Social Icons

.

Pages

21 Φεβρουαρίου 2013

Έδωσαν σε 12χρονο σνακ και μετά τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ!

Τον δολοφόνησε ο στρατός της Σρι Λάνκα επειδή ο πατέρας του ήταν αντάρτης (Προσοχή: Σκληρές εικόνες)

Magnify Image

Σκληρές εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν πώς δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 12χρονος γιός ενός ηγέτη των Ταμίλ στη Σρι Λάνκα. Οι φωτογραφίες του 12χρονου Balachandran Prabhakaran, γιου του Velupillai Prabhakaran, επικεφαλής της οργάνωσης, ελήφθησαν Μάιο του 2009 στο τέλος της σύγκρουσης της κυβέρνησης με τους αντάρτες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνουν το παιδί να τρώει κάτι, τυλιγμένο με μια κουβέρτα, υπό την επιτήρηση των κυβερνητικών δυνάμεων αλλά αμέσως μετά να κείτεται νεκρό στο έδαφος με τρυπημένο το στήθος του από τις σφαίρες. Οι ειδικοί λένε ότι πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση.

Magnify Image

Οι φωτογραφίες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω ενός ντοκιμαντέρ και προκαλούν έντονες αντιδράσεις στη Σρι Λάνκα, καθώς μετά τη δολοφονία του παιδιού, είχε δοθεί στη δημοσιότητα μόνο η φωτογραφία που τον δείχνει νεκρό και είχε υποστηριχθεί στην κρατική τηλεόραση, ότι χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια μάχης, από διασταυρούμενα πυρά. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Macrae σχολίασε ότι το ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι ότι τα γεγονότα αυτά φωτογραφήθηκαν και κρατούνται ως τρόπαια από τους δράστες είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Magnify Image

Ο εκπρόσωπος του στρατού σχολιάζοντας αυτές τις φωτογραφίες στην Independent, μίλησε για «μισές αλήθειες και φήμες και ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν παρουσιαστεί αρκετές αποδείξεις, ώστε να ξεκινήσει έρευνα. Το Μάιο του 2009 έληξε ο εμφύλιος πόλεμος στη Σρι Λάνκα που διήρκησε 26 χρόνια. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στη Γενεύη τον επόμενο μήνα, στο Φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στο πλαίσιο της Συνόδου του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com