Αν έχετε βαρεθεί τα μπιφτέκια από κοτόπουλο, χοιρινό ή βοδινό, η Ινδονησιακή κουζίνα έχει να σας προτείνει μια νέα γεύση. Μπιφτέκια από βασιλική κόμπρα! Στην Ινδονησία μάλιστα αποτελεί ένα είδος γρήγορου φαγητού αφού μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από τους δρόμους. Η διαδικασία παρασκευής του ξεκινά με την περισυλλογή των φιδιών, τα οποία θεωρούνται άκρως επικίνδυνα. Στη συνέχεια αφού γίνει ο αποκεφαλισμός τους και η αφαίρεση του δέρματος τεμαχίζονται για να καταλήξουν στα πιάτα ως ζουμερά μπιφτέκια. Ελπίζω οι παρακάτω εικόνες από την διαδικασία παρασκευής να μην σας αποθαρρύνουν να το δοκιμάσετε.
Τσιζκέικ πορτοκάλι
-
Υλικά 15 μπισκότα τύπου digestive 6 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο 400 γρ. τυρί
κρέμα Το ξύσμα από 3 πορτοκάλια Φέτες πορτοκάλι για γαρνίρισμα 200 γρ. τυρί
μασκαρπ...
Πριν από 2 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου