι, μετά από πολλές περιστασιακές σχέσεις, κατέληξε πως το να περιμένεις για τον «κατάλληλο» είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Επιθυμώντας να γίνει επιτέλους μητέρα, αποφασίζει να το επιχειρήσει μόνη της! Την ημέρα που γίνεται όμως η τεχνητή γονιμοποίηση, η Ζόι συναντάει τον Σταν, έναν άνδρα που πληροί όλες τις «προϋποθέσεις». Στην προσπάθειά της να προχωρήσει τη σχέση μαζί του, αλλά και να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της, τα απανωτά της λάθη του δίνουν λάθος μηνύματα. Όταν του αποκαλύπτει το λόγο της ακατανόητης συμπεριφοράς της, ο Σταν δέχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ωστόσο, σε μια καινούργια σχέση, μια βραδιά άγριου σεξ που περιλαμβάνει τρεις, τον Σταν, τη Ζόι και το τεράστιο μαξιλάρι εγκυμοσύνης κι ένα «ρομαντικό ραντεβουδάκι» με ντεκόρ την πισίνα όπου γεννάει μια άγνωστη δεν είναι πολύ συνηθισμένες σκηνές! Καθώς το μωρό τούς «χτυπάει την πόρτα», ανακαλύπτουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα ο ένας για τον άλλο, εκτός από το ορμονικό χάος και τις προετοιμασίες για τον τοκετό.

image

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :
Ρόμπερτ Σβέντκε
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :
Μπρους Γουίλις, Μόργκαν Φρίμαν, Τζον Μάλκοβιτς, Έλεν Μίρεν, Καρλ Ούρμπαν, Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ :
15 Οκτωβρίου 2010
ΔΙΑΡΚΕΙΑ :
105 Λεπτά

image

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :
ΡΙΝΤΛΕΙ ΣΚΟΤ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :
ΚΕΙΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ , ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ , ΜΑΞ ΦΟΝ ΣΙΝΤΟΦ , ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ , ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ , ΟΣΚΑΡ ΑΙΖΑΚ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ :
13 Μαΐου 2010
ΔΙΑΡΚΕΙΑ :
156 Λεπτά

Στην Αγγλία του 13ου αιώνα, ένας άριστος τοξότης στο στρατό του Βασιλιά Ριχάρδου Ι, που αρχικά ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική του επιβίωση, αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά, πηγαίνει στο Νότινχαμ, μια πόλη βυθισμένη στη διαφθορά, λόγω του δεσποτικού της σερίφη και της αβάσταχτης φορολογίας. Εκεί ερωτεύεται την ευγενή Λαίδη Μάριον και ελπίζοντας να την κατακτήσει, αλλά και να σώσει την πόλη από τη βαριά φορολογία και την αδικία σε βάρος του απλού λαού, οργανώνει μια συμμορία κι αρχίζουν να μάχονται τη διαφθορά προκειμένου να αποδώσουν δικαιοσύνη, δίχως να φοβούνται το όποιο προσωπικό κόστος. Παράλληλα, οι απλοί αυτοί άνθρωποι καλούνται να αποτρέψουν την προοπτική ενός αιματοβαμμένου εμφυλίου και την υποδούλωση της χώρας τους στη Γαλλία και να ξαναφέρουν δόξα και τιμή στην Αγγλία. Ήρωας ή ληστής, ο Ρομπέν ήταν ένας ταπεινής καταγωγής άνδρας που με την τόλμη του και το αίσθημα δικαίου που τον διέκρινε, εξελίχθηκε σε αθάνατο σύμβολο ελευθερίας όλων των αδικημένων.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com