Social Icons

.

Pages

8 Ιανουαρίου 2013

Τα διασημότερα ερωτικά τρίγωνα

Μπορεί η παροιμία να λέει ότι «στους δύο τρίτος δεν χωρεί», αλλά οι παρακάτω διάσημοι φρόντισαν να βρουν χώρο! 

JasonBiggs – JennyMollen

Άπαξ και έχεις κάνει κάτι με μια μια μηλόπιτα, το σεξ με μια πόρνη δεν σου φαίνεται και κάτι το extreme. Ο JasonBiggs, γνωστός από τις ταινίες ‘‘AmericanPie’’, έλαβε ένα υπέροχο δώρο από τη γυναίκα του JennyMollen. Θέλοντας να τον ευχαριστήσει, η Mollen προέλαβε μια πόρνη για να περάσει καλά με την ίδια και τον άντρα της. Η Mollenέγραψε για αυτή την εμπειρία της και το μοιράστηκε με τους αναγνώστες στο site του Playboy, ‘‘TheSmokingJacket’’. «Από την πρώτη ώρα φάνηκε πως τόσο εγώ, όσο και ο Jason είχαμε ξενερώσει. Παρόλο που το σκηνικό έγινε κανονικά, φτάσαμε στο σημείο να κοιτάμε σαν χαμένοι  ο ένας τον άλλο». Ο Biggs από την άλλη δεν συμμερίστηκε την απογοήτευση της. Λίγο μετά την ανάρτηση του κειμένου στο SmokingJacket, έκανε tweet γράφοντας: «Η γυναίκα μου στο Playboy;. Hot!».

Ashton Kutcher – Demi Moore

Παρόλο που οι φήμες για τον χωρισμό του ζεύγους Kutcher– Moore οργιάζουν, το ζευγάρι συνήθιζε να περνάει πολύ καλά στο κρεβάτι. Και όχι μόνο του. Τον περασμένο χρόνο μια τύπισσα ονόματι  BrittneyJones, δήλωσε στο ‘‘RadarOnline’’ ότι είχε μια μίνι-επαφή με το ζευγάρι. Ο Kutcherείχε εμπιστευτεί στη Jones ότι το ζευγάρι έκανε συχνά τρίο, αλλά παράλληλα είχε συμφωνήσει ότι κανείς δεν θα διασκέδαζε μόνος. Φαίνεται πως του Ashton του διέφυγε η συμφωνία εκείνη την ημέρα, γιατί πέρασε μια χαρά με την Jones. Όμως χωρίς την συντροφιά της Demi. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του παράνομου ραντεβού του, ο Kutcherδεν το μοιράστηκε ποτέ μαζί της, επειδή φοβόταν την αντίδραση της. Αυτό θα πει Χολιγουντιανή παντόφλα.

Charlie Seen – Brooke Mueller

Δηλαδή εμείς τώρα, πρέπει να μείνουμε κατάπληκτοι; Δεν μιλάμε για την σεξουαλική ζωή ενός τυχαίου, αλλά του υπερμέγιστου CharlieSheen, που πραγματικά θα μας απογοήτευε αν μαθαίναμε ότι δεν έκανε την «μέθοδο των τριών». Ο Sheen λίγο πριν πάθει την φετινή του νίλα, έμενε σπίτι με δύο διαστημικές γκόμενες, οι οποίες δεν έκρυβαν τα αίσχη του σπιτιού. Η πρώτη, NatalieKenley, είχε δηλώσει στη NewYorkPostπως το κρεβάτι του Sheen ήταν αρκετά μεγάλο για να χωρέσει και τους τρείς τους, μετά από μια κουραστική μέρα. Η BreeOlsen, δεύτερη αγαπητικιά του, έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρίο στο ‘‘AccessHollywood’’.  Η Olsen είχε περάσει ένα καυτό βράδυ, όχι μόνο με τον Charlie, αλλά και με την τότε γυναίκα του BrookeMueller. «Δεν με πείραξε καθόλου. Ήταν πολύ σέξι», δήλωσε η Olsen.

AngelinaJolie – Brad Pitt

Από το σπορ δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του Hollywood. Ο BradPitt και η θεά των ονείρων μας Angelina, νιώθουν τόσο άνετα με την σεξουαλικότητα τους, που δεν έχουν τα παραμικρό πρόβλημα να τη μοιράζονται.  Έτσι, το 2007 το περιοδικό Star έφερε στο φως της δημοσιότητας, ένα από τα πολλά ραντεβού επί τρία, που συνήθιζε να έχει το ζευγάρι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η «καλεσμένη» στο κρεβάτι του ζεύγους,  ήταν το διάσημο μοντέλο της ‘‘Victoria’sSecret’’, KarolinaKurkova, που τίμησε το κρεβάτι τους περισσότερες από μια φορές. Αυτό που αναρωτιέται μέχρι και σήμερα ο ξένος Τύπος, είναι που λάμβαναν χώρα τα ραντεβουδάκια. Πάντως ειδικά για την Jolie, δεν πρέπει να μας κάνει και εντύπωση. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τις φήμες, που την ήθελαν να έχει σχέση με τον ίδιο της τον αδερφό. 

Jane Fonda – Roger Vadim

Στο memoirτης ‘‘MyLifeSoFar’’, η ηθοποιός JaneFonda, αποκάλυψε μπόλικες σεξουαλικές λεπτομέρειες για τη ζωή της, στο πλευρό του διάσημου γάλλου σκηνοθέτη RogerVadim. Σύμφωνα με την ίδια, ο Vadim την έβαζε συχνά να συμμετάσχει στις ερωτικές περιπτύξεις του με άλλες γυναίκες, ακόμη και όταν η ίδια αρνούταν κατηγορηματικά. «Από ένα σημείο και μετά είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα. Πίεσα τον εαυτό μου να του αρέσει η όλη διαδικασία, αλλά παράλληλα σκότωνα την καρδιά μου». Κερασάκι στη τούρτα, το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης, επέμενε να έχει η γυναίκα μόνη της σεξουαλικές συναντήσεις με ιερόδουλες. Η Fonda αναφέρει πως για τον ρόλο της στο ‘‘Klute’’, που της χάρισε το Όσκαρ, ο Vadimέβαζε ιερόδουλες να της μαθαίνουν νέες τεχνικές. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Fonda ενσάρκωσε μια πόρνη στην εν λόγω ταινία.

...και η μορφή

Tiger Woods

Ο διάσημος γκολφέρ τα πήγαινε ανέκαθεν καλά με τα μπαλάκια. Αν νομίζατε πως η παράνομη σχέση του με την ιερόδουλη ήταν υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου του, απατάστε οικτρά. Ο ‘‘Τίγρης’’ ήταν ανέκαθεν άτακτος και δεν την έβρισκε μόνο με μια γκόμενα. Το 2009, η Χολιγουντιανή «ντίβα» MichelleBraun, αποκάλυψε στη NewYorkDailyNews, ότι ο Woods ειδικευόταν στη τριπλέτα και μάλιστα είχε κορυφαίες αντοχές. «Μπορούσε να κάνει σεξ καθημερινά για ώρες με τα κορίτσια. Θυμάμαι ακόμη που κάποιες από αυτές συνήθιζαν να σχολιάζουν την αντοχή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com