Social Icons

.

Pages

30 Ιανουαρίου 2013

20 ενδιαφέροντα στοιχεία που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Διαβάστε 20 ενδιαφέροντα στοιχεία και δεδομένα που σχετίζονται με τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τις ερωτικές συνήθειες.

-Τα σεξουαλικά βοηθήματα είναι απαγορευμένα προς πώληση στις πολιτείες στην Αλαμπάμα και το Μισισίπι των ΗΠΑ. Το 1991, ο βοηθός εισαγγελέα William H. Pryor σχολιάζοντας μια υπόθεση που περιελάμβανε τη χρήση βοηθημάτων δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποιο θεμελιώδες δικαίωμα για την αγορά συσκευών που οδηγούν σε οργασμό».
-Ένας από τους πρώτους δονητές, ο «Manipulator» δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα και ήταν… ατμοκίνητος!
-Η αιτία πίσω από τη δημιουργία του, ήταν η διαδεδομένη αντίληψη που ήθελε τον αυνανισμό σαν θεραπεία για ένα πλήθος γυναικείων ασθενειών και τη θεραπεία της υστερίας. Έτσι η εφεύρεση του «Manipulator» ήταν μια ανακούφιση για γιατρούς που είχαν συνηθίσει να ζουν με κουρασμένα χέρια και καρπούς...
-Σύμφωνα με το λονδρέζικο sex shop «Sh!», το 61% των γυναικών βρίσκουν την ιδέα και μόνο αγοράς σεξουαλικών παιχνιδιών διεγερτική. Το 66% προτιμά να αγοράζει βοηθήματα από φυσικά καταστήματα, παρά μέσω διαδικτύου.

-Πολλοί θέλουν τη Μέριλιν Μονρόε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίτευξη οργασμού. Τη λύση της πρόσφερε, όπως φαίνεται, ο ψυχίατρος που συμβουλεύονταν, ο Ralph Greenson.
Διάσημη είναι η φράση της με την οποία περιέγραψε τον οργασμό στον γιατρό της: «Σκέψου έναν ηλεκτρικό διακόπτη με ντίμερ. Ξεκινώντας να τον ανάβεις, η λάμπα αρχίζει να γίνεται φωτεινή, έπειτα περισσότερο φωτεινή, λαμπερή και τέλος με μια εκτυφλωτική λάμψη να είναι τελείως αναμμένη».

-Είναι το σεξ, ο κατάλληλος τρόπος για αδυνάτισμα; Η απάντηση είναι κατά πάσα πιθανότατα καταφατική δεδομένου ότι σε 30 λεπτά καίγονται κατά μέσο όρο 200 θερμίδες.
-Η άποψη ότι στους άντρες αρέσουν τα ευμεγέθη οπίσθια είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία της επιστημονική κοινότητας καθώς, όπως υποστηρίζεται, ταυτίζονται με τη γονιμότητα.
-Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του 2007 η μέση ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής είναι τα 19,25 χρόνια. Στις ασιατικές χώρες ωστόσο η ενεργή σεξουαλική ζωή ξεκινά στα 22 κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με τις δυτικές κοινωνίες όπου η μέση ηλικία είναι τα 18.

-Μια δεκαετία νωρίτερα, μόλις το 25% των γυναικών φέρεται να έχουν την εμπειρία του οργασμού μέσω συνουσίας. Τα τελευταία ωστόσο χρόνια, το ποσοστό αυτό έχει αυξηθεί, αγγίζοντας το 45%. Αντίθετα, πάνω από το 80% των γυναικών έχουν οργασμό μέσω στοματικού σεξ.
-Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009 στο εξειδικευμένο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, το 53% των γυναικών στις ΗΠΑ ηλικίας 18 με 60, έχουν χρησιμοποιήσει έστω μια φορά δονητή.
-Το πιο συνηθισμένο μέρος για σεξ μεταξύ των Αμερικανών, μετά την κρεβατοκάμαρα, είναι… το αυτοκίνητο!
-Ο άνθρωπος σε όλη τη διάρκεια της ζωής ξοδεύει κατά μέσο όρο 20.160 λεπτά για να φιλιέται!

-Μια από τις πλέον διαδεδομένες δικαιολογίες για την αποφυγή του σεξ από τις γυναίκες, περί πονοκεφάλου, όπως φαίνεται στερείται επιστημονικής εγκυρότητας. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού απελευθερώνονται μια ενδορφίνη που δρα σαν παυσίπονο.

-Το 1902, η αμερικανική εταιρεία Hamilton Beach κατέθεσε πατέντα για τον πρώτο ηλεκτρικό δονητή διαθέσιμο προς πώληση. Με τον τρόπο αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα έγινε η 5η οικιακή συσκευή που λειτουργούσε με ρεύμα!
-Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά ήταν παντρεμένη με τον Feodor Vassilyev και μεταξύ του 1707 και 1782 έφερε στον κόσμο 69 παιδιά!

-Η πιο συχνή φαντασίωση των γυναικών, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού GLAMOUR, είναι ο άντρας να είναι ντυμένος με στολή πυροσβέστη!

-Στην ίδια έρευνα, σε ερώτημα προς τους αναγνώστες αν θα προτιμούσαν να «κοιμηθούν» με ένα μόνο άνδρα σε όλη τη ζωή τους ή με 100, το 75% απάντησε το πρώτο!

-Στην αρχαία Αίγυπτο χρησιμοποιούσαν αποξηραμένη κοπριά κροκόδειλων σαν αντισυλληπτικό. Διαθέτει σπερματοκτόνες ιδιότητες ανάλογες με αυτές που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα προφυλακτικά.

-Ο άντρας που δημιούργησε μια από τις γνωστότερες εταιρείες δημητριακών για πρωινό, ο δρ Kellogg πίστευε ότι μια υγιεινή διατροφή μπορούσε να μειώσει τις σεξουαλικές σκέψεις…

-Κατά μέσο όρο, κάθε ημέρα σε ολόκληρο τον κόσμο σημειώνονται 100 εκατ. σεξουαλικές επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com