Social Icons

.

Pages

21 Ιανουαρίου 2013

Buck Angel: Μια συναρπαστική ιστορία μεταμόρφωσης!

Παπαγαλάκι μου, δαύτος είναι ο Buck Angel. Μην τον βλέπεις νταβραντισμένο και τίγκα στην βαρβατίλα. Δεν ήταν πάντα έτσι το παλικάρι. Για την ακρίβεια δεν ήταν πάντα “παλικάρι”. Ο Buck Angel είναι ένα από τα πρώτα και πιο γνωστά female to male trasgenders. Δηλαδής γεννήθηκε με λιλάκι και βυζάκια. Το λιλάκι του διατηρεί ακόμα μάλιστα. Να κοίτα τη φωτογραφία παρακάτω!

Introducing you Mr. Buck Angel!

Introducing you Mr. Buck Angel!

Ένας τέτοιος τύπος θα περίμενες να έχει μια πουτσάρα “να” ανάμεσα από τα πόδια του, αντ’ αυτού ο Buck έχει ένα περιποιημένο μ’νάκι με μια τουμπανιασμένη από την τεστοστερόνη κλειτορίδα.

- Γιατί έτσι η (πρώην) κοπελιά; Τι φάση;

Κοίτα όλοι έχουμε τα θέματα μας και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που μας έδωσε “η Μαμά Φύση” και το “ζαβό μας το γονίδιο” μέχρι ενός σημείου. Έτσι και ο Buck δεν ήταν ευχαριστημένος με το ότι γεννήθηκε γυναίκα.

Έλα, δώσε μου το σπερματοχυμένο χεράκι σου και πάμε να δούμε τη ζωή και την μεταμόρφωση του Buck Angel.

Γεννήθηκε στο San Francisco το 1972 αλλά μεγάλωσε στο Los Angeles. Τότε τον φώναζαν Susan Miller. Η μικρή Susan λοιπόν, ήταν ο ορισμός του αγοροκόριτσου: ντυνόταν σαν αγόρι, έπαιζε αγορίστικα παιχνίδια και μεγαλώνοντας έκανε ότι κάνουν τα αγόρια, δηλαδή γούσταρε μηχανές, καυγάδες και μπυρόνια. Η αλήθεια είναι πως από τότε που ήταν ένα τόσο δα σκατό οι γονείς της της φερόταν σαν αγόρι. Το ονοματάκι “Buck“, με το οποίο περιφέρεται τώρα, της το κόλλησαν αυτοί μάλιστα. Η Susan είχε δυο αδερφές επίσης, εξίσου αγοροκόριτσα. Υπάρχει όμως όπως φαίνεται μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το “αγοροκόριτσο” από μια γυναίκα που αισθάνεται άντρας. Αυτό ήταν η Susan.

Μισούσε το ότι γεννήθηκε σε γυναικείο σώμα και πως, απ΄ότι νόμιζε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για αυτό. Φυσικά, όταν στα 15 της, πέταξε βυζάκια και άρχισε να βγάζει ποτάμια αίματος ανάμεσα από τα πόδια της σε μηνιαία βάση, βάρεσε μπιέλα. Το σώμα της την είχε προδώσει. Έτσι αισθανόταν. Το έριξε στην κακές συνήθειες. Πολύ χόρτο, πολύ αλκοόλ, πολύ κάψιμο.

Προς τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο υψηλής ραπτικής, με μεγάλα πρακτορεία μοντέλων όπως το “Elite Model Agency” και το “Z” του Λονδίνου να την σιγοντάρουν. Για να μη λέμε μαλακίες, ήταν εξαίρετο μοντέλο. Η χαρά όλων των πρακτορείων. Με ιδιαίτερη, σχεδόν ανδρόγυνη, ομορφιά όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για πάρτη της. Ποια κοπέλα δεν θα ήθελε να είναι στην θέση της; Πολλές, πάρα πολλές θα σκίζαν τα σουτιέν τους και θα έραβαν το στομάχι τους για κάτι τέτοιο, η Susan όχι. Το έκανε γιατί δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Μέσα της ήταν ράκος. Δεν ήθελε να είναι γυναίκα. Ήθελε να είχε γεννηθεί άντρας!

O Buck τότε που ήταν κοπελούδα. Ανδροπρεπής βέβαια, αλλά κοπελούδα και μάλιστα όμορφη.

O Buck τότε που ήταν κοπελούδα. Ανδροπρεπής βέβαια, αλλά κοπελούδα και μάλιστα όμορφη.

Να σου πάλι το αδιέξοδο, καταχρήσεις (κρακ μωρό μου! Πολύ κρακ!) αφραγκιά, απελπισία, ούτε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της σε πολλές περιπτώσεις και παραπάνω από μία απόπειρες αυτοκτονίας. Χάλι μαύρο. Αλλά υπάρχουν εκείνες οι περιπτώσεις που μέσα στην σκατίλα εμφανίζεται ένα μπουκάλι χλωρίνης από το πουθενά για να σε σώσει. Έτσι πριν περίπου 20 χρόνια έτυχε να πέσει πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την αλλαγή φύλου — αγγελικές σάλπιγγες! Φώτα! Ροδοπέταλα! Ιδού η λύση! Οπότε βρίσκοντας καινούριο νόημα πήρε τα πάνω της και άρχισε να τρέχει στους γιατρούς. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση πάντως. Όταν τους έλεγε το πρόβλημα της, τη κοιτούσαν σα να έψαλλε ύμνους στον Yoght Sothoth. Ένας, μάλιστα, της είπε πως απλά ήταν “γυναίκα που αυτοπροσδιοριζόταν σαν άντρας“.

Ήταν έτοιμη να φάει τα ταμπόν της όταν τελικά βρήκε τον δόκτορα που θα τη πρέζωνε ανελέητα με τεστοστερόνη. Και έτσι σταδιακά, με πολλές ενέσεις τεστοστερόνης, η Susan έγινε επιτέλους Buck! Στα χαρτιά βέβαια είναι γραμμένος πλέον ως Jake Miller αλλά, τέλος πάντων, βρισκόταν επιτέλους στο πετσί που θα έπρεπε να είναι από τότε που γεννήθηκε. Κατά την μεταμόρφωση ήταν αρκετά στρεσαρισμένος για το πως θα μοιάζει μετά την ολοκλήρωση της αγωγής. Οι αλλαγές σχεδόν πάντα είναι στρεσογόνες, ιδιαίτερα οι σωματικές -δες τα εφηβάκια και τις εγκύους τι φρίκες τρώνε- οπότε φαντάσου πόσο στη τσίτα πρέπει να είναι κανείς όταν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του φύλου του, η “σεξουαλική ταυτότητα” του σώματος του. Και δη όταν είναι πειραματόζωο σε αυτή την αλλαγή και δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Ο Buck, όπως προανέφερα, ήταν μάλλον η πρώτη περίπτωση female-to-male μεταμόρφωσης και αν δεν ήταν η πρώτη, ήταν η πρώτη γνωστή περίπτωση.

Τον πρώτο μήνα της αγωγής η περίοδος του κούνησε το μαντήλι. Άρχισε να βάζει μυϊκή μάζα πολύ γρήγορα, οι τρίχες άργησαν να σκάσουν μύτη αλλά τα κατάφεραν. Παράλληλα δούλευε σαν το σκυλί  σε δύο δουλειές για να μαζέψει λεφτά για την αφαίρεση στήθους. Δώσ’του βόλτες στους γυναικολόγους για μια αφαίρεση στήθους της προκοπής. Όχι απλή μαστεκτομή. Έπρεπε να αφαιρεθεί ΟΛΟ το βυζί. Εν τέλει βρήκε γιατρό κατάλληλο για αυτή την δουλειά — goodbye boobies!

Ωραία τις ορμόνες μας τις πήραμε, τα βυζάκια μας τα βγάλαμε, το body-building μας το κάναμε. Τι μένει; Το λιλί! Αχ, όχι το λιλί θα το κρατήσουμε.

- Γιατί να το κρατήσει; Για να κάνει το περιοδεύον freakshow;

Όχι, βλάκα. Απλά η εγχείρηση μετατροπής του γυναικείου μορίου σε ανδρικό, εκτός από το ότι είναι μια επίπονη και ακριβή διαδικασία (κοστίζει πάνω από 35.000 ευρώ) δεν έχει και πολύ σόι αποτελέσματα. Αν μετέτρεπε το αιδοίο του σε πέος, εκτός από το ότι θα έχανε κάθε ευκαιρία για να ξαναβιώσει οργασμό “από μπροστά” το καινούριο του μόριο δεν θα είχε ποτέ πλήρη στύση. Τζάμπα κόπος και χρήμα για να βουλιάξεις την σεξουαλική σου ζωή στα Τάρταρα. Άσε το λιλί εκεί που βρίσκεται λοιπόν. Μεγάλη μαγκιά, άσε που έτσι μπορούσε να πλασάρει τον εαυτό του ως “The Man with the Pussy” και να φρικάρει τους απανταχού σεξουαλικά κλειστόμυαλους ανά την υφήλιο. Ο Buck γουστάρει να σοκάρει τον κόσμο και να προκαλεί προβληματισμούς τύπου:

Να τος ο μπάρμπας, με το πολυαγαπημένο του πούρο, την μόνη κακή συνήθεια που ασκεί περιστασιακά, κατά τ' άλλα είναι health freak.

Να τος ο μπάρμπας, με το πολυαγαπημένο του πούρο, την μόνη κακή συνήθεια που ασκεί περιστασιακά, κατά τ' άλλα είναι health freak.

Αφού έχει αιδοίο είναι γυναίκα, άρα μπορώ να πάω μαζί του;” για τους straight άντρες. “Αφού μοιάζει με άντρα και συμπεριφέρεται σαν άντρας, είναι άντρας, άρα μπορώ να πάω μαζί του.” για τις straight γυναίκες — ναι, η γυναίκα δεν νομίζω να ρωτήσει, ακόμα και πλοκάμια να είχε ο Buck είναι αρκετά ελκυστικός για μια γυναίκα. Βέβαια κατά τον ίδιο “It’s now what’s between your legs that defines you“.

Μετά από την αλλαγή άρχισε να μπαίνει με τα μπούνια στην βιομηχανία του πορνό. Αρχικά σαν σκηνοθέτης και μετέπειτα σαν πορνοστάρ. Ξεκίνησε μαζί με την πρώην σύζυγο του Karin Winslow (γνωστή και ως Ilsa Strix), στο Dungeon στο Los Angeles, τραβώντας κάποια φετιχιστικά πορνό (s/m, foot, smoking, bondage). Ο Buck έμαθε μόνος του να χειρίζεται κάμερα και να επεξεργάζεται βίντεο. Τα ταινιάκια τους τα έγραφαν σε VHS και τα πουλούσαν μέσω του website τους. Μετά συνειδητοποίησε πως δεν υπάρχει ίχνος από female-to-male porn στο Internet, και αποφάσισε να ξεκινήσει το εν λόγω είδος, πρωταγωνιστώντας ο ίδιος στις ταινίες. Συνήθως έβγαζε 1-2 ταινίες τον χρόνο, πάντα υπό το δικό του label, το “Buck Angel Productions“. Το 2008 έβγαλε την τελευταία του ταινία με τίτλο “NAKED” από τότε το έχει ρίξει στις ομιλίες και στα ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα την αλλαγή φύλου, μιας και στο όλο ζήτημα, όπως και να το κάνουμε επικρατούσε και επικρατεί ακόμα και σήμερα σκοταδισμός.

Και τώρα λέω να σου δώσω μερικές σταγόνες κουτσομπολιού για την προσωπική του ζωή, γιατί ξέρω πως σου αρέσει το κουτσομπολιό.

Που λες, ο Buck μέχρι το 2003 ήταν παντρεμένος με την Karin Winslow, γνωστή dominatrix στο Los Angeles. Ο λόγος που το διαλύσαν ο εξής: ένα βράδυ πήγαν σε ένα transgender bar και εκεί η Karin γνώρισε τον Larry Wachowski — The Matrix Trilogy, σου λέει κάτι;  Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και η Karin παράτησε σύντομα τον Buck για τον Larry. Ο Buck μάλλον είχε καιρό να νιώσει τόσο χάλια, αλλά το ξεπέρασε όταν γνώρισε την Elayne Angel, γνωστή tattoo artist και σκαλωμένη με το body modification. Έδεσε το γλυκό, παντρεύτηκαν και ο Buck μετακόμισε στην Νέα Ορλεάνη όπου η Elayne είχε το tattoo studio της. Μετά βέβαια ήρθε η Katrina -ο τυφώνας ντε!- και γύρισε την Νέα Ορλεάνη ανάποδα, οπότε το ζεύγος Angel μάζεψε τα μπογαλάκια του, πήγε στο Μεξικό και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Ο Buck, αν εξαιρέσουμε το περιστατικό με την Karin, μετά από την αλλαγή φύλου, ζει ζωή χαρισάμενη. Είναι αυτό που γουστάρει, κάνει ότι γουστάρει, είναι τίγκα ακομπλεξάριστος στην ζωή του και στο κρεβάτι του, πανσεξουαλικός γαρ. Είναι από εκείνα τα άτομα που ακολούθησαν τον στόχο τους, τον πέτυχαν και τώρα “πάνε για άλλα”.

- Σιγά τον στόχο ρε Ανό, να αλλάξει φύλο!

Όχι, ο στόχος ήταν να συμφιλιωθεί με τον εαυτό του, με κάθε τρόπο, και αφού αυτός ο τρόπος ήταν η αλλαγή φύλου, ας έχει. Ας είναι καλά εκεί στο Μέχικο, ας έχει πολλούς οργασμούς και ας φρικάρει τον κόσμο με το pussy του. Ωραίος παλίκαρος όπως και να το κάνεις.

Έλα να σε τρατάρω trivia!

  • O Marc Quinn το 2007 έφτιαξε χάλκινα ομοιώματα του Buck Angel και της Allanah Starr, Κουβανης transgender μαζί με την οποία ο Buck είχε γυρίσει πορνό ταινία. Τα αγάλματα αυτά συμπεριλήφθηκαν στην παγκόσμια περιοδεία του Quinn το 2008

Ορίστε ο Buck και η Allanah φτιαγμένοι από χαλκό

Ορίστε ο Buck και η Allanah φτιαγμένοι από χαλκό

Τζα! Ορίστε και πάλι! Σε πιο σοκαριστική για τις φορμολιασμένες  σου αντιλήψεις στάση.

Τζα! Ορίστε και πάλι! Σε πιο σοκαριστική για τις φορμολιασμένες σου αντιλήψεις στάση.

  • Ο Buck είχε ασχοληθεί με την πορνογραφία και πριν μεταμορφωθεί σε άντρα. Το ταινιάκι ονομάζεται “Cursed Female” είναι πορνό για πυρομανείς, το οποίο μάλιστα είχε απαγορευτεί στις Η.Π.Α., ενώ τα τυπάκια από το MTV σχολίαζαν πως δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η κοπελιά που πρωταγωνιστούσε ήταν όντως κορίτσι. Ο Buck προκαλούσε ακόμα και ως γυναίκα, yay!
  • Ποιος σου είπε πως θα σε αφήσω χωρίς το βιντεάκι; Να αφήσω την περιέργεια σου ανικανοποίητη όπως εσύ αφήνεις ανικανοποίητη την γκόμενα σου επειδή τελειώνεις μέσα στο πεντάλεπτο; Ανήκουστο!

Cursed Female Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com