Social Icons

.

Pages

23 Ιανουαρίου 2013

Το ψυχρό μεγαλείο του Χειμώνα….. εικόνες από όλο τον κόσμο!

Magnify Image

Νεαρές Γιαπωνέζες φορούν πολύχρωμα κιμονό και περπατάνε στο πάρκο Toshimaen, ύστερα από την τελετή για την Ημέρα της Ηλικίας, 14 Ιανουαρίου. Η Ημέρα της Ηλικίας εορτάζεται ύστερα από τη συμπλήρωση του 20ου έτους ενός Ιάπωνα.

Magnify Image

Ένας ευρωπαϊκός βίσονας τινάζεται για να απομακρύνει το φρέσκο χιόνι από πάνω του. Erlenmoos, Γερμανία, 14 Ιανουαρίου.

Magnify Image

Μέλη του τοπικού ομίλου χειμερινής κολύμβησης προθερμαίνονται σε μία όχθη του ποταμού Yenisei μία εβδομάδα πριν από την ετήσια βουτιά. Την ίδια ώρα η θερμοκρασία βρίσκεται στους -14 βαθμούς Κελσίου. Στην πόλη Divnogorsk, που βρίσκεται κοντά στη σιβηρική πόλη Krasnoyarsk. Στις 11 Ιανουαρίου.

Magnify Image

Στο Inukjuak, έξω από το Βόρειο Κεμπέκ μία φάλαινα δολοφόνος είναι παγιδευμένη στον πάγο. Ο δήμαρχος της πόλης, Peter Inukpuk , κάλεσε τις καναδικές αρχές για βοήθεια ώστε να απελευθερωθεί το θαλάσσιο θηλαστικό.

Magnify Image

Ένα ζευγάρι Κινέζων χορεύει κάτω από ένα υπόστεγο, κοντά σε ποταμό της Tongxiang στην ανατολική Κίνα. 5 Ιανουαρίου. Η Κίνα δοκιμάζεται από ένα ασυνήθιστο κύμα ψύχους, ενώ καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 28 χρόνων. Το χιόνι και ο παγετός προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στους δρόμους, στις πτήσεις και στην ηλεκτροδότηση σε ορισμένες επαρχίες.

Magnify Image

Ουκρανοί περπατούν πάνω από τον παγωμένο ποταμό Dnieper, έξω από το Κίεβο της Ουκρανίας, όπου η θερμοκρασία βρισκόταν στους -2 βαθμούς Κελσίου. 2 Ιανουαρίου

Magnify Image

Ένας εργαζόμενος σπρώχνει ένα κυλιόμενο καλάθι για να ρίξει αλάτι στο χιονισμένο πεζοδρόμιο.Πάρκο Military , N.J., 26 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Εργαζόμενοι φτιάχνουν ένα γλυπτό από χιόνι στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ σκι Vasaloppet , στο πάρκο Changchun της επαρχίας Jilin. 25 Δεκεμβρίου. Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου.

Magnify Image

Ένας εργαζόμενος φοράει ένα ομοίωμα γιγάντιων γυαλιών σε ένα ομοίωμα από χιόνι του Nοτιοκορεάτη PSY, ύψους 6 μέτρων, στα πλαίσια του κινέζικου φεστιβάλ πάγου στην πόλη Harbin της νότιας Κίνας. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο και δημιουργούνται διάφορα γλυπτά από πάγο. 16 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Επισκέπτες στο Πάρκο Capilano κοιτάζουν την κορυφή της οροσειράς The Lions στο Βόρειο Βανκούβερ. 14 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Κινέζοι τουρίστες τραβάνε φωτογραφίες σε ένα νεόκτιστο μέρος του Σινικού Τείχους στην περιοχή Luanping στη Βόρεια Κίνα. 14 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Ο Αυστριακός, Mathias Haunholder, κάνει ελεύθερο σκι στην ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα στο αυστριακό θέρετρο σκι στο βουνό Sonnenkopf, της περιοχής Langen am Arlberg. 12 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Ένα τραίνο της σιδηρογραμμής Brocken βγάζει ατμό σε ένα χιονισμένο τοπίο, πλησιάζοντας στον τελικό προορισμό του στην ορεινή περιοχή Harz της Γερμανίας. 8 Δεκεμβρίου.

Magnify Image

Σκιέρ στο χωριό Seefeld της Αυστρίας ακολουθούν μία διαδρομή ύστερα από την πρώτη χιονόπτωση της εποχής. 29 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com