Social Icons

.

Pages

7 Μαΐου 2011

Πήρε σύνταξη σε ηλικία… 102 ετών!

Για να απολαύσει τα… γεράματά της αποφάσισε να βγει στη σύνταξη μία γυναίκα από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων Πολιτειών, που εξακολουθούσε να εργάζεται, παρότι είχε… συμπληρώσει τα 102 χρόνια ζωής.

“Απλώς αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα”, δήλωσε η ίδια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία της.

“Προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή. Ο Θεός δεν μας έδωσε κουμπί για να γυρνάμε πίσω. Μας έδωσε μόνο κουμπί για να σταματάμε και για να προχωράμε. Είμαι ακόμη νέα. Θέλω να απολαύσω τη σύνταξη”, είπε χαρακτηριστικά.

Η συμπαθέστατη Σάλι Γκόρντον, που εργάστηκε για τρεις κυβερνήτες, όταν ήταν ακόμη στα 75 της, αρνήθηκε την πρόταση να συνταξιοδοτηθεί και προτίμησε να ξεκινήσει μία νέα καριέρα, ως κλητήρας στην πολιτειακή Βουλή.

Η Γκόρντον, πρώην μοντέλο, γνωστή για την αγάπη της στα περίτεχνα καπέλα και τον έντονο τρόπο ζωής, μεγάλωσε στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο και στην εφηβεία της μετακόμισε με την οικογένειά της στο Λίνκολν της Νεμπράσκα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται δε, πως το κτίριο του Καπιτωλίου, όπου πέρασε τα τελευταία 27 χρόνια φροντίζοντας να διατηρείται η τάξη κατά τις ακροάσεις των επιτροπών, είναι κατά 23 χρόνια νεώτερό της.
[via]

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com