Social Icons

.

Pages

19 Μαρτίου 2013

Κρέμασαν ανάποδα δύο ληστές μέχρι να πεθάνουν….ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες!

  Οι Αιγύπτιοι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους

Magnify Image

Χθες Κυριακή, στην πόλη Σαμανίνοντ, 90 χιλιόμετρα βόρεια του Καΐρου, δύο κλέφτες έχασαν τη ζωή τους, καθώς μία ομάδα πολιτών τους κρέμασε ανάποδα, σε δημόσια θέα, επειδή λήστεψαν μία δίτροχη χειράμαξα.

Σύμφωνα με το Associated Press το πλήθος που παρακολουθούσε τη σκηνή, φώναζε «σκοτώστε τους», ενώ το περιστατικό σημειώνεται μία εβδομάδα αφότου το γραφείο του γενικού εισαγγελέα ενθάρρυνε τους πολίτες να συλλαμβάνουν τους παραβάτες τους νόμου και να τους παραδίδουν στις αστυνομικές αρχές.

Magnify Image

Ο Μαχμούντ αλ-Μουνίιρ, εκπρόσωπος της Αδελφότητας των Μουσουλμάνων για την επαρχεία Γκχαρμπίγια ανέφερε ότι εκτός από το λιντσάρισμα υπάρχει έξαρση περιστατικών βιασμού και απαγωγών ανήλικων κοριτσιών.

Οι εικόνες από το λιντσάρισμα έκαναν πολύ γρήγορα το γύρο του Διαδικτύου, ενώ ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές υπήρχαν και άνθρωποι που βιντεοσκοπούσαν την τιμωρία των ληστών.

Magnify Image

Ένας φωτορεπόρτερ αποκάλυψε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι εκτός από ενήλικες υπήρχαν και πολλά παιδιά, ενώ όταν επιχείρησε να απαθανατίσει το λιντσάρισμα, οι τιμωροί απείλησαν να τον σκοτώσουν .

Όταν οι δύο ληστές απεβίωσαν, μεταφέρθηκαν στην είσοδο ενός κοντινού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να αποτρέψουν το λαϊκό δικαστήριο, καθώς οδηγοί μικρών λεωφορείων είχαν φράξει όλες τις κύριες οδικές αρτηρίες για να διαμαρτυρηθούν, λόγω της έλλειψης καυσίμων.

Magnify Image

Magnify Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com