Social Icons

.

Pages

2 Απριλίου 2016

Βρέθηκε αρουραίος «τέρας» στο Λονδίνο – Έχει μήκος 1,20 μέτρα και ζυγίζει 11 κιλά!

 
 
Ο Βρετανός μηχανικός ανακάλυψε το πελώριο ζώο πίσω από έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά στο ανατολικό Λονδίνο
Μία απίστευτη φωτογραφία κάνει από εχθές τον γύρο του διαδικτύου, η οποία δείχνει έναν Βρετανό να ποζάρει… περιχαρής κρατώντας έναν τεράστιο αρουραίο, τον οποίο βρήκε νεκρό στο ανατολικό Λονδίνο.
Στη φωτογραφία που τράβηξε ο μηχανικός Tony Smith, φαίνεται ο ίδιος να κρατάει το πελώριο τρωκτικό με μια μεγάλη τσιμπίδα. Το ζώο φαίνεται να έχει το μέγεθος ενός μικρού παιδιού, ενώ ο ίδιος ο Smith ισχυρίζεται ότι έφτανε σε μήκος τα 1,20 μέτρα και σε βάρος τα 11 περίπου κιλά.
Όπως δήλωσε σε τοπικά media o Smith, o οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία εγκατάστασης φυσικού αερίου, ανακάλυψε το τεράστιο αρουραίο πίσω έναν θάμνο, κοντά σε μια παιδική χαρά της πόλης Χάκνεϊ Ντάουνς. «Ήταν ο μεγαλύτερος αρουραίος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έχω μια γάτα και ένα σκυλί Τζακ Ράσελ, αλλά το συγκεκριμένο τρωκτικό ήταν πιο ογκώδες και από τα δύο ζώα μου μαζί. Πριν το πετάξουμε, σκεφτήκαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για να το θυμόμαστε», είπε ο 46χρονος στην Daily Mail.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα με τα τρωκτικά στη συγκεκριμένη περιοχή του Λονδίνου είναι αρκετά σοβαρό, με τους αρουραίους να λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη στα υπολείμματα φαστ-φουντ που βρίσκουν στους κάδους, πολλοί από τους οποίους είναι ανοιχτοί.
Ο δήμος χρησιμοποιεί δηλητήρια διαφόρων ειδών στις φωλιές τους, όμως τα μεγάλα τρωκτικά έχουν αποκτήσει… ανοσία και δεν παθαίνουν τίποτα, αναφέρει η Daily Mail.
Ο Smith ποζάρει με το… εύρημά του
ratttt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com