Social Icons

.

Pages

19 Μαρτίου 2013

Ο άντρας που δεν είχε πέος αλλά πήγε με 100 γυναίκες!

Ο 39χρονος σεκιουριτάς, Andrew Wardle, είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πέος. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και χωρίς όργανο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πάει με 100 γυναίκες!

Εκτός του ότι δεν είχε πέος, ο Andrew είχε πρόβλημα και με την ουροδόχο κύστη του, αλλά αυτό λύθηκε με αρκετές επεμβάσεις που έκανε από μικρή ηλικία. Ουσιαστικά το μόνο που είχε ο Andrew ήταν δύο όρχεις.

Ομως για κάποιο περίεργο λόγο όπως διαβάσαμε στο 69magazine αρκετές από τις γυναίκες που συνάντησε στη ζωή του του «έκατσαν», πιθανότατα από περιέργεια.

«Εκάνα κάμποσα one night stands, αλλά είχα και μακροχρόνιες σχέσεις» είπε ο Αndrew σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.

«Το γεγονός ότι δεν ήθελα μόνο τις πηδήξω, με έκανε να δείχνω πιο γοητευτικός στις γυναίκες».

Την πρώτη του κοπέλα τη γνώρισε στα 17 του. Μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει σε καμία και σε κανέναν για το πρόβλημά του. Σε εκείνη όμως εξήγησε τα πάντα και χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια γιατί η γυναίκα «ήθελε να ζήσει και εμπειρίες που εκείνος δεν μπορούσε να της προσφέρει».

Ολη αυτή η άσχημη κατάσταση οδήγησε τον Andrew στα ναρκωτικά και μάλιστα αυτό του έδωσε και ένα άλλοθι για να μην κάνει κανονικό σεξ με τις γυναίκες που γνώριζε, λέγοντας τους ότι λόγω των ουσιών δεν έχει κανονική στύση.

Τα πράγματα πάντως δεν είχαν πάντα θετική κατάληξη: μια φορά όταν είπε σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ, εκείνη τσατισμένη του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com