Social Icons

.

Pages

8 Μαΐου 2011

Τα 10 πιο πρωτότυπα κρεβάτια

image

Aρ. 10 : Καναπές - κρεβάτι

image

Η δημιουργία αυτή είναι δύο σ’ ένα, καναπές και κρεβάτι μαζί. Τα δύο ημικύκλια που αποτελούν το κρεβάτι μπορούν να χωριστούν και να δημιουργήσουν ένα νέο έπιπλο, έναν καναπέ που αποτελείται από δυο κομμάτια. Είναι ένας ωραίος τρόπος να εκπλήξεις τους καλεσμένους σου και να είσαι περήφανος που έχεις ένα στιλάτο καναπέ και κρεβάτι ταυτόχρονα.

Aρ. 9 : Αιωρούμενο κρεβάτι

image

Το κρεβάτι αυτό που αιωρείται αποτελεί μια δημιουργία του Robert Bernstein. Ένα κρεβάτι υψηλού design που παρόλο που είναι απόλυτα σταθερό, έχει τη δυνατότητα να κουνιέται εάν κάποιος το επιθυμεί, αρκεί απλά να χαλαρώσει λίγο τ’ ακινητοποιημένα καλώδια τα οποία το συγκρατούν.

Aρ. 8 : Κρεβάτι ψηλά!

image

Το Bed Up είναι μια εύκολη λύση εάν διαθέτεις ελάχιστο χώρο στο δωμάτιο σου καθώς εμφανίζεται μόνο όταν εσύ το επιθυμείς. Το κρεβάτι αυτό καταλαμβάνει μόλις 0.2 τετραγωνικά μέτρα κι ο χώρος αυτός γίνεται άμεσα διαθέσιμος και λειτουργικός με το που θα σηκώσεις το κρεβάτι. Το υπόστρωμα έχει κατασκευαστεί με τον ίδιο τρόπο που θα γινόταν για ένα κανονικό κρεβάτι κι έχουν φροντίσει ώστε το ύψος στο οποίο βρίσκεται να μην δημιουργεί κάποια ταλαιπωρία.

Aρ. 7 : Κρεβάτι lego

image

Το Pluunk Bunk είναι ένα κρεβάτι υψηλής ποιότητας σε χρώμα καρυδιάς και σφένδαμου που συναρμολογείται μέσα σε λίγα λεπτά κι υπάρχει δυνατότητα πολλών διαφορετικών συνδυασμών. Το πάνω μέρος του έχει σχεδιαστεί με δυο σημεία πρόσβασης και γι’ αυτό το κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους αναλόγως το μέγεθος, το σχήμα του δωματίου, τους τοίχους, τις γωνίες κτλ. Αποτελείται από δυο ανεξάρτητα κρεβάτια κι υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί. Το κάτω μέρος του κρεβατιού μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ακριβώς από το πάνω κρεβάτι έχοντας την ίδια κατεύθυνση, κάθετα σ’ αυτό, το μισό κάτω απ’ αυτό και το μισό εκτός ή μπορεί να τοποθετηθεί στο τέλος του πάνω κρεβατιού

Aρ. 6 : Κρεβάτι-Βιβλιοθήκη

image

Το κρεβάτι-βιβλιοθήκη αποτελεί την ιδανική λύση για μικροσκοπικά σπίτια. Ένα στρώμα στέκεται όρθιο στηριζόμενο σε πέντε ράφια αποθήκευσης τα οποία κρέμονται στον αέρα από ένα επιτοίχιο πλαίσιο. Τα δυο τμήματα του στρώματος τοποθετούνται στο πάτωμα κι ενώνονται σχηματίζοντας ένα κρεβάτι, με δυο κομμάτια εάν θέλουμε ένα μονό κρεβάτι ή με τέσσερα κομμάτια εάν θέλουμε διπλό.

Aρ. 5 : Κρεβάτι σε σχήμα αυγού

image

Ένα πολύ μοντέρνο κρεβάτι που το σχήμα του μοιάζει με αυγό. Διαθέτει στρώμα αφρού που κάνει μασάζ και μονάδα ελέγχου που λειτουργεί μέσω του iphone. Με μονωτική ακουστική και ξεχωριστή κατευναστική αισθητική, το κρεβάτι Lomme σου εγγυάται έναν πολύ καλό κι ήσυχο ύπνο.

Aρ. 4 : Κρεβάτι – σταυρόλεξο

image

Το lectus stripe είναι ένα μινιμαλιστικό κρεβάτι σ’ αυστηρή γραμμή. Πόσο βολικό είναι όμως; Δυο είναι οι δυνατότητες. Ή θα ξαπλώσεις με το σωστό τρόπο ή απλά θα πέσεις από το κρεβάτι, δεν υπάρχει μέση λύση.

Aρ. 3 : Cocooning

image

Το κρεβάτι του μέλλοντος που θα δημιουργήσει ένα νέο trend που θα υιοθετηθεί απ’ όλες τις επιχειρήσεις για να παίρνουν ένα γρήγορο υπνάκο μια κι οι ιδιότητες του έχουν αποδειχτεί ευεργετικές.

Aρ. 2 : Κρεβάτι – αιώρα

image

Ένα καινοτόμο κρεβάτι με μινιμαλιστική και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι το στρώμα αιωρείται αλλά στη πραγματικότητα στηρίζεται σε ξύλινες ράβδους κι ανοξείδωτα τόξα. Η δημιουργία αυτού του κρεβατιού στηρίζεται στην ιδέα ότι όλα οδηγούν σ’ αυτό το κεντρικό σημείο ανάπαυσης μ’ έναν εύκαμπτο και μαλακό τρόπο.

Aρ. 1 : Καναπές – κουκέτα

image

Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά ο καναπές αυτός με μια απλή κινείσαι μπορεί να μετατραπεί σε μια κουκέτα για καθημερινή χρήση με καλύμματα που μπορούν ν’ αφαιρεθούν και να πλυθούν ανά πάσα στιγμή. Έχουμε συνηθίσει στους καναπέδες που γίνονται κρεβάτι. αλλά όχι στους καναπέδες που γίνονται κουκέτες.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com