Social Icons

.

Pages

13 Μαΐου 2011

Φλερτ: Κινήσεις που πιάνουν (και εκείνες που πάντα αποτυγχάνουν)

Two women wearing revealing clothes(Rex Features)

Είστε “άσσος” στο φλερτ; Θα μάθετε επί τούτου εάν διαπιστώστε πως ακολουθείτε τους τρόπους φλερταρίσματος μας που θα τον κάνουν να γοητευτεί ή τους άλλες γκάφες του φλερτ που φωνάζουν «απελπισία»!

Αποτυχημένο φλερτ: πάρα πολλά, πολύ σύντομα
Στο ντύσιμο, η διακριτικότητα είναι πολύ πιο δυνατή από την κραυγαλέα "όλα έξω" επιλογή. "Όλοι μας θέλουμε να αισθανόμαστε σα να έχουμε κερδίσει κατι δύσκολο έτσι είναι λογικό πως μία ματιά σε λίγο γυμνό δέρμα, προκαλεί μεγαλύτερη ίντριγκα και ενθουσιασμό από μία εντελώς απαλλαγμένη από ρούχα εικόνα αυτών που έχετε να προσφέρετε" θα πει ο θεραπευτής του sex Dr Ίαν Κέρνερ, συγγραφέας του Passionista: The Empowered Woman's Guide To Pleasuring A Man. Φορέστε ένα χαλαρό t-shirt που αναδεικνύει τους ώμους σας, μία μπλούζα με ψηλό λαιμό που ταιριάζει τέλεια στη φιγούρα σας ή απλά τζιν που σας πηγαίνουν τέλεια.

 

Πρώτης κλάσης φλερτ: οι σωστές κινήσεις

Γυναίκα με κραγιόν (Rex Features)

Μπορεί να έχετε ένα ζευγάρι από τυχερά εσώρουχα αλλά θα υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα ρούχα που θα κάνουν το φλερτ σας πιο επιτυχημένο. "Όταν μία γυναίκα αισθάνεται καλά σ' αυτό που φοράει, μπορείς να το καταλάβεις αμέσως» λέει ο Κέρνερ. «Τότε, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τεντώσει τη φούστα της, να διορθώσει διακριτικά τον κορσέ της ή να παίξει χαριτωμένα με το κολάρο της μπλούζας της και ο άντρας θα είναι σε πλήρη συναγερμό". Και να προσθέσει ένα κόκκινο τόνο επίσης: μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ στην Αμερική ανακάλυψε πως οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές όταν φορούν κόκκινα αντί για μπλε. «Ένα φουλάρι, παπούτσια ή κραγιόν θα ήταν αρκετό» συμπληρώνει ο Κέρνερ.

 

Αποτυχημένο φλερτ: πρόσωπο με πρόσωπο

Γυναίκα που κοιτάζει την κάμερα (Rex Features)

Γυρνώντας για να τον αντικρίσετε και κοιτάζοντάς τον κατάματα και διαπερνώντας τον με τα γυναικεία «όπλα» σας, μοιάζει τολμηρό και sexy, είναι ωστόσο κάτι που περισσότερο προκαλεί αντιπαράθεση παρά συνιστάται. "Αντίθετα, εάν έχετε το κεφάλι σας σε μία κλίση καθώς τον κοιτάτε όχι μόνο αποκαλύπτει το λαιμό σας, μία ερωτογενής ζώνη, αλλά κάνει και τα μάτια σας να ανοίγουν περισσότερο" θα πει η ειδικός στο σεξ Dr. Παμ Σπερ. "Με μία μικρή κλίση του πηγουνιού σας, μπορείτε να δημιουργήστε ένα άμεσο έλα-στο-κρεβάτι look".

Πρώτης κλάσης φλερτ: τελειοποιήστε το κοίταγμα

Γυναίκα που κοιτάζει την κάμερα (Rex Features)

Θέλετε να μάθετε τον διεθνή κώδικα για τη βασική προσέγγιση "Έ, υπέροχε! Λες να τα βρούμε;" Εδώ σας έχουμε την απάντηση. Σύμφωνα με την βιολόγο ανθρωπολόγο Dr. Έλεν Φίσερ οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τεχνικές φλερταρίσματος ξανά και ξανά. «Πρώτα η γυναίκα χαμογελά στον θαυμαστή της και σηκώνει τα φρύδια, σε μία γρήγορη κίνηση καθώς ανοίγει τα μάτια της πλατιά για να τον χαζέψει» θα πει σ' ένα άρθρο για το Psychology Today.
«Τότε θα χαμηλώσει τα βλέφαρά της, θα ρίξει το κεφάλι της στο πλάι και θα κοιτάξει από την άλλη». Για αυτό το λόγο και μόνο, η γυναίκα που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο είναι πιο πιθανό να περάσει το μήνυμά της, ανεξάρτητα από την εθνικότητα του άντρα που προσπαθεί να «ρίξει».

 

Πρώτης κλάσης φλερτ: κατευθείαν στα μάτια

Γυναίκα κοιτάζει τα μάτια του άντρα (Rex Features)

Το να κοιτάτε στα μάτια έναν άντρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε τις προθέσεις σας. Αλλά μην το αφήσετε να τραβήξει για πολύ, δύο ή τρία δευτερόλεπτα είναι αρκετά. Μετρήστε χίλια ένα, χίλια δύο, χίλια τρία και θα έχετε κοιταχτεί κατάματα για τη σωστή χρονική διάρκεια.

 

Αποτυχημένο φλερτ: αφήνοντας τη γλώσσα πολύ εκτεθιμένη

Γυναίκα βάζει lip gloss (Rex Features)

"Το να τραβάτε την προσοχή στα χείλη σας είναι μία εξαιρετική τεχνική του φλερτ" λέει η Σπερ. «΄Όμως μην το παρακάνετε αλλιώς θα φανείτε σα να μην μπορείτε να κρατήσετε τη γλώσσα μέσα στο στόμα σας». Διαφορετικά, επιλέξτε τη στιγμή. «Όταν θα έχετε την προσοχή του, απλώστε λίγο lip gloss με το δάχτυλό σας» θα πει. Είναι διακριτικό αλλά τρομερά αποτελεσματικό χωρίς να φανείτε λες και κάνετε δοκιμαστικό σε χαμηλού προυπολογισμού ερωτική ταινία.

 

Πρώτης κλάσης φλερτ: το άγγιγμα του Μίδα

Γυναίκα αγγίζει το αυτί του άντρα (Rex Features)

Ένα καλό φλερτ γνωρίζει πόσο ακριβώς πρέπει να αγγίξει για να στείλει ένα μήνυμα χωρίς να φανεί πολύ έντονο. "Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε για μία δέρμα με δέρμα επαφή" λέει η Σπέρ. "Είναι τέλεια να το κάνετε όταν τον καλωσορίζετε στο μάγουλό του και στο χέρι του. Και για μία πραγματικά όλο φλερτ κίνηση, αγγίξτε τον στα μαλλιά του ή πίσω από το αυτί του. Προσποιηθείτε πως του βγάζετε ένα χνούδι και θα αισθανθεί την αμεσότητα της κίνησης χωρίς να είναι κάτι που θα σας φέρει προφανέστατα σε δύσκολη θέση».

 

Αποτυχημένο φλερτ: το άρπαγμα…

Γυναίκα χαϊδεύει τα μαλλιά του άντρα (Rex Features)

Τα ζωηρά του μάγουλα μπορεί να δείχνουν πως εκλιπαρούν για ένα τράβηγμα, αλλά με το να του δείξετε πως τον "ελέγχετε", μπορεί και να τον "ξενερώσετε". "Ορισμένους άντρες μπορεί να τους φοβήσει μία γυναίκα που είναι πολύ εκδηλωτική" θα πει η Σπερ. Το να του δείξετε πως ενδιαφέρεστε με το να τον αγγίζετε, πρέπει να γίνει με προσοχή. "Το δέρμα του θα ανατριχιάσει στα σημεία που θα τον αγγίξετε" συμπληρώνει η Σπερ. "Αλλά αρπάζοντάς ή σφίγγοντάς τον, αν και είναι προφανές, απλά δεν είναι το ίδιο ελκυστικό".

 

Πρώτης κλάσης φλερτ: είναι τόσο αστείο!

Γυναίκα που γελάει (Rex Features)

Στις έρευνες της Dr. Φίσερ για το φλερτάρισμα στις διάφορες κουλτούρες, ανακάλυψε επίσης πως γυναίκες από διάφορα μέρη στο κόσμο συχνά καλύπτουν το πρόσωπό τους με τα χέρια τους ενώ γελούν. «Το γέλιο δείχνει ικανοποίηση, έτσι είναι κλειδί για να ελκύσει ο ένας τον άλλον» θα πει η Σπερ. Και καλύπτοντας το στόμα σου είναι μία πολύ επιφυλακτική κίνηση που στην πραγματικότητα τραβάει περισσότερο την προσοχή σ' αυτό το σημείο. Είναι διακριτικά sexy".

 

Αποτυχημένο φλερτ: αλλά όχι τόσο αστείο…

Γυναίκα που γελάει (Rex Features)

Το να γελάτε για αρκετή ώρα και δυνατά είναι ωραίο εάν γίνεται μια και έξω, γιατί εάν το επαναλαμβάνετε σε κάθε αστείο που θα λέει, τότε είναι λάθος. Γιατί, ας το παραδεχθούμε, κανένας άντρας δεν είναι τόσο αστείος. "Εμείς οι άντρες είμαστε περήφανοι για την εξυπνάδα μας και θέλουμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να σας κάνουμε να γελάσετε" λέει ο Κέρνερ. "Γι' αυτό και το "ψεύτικο" γέλιο δεν βοηθάει καθόλου τον εγωισμό ενός άντρα. Συχνά ακούγεται και χάλια". Εάν κάνει ένα "δύσκολο" αστείο, αντιστρέψτε την κατάσταση και αστειευτείτε πειράζοντάς τον για το πόσο κακό ήταν. Με αυτόν τον τρόπο θα γελάτε και οι δύο μέχρι να φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα.

by SociaLMagazinE

1 σχόλιο:

  1. Έχω ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δανείων που κυμαίνονται από 5000 € έως 1.000.000 € σε κάθε σοβαρό πρόσωπο που θέλει αυτό το δάνειο. 3% επιτόκιο ανά έτος ανάλογα με το ποσό που δανείστηκε. Μπορείτε να εξοφλήσετε από 3 έως 25 έτη κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το ποσό που δανείστηκε. εξαρτάται από εσάς να βλέπετε μηνιαίες πληρωμές. Ζητώ μόνο μια πιστοποιημένη χειρόγραφη βεβαίωση χρέους και επίσης ορισμένα έγγραφα που θα σας παράσχουμε. Εδώ είναι το email μου: vincentfradette15@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com