Social Icons

.

Pages

6 Μαρτίου 2013

Σοκαριστικό – Έφηβη χωρίς μάτια και μύτη θα αποκτήσει επιτέλους πρόσωπο![video]

Έτοιμη για το μεγάλο βήμα στη ζωή της, είναι ένα έφηβο κορίτσι από την Καρολίνα, η οποία γεννήθηκε χωρίς μύτη και μάτια, λόγω σπάνιας πάθησης. Σήμερα, ετοιμάζεται για την τελική επέμβαση, η οποία θα μπορέσει να τη δώσει, τελικά, μια πραγματική μύτη, η οποία θα είναι απόλυτα λειτουργική.

Οι γιατροί, θα «ξαναχτίσουν» το πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας οστά από το κρανίο της 16χρονης, μέσα από τρεις διαδοχικές επεμβάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούν σε παιδιατρικό νοσοκομείο της βόρειας Καρολίνα.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, τα καλά νέα, έχουν ενθουσιάσει την έφηβη, η οποία θα έχει την ευκαιρία, για πρώτη φορά στη ζωή της, να αναπνεύσει και να μυρίσει πράγματα μέσα από τη δική της μύτη.

Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί βρέθηκαν σε μεγάλη σύγχυση, καθώς δεν ήξεραν αν το νεογέννητο, τότε, κορίτσι, θα μπορούσε να επιβιώσει, παρά το γεγονός κατ’ άλλα ήταν υγιέστατη. Η μητέρα της, δηλώνει, μάλιστα, πως η καρδιά και ο εγκέφαλός της, λειτουργούν απόλυτα φυσιολογικά.

Το μικρό κορίτσι, έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις για την αποκατάσταση των προβλημάτων της, από τον καιρό που ήταν, μόλις, 11 ετών, όμως, πια, έχει μπει στην τελική ευθεία, κάτι που, όπως δηλώνει στην Daily Mail, την έχει κάνει να πετά σε πελάγη ευτυχίας.

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com