Social Icons

.

Pages

2 Απριλίου 2016

Οι Ελληνίδες προτιμούν το λεσβιακό πορνό

lesbian touching each other

Το PornHub, με 60 εκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως, 24% των οποίων είναι γυναίκες, ερεύνησε εις βάθος (pun intended) τα στατιστικά του για το 2015 και απεφάνθη: Σαν τις λεσβίες δεν έχει.

Η έρευνα του PornHub (που ολόκληρη μπορείτε να μελετήσετε εδώ ) ανέδειξε πλήθος αξιόλογων στοιχείων για τις online πορνο-προτιμήσεις των γυναικών του πλανήτη, όπως για παράδειγμα ότι οι Ολλανδές έχουν μια προτίμηση να βλέπουν «bondage» θέματα, ότι οι Πολωνέζες γουστάρουν «milf» και ότι αυτές που περνάνε την περισσότερη ώρα τη μέρα ψάχνοντας για ή/και βλέποντας πορνό στο εν λόγω σάιτ είναι οι Φιλιπιννέζες με 14’20’’, ενώ αντιθέτως οι Ουκρανές τη βγάζουν με μία «ξεπετούλα» που διαρκεί μόλις 6’45’’.
Inside
Το πιο ενδιαφέρον γράφημα είναι αυτό που δείχνει τις πρώτες προτιμήσεις των Ευρωπαίων γυναικών ανά χώρα, ενώ επίσης καταγράφει τις εννέα δημοφιλέστερες κατηγορίες κατά σειρά ψαξίματος. Δεχόμενοι ότι η λίστα αυτή απεικονίζει -έστω σε τυχαία σειρά- και τις προτιμήσεις των ελληνίδων, φτάνουμε στο ζουμί: Να ψάξουμε τη λογική πίσω από κάθε επιλογή.
1. Λεσβιακό
Κλασικά εικονογραφημένα. Λίγο το διαδεδομένο «είμαστε όλοι λίγο αμφιφυλόφιλοι κατά βάθος» τσιτάτο, λίγο η φίλη που τις άγγιξε τυχαία και κάτι σκίρτησε μέσα τους, λίγο οι σεξουαλικές εφηβικές πλάκες, λίγο η έμφυτη ανθρώπινη περιέργεια, λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά, ε, δεν θέλουν και πολύ οι γυναίκες για να δούνε εικόνες με ερωτικές περιπτύξεις του φύλου τους και να φτιαχτούν.
2. Η «πίσω πόρτα»
Ο για δεκαετίες ολόκληρες «απαγορευμένος καρπός» μπορεί πια να μην είναι τόσο «εκτός συζήτησης» όπως τότε, ωστόσο φαίνεται ότι προκαλεί ακόμα το φαντασιακό πεδίο του εγκεφάλου όσο ελάχιστα άλλα πράγματα που αφορούν το σεξ. Ψάχνουν αυτό που ήδη κάνουν για να δουν αν το κάνουν «καλύτερα» ή «χειρότερα» ή ψάχνουν αυτό που δεν κάνουν για να δουν πως περίπου θα είναι αν κάποτε αποφασίσουν να το κάνουν και -ίσως- να ξεπεράσουν τον φόβο τους γι’ αυτό; Μόνο οι ίδιες ξέρουν.
3. Arab
Omg, wtf? Δηλαδή; Τι είναι τόσο σπουδαίο στο σεξ μεταξύ Αράβων ώστε να το ανεβάζει τρίτο στη λίστα; Είναι μυστηριώδες, εκρηκτικό (pun intended, επίσης), εξωτικό, διαφορετικό από το ευρωπαϊκό; Χρησιμοποιούνται σ’ αυτό διαφορετικές τεχνικές, έχει το δικό του Κάμα Σούτρα; Ο Χαμζά is keeping it more real in bed than Μήτσος; Μιλήστε, κυρίες μου, έχουμε απορίες που πρέπει να μας λύσετε!
4. Μεγάλο πέος
Το μέγεθος δεν μετρΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μόνο που εδώ δεν μιλάμε απλά για μεγέθη που ξεπερνάνε κατάτι τον μέσο όρο αλλά για γεωτρύπανα κανονικά. Μιλάμε για μανιβέλες που δεν κουμαντάρονται. Μιλάμε για σωλήνες που δεν κλείνονται σε μια κοινή παλάμη. Μιλάμε για κράνη που δεν γυαλίζονται μ’ ένα απλό «πέρασμα». Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Αυτά τα βλέπετε γιατί οι γκόμενοι σας είναι όλοι «φίφες» ή για να ονειρευτείτε το «φίδι» που βλέπετε στον δικό σας «κόρφο»;
5. Μαύροι
Δεν σας έφτασε το «4», λυσσάρες; Θέλετε να επιβεβαιώσετε ιδίοις όμμασι ότι είναι περισσότερο χαρισματικοί από τους υπόλοιπους και ότι «once you go black you’ll never go back»; Ψάχνετε αφορμή ν’ αρχίσετε να ψωνίζετε συχνότερα από τον Νιγηριανό της γειτονιάς σας; Ή μήπως κατά βάθος θέλετε να φαντασιωθείτε ότι είστε σκλάβα στο χαρέμι του αδίστακτου Μαυριτανού φύλαρχου ο οποίος σας θέλει μόνο για το κορμί σας;
6. Φιλικό προς τις γυναίκες
Ναι, υπάρχει και τέτοιο, κύριοι. Το, ας πούμε, «ρομαντικό πορνό», το «σόφτκορ» κατά μία έννοια. Οι ταινίες «με υπόθεση», που λέμε κι εμείς. Που έχουν πλοκή, ρομάντζο, πολλά προκαταρκτικά, «κάνουν έρωτα και όχι σεξ» και τέτοια. Το βαρετό πορνό δηλαδή, αλλά τι να κάνουμε που και ανάμεσα στις κυρίες υπάρχουν προφανώς πολλές αντίστοιχες του «γλυκογ@μούλη»;
7. Hentai
Άτσα τις! Και εικονογραφημένη πορνογραφία οι κυρίες; Με τις γνωστές γκόμενες με τις κορμάρες, τα περίεργα μαλλιά και τους γνωστούς «μπήχτες» με τα υπερμεγέθη «δόρατα»; Το χεντάι είναι το πορνό χωρίς όρια αφού, ως γνωστόν, anything goes. Κι ας δείχνει μια τελειότητα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του σεξ. Εξαιρετική επιλογή.
8. Mature
Επιπέδου «gilf» ή στα χαμηλά όρια της κατηγορίας; «Έλα στον παππού» φάση ή απλά «ο πενηντάρης, ο πενηντάρης, είναι ο νέος της εποχής»; Άβυσσος η ψυχή της mature-ίστα...
9. Teen
Αυτή και την προηγούμενη κατηγορία τις ψάχνετε επειδή ξέρετε ότι το κάνουν τα αγόρια σας, δεν εξηγείται αλλιώς. Ή μήπως ζηλεύετε τις αμερικανίδες καθηγήτριες που συλλαμβάνονται κάθε τρεις και λίγο επειδή ερωτοτροπούν με μαθητές τους; Εύχομαι το πρώτο, αλλά αν τυχόν συμβεί σε κάποια φάση το δεύτερο... Μεγάλε, αν είσαι πάνω από 16 «εύγε» και δώσε υλικό στο λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com