Social Icons

.

Pages

1 Μαρτίου 2013

Ιαπωνία: Το δάσος των αυτοκτονιών![video]

Το VICE σε ένα ενδιαφέρον και τρομακτικό οδοιπορικό στο δάσος Aokigahara όπου κάθε χρόνο περίπου 100 άνθρωποι τερματίζουν την ζωή τους

Το δάσος Aokigahara είναι το μέρος που επιλέγουν οι αυτόχειρες της Ιαπωνίας για να δώσουν τέρμα στην ζωή τους. Το δάσος έγινε διάσημο μετά την νουβέλα του KuroiJukaiστην οποία ένας νεαρός μετά από ερωτική απογοήτευση αποφασίζει να τερματίσει την ζωή του στο δάσος. Κάθε χρόνο πενήντα με εκατό πτώματα βρίσκονται στο δάσος. Η γιαπωνέζικη μαφία Yakuza έφτασε στο σημείο να πληρώνει άστεγους για να κλέβουν τα πτώματα. Το δάσος βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Fuji και οι περιπολίες των αστυνομικών αρχών σε αυτό είναι ελάχιστες. Το VICE ακολουθεί τον γεωλόγο Azusa Hayano σε ένα ενδιαφέρον αλλά και τρομακτικό οδοιπορικό μέσα στο δάσος των αυτοκτονιών. Ο Hayano κάνει συχνές περιπολίες και προσπαθεί να αποτρέψει από την αυτοκτονία τους ανθρώπους που συναντά. Ένα οδοιπορικό ανάμεσα σε κούκλες, σημειώματα αυτοχείρων, κρανία, προσωπικά αντικείμενα το οποίο καταλήγει σε έναν άντρα που έχει κατασκηνώσει και ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει. Χωρίς να βγει από την σκηνή προφασίζεται τον φυσιολάτρη που έχει κατασκηνώσει στο δάσος όταν ο Hayano πιάνει κουβέντα μαζί του. «Είναι μια σίγουρη περίπτωση ανθρώπου που ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει» λέει ο γεωλόγος στο VICE.

TΙPS: Μόλις πατήσετε το κουμπί του play, περιμένετε λίγο, μέχρι να φορτώσει η ταινία. Τότε εμφανίζεται η ένδειξη cc, στο δεξιά τμήμα της οθόνης, που υποδεικνύει τη λειτουργία υποτίτλων, όταν υπάρχουν. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους της επιλογής σας | Μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλυση του video, ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας, κάνοντας κλικ στην επιλογή ανάλυσης (240p, 360p, 480p κλπ) Πατώντας το εικονίδιο του ηλεκτρικού λαμπτήρα, πάνω δεξιά, μαυρίζετε το φόντο της οθόνης για πιο άνετη παρακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com