Social Icons

.

Pages

27 Μαρτίου 2013

Μεξικό Φωτογραφική αποτύπωση της φρίκης!

Το Μεξικό είναι από τις πιο επικίνδυνες χώρες του πλανήτη, και να γιατί

Η μεξικανική αστυνομία αποκάλυψε πρόσφατα άλλο ένα αποτρόπαιο σκηνικό: εφτά πτώματα με δεμένα τα μάτια και καθηλωμένα σε λευκές πλαστικές καρέκλες, καταμεσής του κέντρου της πόλης.
Όλοι τους εκτελέστηκαν με σφαίρα στο κεφάλι. Το έγκλημά τους; Ζητιάνευαν καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων στα φανάρια...
Σημειώματα μάλιστα καρφιτσωμένα στις σορούς των αντρών προειδοποιούσαν γλαφυρά ότι το ίδιο θα συμβεί σε «κακοποιούς, κλέφτες αυτοκινήτων και ληστές, καθώς και σε απαγωγείς, βιαστές και εκβιαστές».
Κι αυτό ήταν το τελευταίο χτύπημα ενός από τα πολυάριθμα καρτέλ ναρκωτικών που μαστίζουν τη χώρα, την ώρα που προσπαθούν να εφαρμόσουν τους εκδικητικούς τους νόμους στο Μεξικό, το κράτος που έχει πλέον από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας του πλανήτη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, η βία που σχετίζεται με τον ζοφερό κόσμο των ναρκωτικών έχει διεκδικήσει περισσότερες από 70.000 ζωές στο Μεξικό τα τελευταία εφτά χρόνια, με τον δείκτη ανθρωποκτονιών να γνωρίζει δραματική αύξηση.
Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο απάνθρωπο ξεκαθάρισμα των καρτέλ, ας θυμηθούμε -σε μια φρικιαστική υπενθύμιση, αλίμονο- τον υψηλό φόρο αίματος που πληρώνει το Μεξικό εξαιτίας της ασύδοτης δράσης του οργανωμένου εγκλήματος...
Μάρτιος 2013

Τρεις άντρες βρίσκονται νεκροί μέσα σε λεωφορείο στο δημοφιλές παραλιακό θέρετρο του Ακαπούλκο, όταν ένοπλοι άντρες άνοιξαν πυρ εναντίον τους.
Μάιος 2012

Οι περίοικοι παρατηρούν την αστυνομία καθώς εξετάζει τα θύματα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στην πρωτεύουσα της χώρας: δύο γυναίκες και τρεις άντρες, μεταξύ 20-25 ετών, σκοτώθηκαν σε πιστολίδι.
Μάρτιος 2012

Καμένα αυτοκίνητα και λεωφορεία από δυνατό χτύπημα των καρτέλ στην Γκουανταλαχάρα.
Οκτώβριος 2011

Εννιά άντρες και μια εγκυμονούσα γυναίκα κείτονται νεκροί, όλα τους μέλη διαβόητου μεξικανικού καρτέλ.
Σεπτέμβριος 2011


Τροχονόμος έχει μόλις καταφτάσει στον τόπο του εγκλήματος: 35 πτώματα ανασύρθηκαν από δύο εγκαταλειμμένα φορτηγά πάνω στον αυτοκινητόδρομο της Βερακρούζ.
Ιούνιος 2011

Οι ειδικοί της Σήμανσης επιθεωρούν τις σορούς πέντε αντρών που εκτελέστηκαν δίπλα στον δρόμο.
Αύγουστος 2010

Ο τρόπος της μαζικής δολοφονίας 72 αντρών και γυναικών, που εκτελέστηκαν σε εγκαταλειμμένη αποθήκη παρακεί στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ, φανερώνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών του διαβόητου καρτέλ των Zetas.
Μάιος 2010

Επίχρυσα και επιστρωμένα με διαμάντια όπλα κατασχέθηκαν σε έφοδο της Αστυνομίας σε ράντσο που ανήκει σε καρτέλ ναρκωτικών στα νότια της χώρας...

Σεπτέμβριος 2008


Μια γερή υπενθύμιση για τον λόγο του μεξικανικού αιματοκυλίσματος: ο στρατός ανέσυρε 17 εκατομμύρια δολάρια από έφοδο σε σπίτι που ανήκει στο καρτέλ Sinaloa.
Ιανουάριος 2008


Αστυνομικός προστατεύει αγόρι απομακρύνοντάς το από το σκηνικό του τρόμου: ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντίπαλων συμμοριών μέσα σε σχολείο της Τιχουάνα.

Φεβρουάριος 2002


Πτώματα στοιβάζονται στον δρόμο έπειτα από καταιγιστικό πιστολίδι. Αποδεικνύεται ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και ο «νονός» διαβόητου καρτέλ ναρκωτικών, που περιλαμβάνεται στη λίστα με τους πλέον καταζητούμενους του FBI.
Ιούλιος 1999


Οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν τις σορούς εφτά αντρών, που σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε χωράφι καλλιέργειας μαριχουάνας στα βόρεια του Μεξικού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com