Social Icons

.

Pages

15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

 

image

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας περιμένουμε την Πέμπτη 16/12. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η κακοκαιρία αναμένεται να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, με τα εντονότερα φαινόμενα στις Κυκλάδες, Κρήτη και από το απόγευμα στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Ταυτόχρονα ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου αλλά και της Κρήτης.

Ισχυρές βροχές αναμένονται στην Αττική, με χιονοπτώσεις στους ορεινούς όγκους του νομού και χιονόνερο από το απόγευμα στα βόρεια προάστεια της πόλης.

Από τη Θεσσαλία και βορειότερα οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν και πεδινές περιοχές, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται ιδιαιτέρως στη Θράκη. Τα φαινόμενα αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις οδικές μεταφορές.

Θυελλώδεις ως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες αναμένονται στα νότια θαλάσσια τμήματα, με υψηλό κυματισμό ιδιαιτέρως στο Λιβυκό. Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στα βορειότερα πελάγη.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 17/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com