Social Icons

.

Pages

15 Δεκεμβρίου 2010

Μπράιαντ σε Ομπάμα: Σε λίγο θα είστε οπαδός των Λέικερς / Lakers & Barak Obama team

image

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όπως συνηθίζεται τέτοιες μέρες, πολλοί σύλλογοι του κόσμου επισκέπτονται ανθρώπους και κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη από λίγες στιγμές χαράς..Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα κι έτσι οι Λέικερς μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, επισκέφθηκαν ένα κέντρο προστασίας παιδιών στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να προσφέρουν δώρα και γλυκά.
"Είναι κάτι που μας γεμίζει με μεγάλη ικανοποίηση. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να δίνεις χαρά στα μικρά παιδιά", δήλωσε ο άσος της ομάδας του Λος Άντζελες, Κόμπε Μπράιαντ.

Από την πλευρά του, ο Μπάρακ Ομπάμα συνεχάρη τους Λέικερς για την πρωτοβουλία τους, αλλά στη συνέχεια μίλησε το... οπαδικό του ένστικτο (υποστηρίζει τους Μπουλς), θυμίζοντας στους άσους των "λιμνάνθρωπων" την ήττα στους τελικούς του 1991 από τους "ταύρους" του Μάικλ Τζόρνταν.
Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον σούπερ σταρ των Λέικερς, ο οποίος δήλωσε αστειευόμενος: "Σε λίγο θα είστε οπαδός των Λέικερς κύριε πρόεδρε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com