Social Icons

.

Pages

19 Απριλίου 2011

2011 με 2040 – Η γέννηση μίας χρυσής εποχής

The_World_Bellow_by_xetobyte1

Στις 9 Μαρτίου του 2011 μπήκαμε στο 9ο επίπεδο του ημερολογίου των Μάγια, το τελευταίο έτος σε μία εξελικτική πορεία της κοσμικής συνείδησης που διήρκεσε 16.4 δισεκατομμύρια έτη. Το τελευταίο έτος, 9 Μαρτίου με 28 Οκτωβρίου 2011, σηματοδοτεί μία περίοδο «Συνειδησιακής ενότητας» στον πλανήτη, την κατάρρευση του χωροχρόνου όπως τον γνωρίζουμε και το ξεκίνημα μίας νέας γενιάς υπάρξεων. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, ανά 18 ημέρες αλλάζουμε συνειδησιακά , κάτι που για την προηγούμενη περίοδο κράτησε 360 ημέρες. Σας φαντάζει γρήγορο;

Όταν ολοκληρώσουμε το 9ο επίπεδο, έπειτα από 28 Οκτωβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2011 είναι το σημείο μηδέν, δηλαδή το κομμάτι του χρόνου που σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του νέου επιπέδου του εξελικτικού μας ταξιδιού. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 καθώς ο ήλιος μας θα διασχίζει τον Γαλαξιακό Ισημερινό θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την πλανητική μας συνείδηση σε ένα πιο αφυπνισμένο επίπεδο οντότητας ενώ θα εισερχόμαστε στα πρώιμα χρόνια της χρυσής εποχής στη Γη.

Συμβαδίζοντας με αυτή την αλλαγή στην κοσμική συνείδηση, περνάμε από μία «αλλαγή» την οποία πολλοί από εμάς βιώνουν σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Οι ατομικές αλλαγές

Η Πέμπτοδιαστατική συχνότητα της ψυχής μας αγκυροβολεί στη Γη εντός του φυσικού τριτοδιάστατου σώματός μας όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο 2012 και πέρα. Περνάμε αλλαγές, σωματικές, συναισθηματικές, διανοητικές.

Κόπωση , δίψα, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι οι πιο κοινές εμπειρίες. Ασθένειες εκδηλώνονται δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να καθαρίσουν συνειδησιακά το σώμα και τις οικογένειές τους. Οι άνθρωποι αμφισβητούν την υλική ζωή και αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής πέρα από τις απαγορεύσεις των κυβερνήσεων, των αρχών και των βάσεων δύναμης που πλέον δεν βρίσκονται στην υπηρεσία μίας ανθρωπότητας που αφυπνίζεται.

Οφείλουμε να τιμήσουμε το σώμα μας ως ναό που στεγάζει τη ψυχή μέσα στη φυσική εμπειρία. Υπάρχουν τρόποι και ιδέες που θα βοηθήσουν να συμβαδίσουμε με τις τρέχουσες αλλαγές. Βιολογικά τρόφιμα, ηλιακό φως, νερό από φρέσκες πηγές, καθαρός αέρας, πνευματική άσκηση, ύπνος. Η απλότητα είναι το κλειδί και η αγάπη προς τους εαυτούς μας καλλιεργεί την απάντηση. Όταν αγαπάμε τους εαυτούς μας, τότε αγαπάμε το «ΟΛΟ».

Αλλαγές στην παγκόσμια δομή

Για να γεννηθεί μία νέα ανθρωπότητα, τότε οι δομές της παλιάς πρέπει να αποσυναρμολογηθούν και να μετατραπούν για να δημιουργηθεί χώρος για την νέα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024) συμβάλει σε αυτό. Ο Πλούτωνας κατέχει τη δόνηση του μετασχηματισμού και ο Αιγόκερως είναι μία ύπαρξη «πρακτική και γεμάτη ενέργεια». Έτσι βρισκόμαστε στη διαδικασία λήψης πραγματικών και πρακτικών αλλαγών που θα υποστηρίξουν τον επόμενο κύκλο της παγκόσμιας συνείδησης.

Αυτό που βλέπουμε και θα δούμε περισσότερο στον πλανήτη είναι η συντριβή των χρηματοπιστωτικών αγορών, η τιμωρία αυτών που καταχράστηκαν θέσεις εξουσίας και η αναδιάρθρωση των κυβερνήσεων σε παγκόσμια κλίμακα και στην υπηρεσία του «ΟΛΟΥ»

Οι αλλαγές στη Γη

Η Γη αισθάνεται την αλλαγή και τους συμβολικούς πόνους των διεργασιών, καθώς γεννιόμαστε σε μία νέα εποχή συνείδησης. Η Γη «κλαίει» ώστε να ξυπνήσουμε της καρδιές μας στην καρδιά της και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι στο νέο κύκλο. Όταν αμελούμε τη Γη (καταστροφή πηγών ύδατος, καθαρών δασών, ρύπανση ατμόσφαιρας) τότε πληγώνουμε τον εαυτό μας και τις μελλοντικές γενιές.

Η Μητέρα Γη που μας μιλάει και μας αφυπνίζει με το μόνο τρόπο που ξέρει μέσω της μετακίνησης των στοιχείων της (σεισμοί και ηφαίστεια, πυρκαγιές, πλημμύρες, τσουνάμι, τυφώνες και κυκλώνες)

Έχουμε τη δύναμη να συνεργαστούμε με τους κύκλους της Μητέρας Γης και της ειρηνικής μετάβασης σε μία νέα εποχή αποβάλλοντας εγωισμούς και ακούγοντας με την καρδιά μας.

Πλανητικές/Κοσμικές αλλαγές

Οι πλανήτες και τα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος και πέρα έχουν ανάσα/χτύπο στην καρδιά/ατομική συχνότητα που μας επηρεάζουν εδώ στη Γη. Ακριβώς όπως το φεγγάρι επηρεάζει την παλίρροια , έτσι και οι αστρικοί οργανισμοί μας επηρεάζουν συναισθηματικά/ψυχικά/σωματικά/πνευματικά και τοποθετούνται στο να παράγουν μία συνειδητή ανθρωπότητα.

Εδώ είναι μερικά από τα ορόσημα στην αντίστροφη μέτρηση 25 χρόνων έως το 2012 και προς το 2040 (υπάρχουν περισσότερα, αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά)

Αρμονική Σύγκληση 16/17 Αυγούστου 1987 – Ευθυγράμμιση έξι πλανητών σε ένα μεγάλο τρίγωνο (τριγωνικός σχηματισμός) σε συμβολισμό φωτιάς (Γη, Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη, Ερμής, Δίας, Κρόνος και Ουρανός). Ο Jose Arguelles έφερε μαζί τις κοινότητες όλου του κόσμου ώστε να εργαστούν πάνω στην ενέργεια αυτού του σχηματισμού, την πρώτη συνειδητή σκανδάλη που θεμελίωσε το μετασχηματιστικό φως στη Γη.

Αρμονική Συμφωνία 8/9 Νοεμβρίου 2003 – Έξι πλανήτες σχηματίζουν έναν εξάγωνο σχηματισμό αστέρα στον ουρανό (Μέρκαμπα, σχηματισμός του αστεριού του Δαυίδ) στη γη και στο νερό έχουμε σημάδια κατά τη διάρκεια μίας πλήρους σεληνιακής έκλειψης (Ήλιος, Σελήνη, Κρόνος, Άρης, Χείρωνας και Δίας). Αυτό διευκόλυνε την αφύπνιση της καρδιάς μας στην καρδιά της Γης κα έδωσε έναυσμα για την ενεργοποίηση των 64 κωδικών φωτός του DNA μας.

Διέλευση της Αφροδίτης 8 Ιουνίου 2004 και 5/6 Ιουνίου 2012 – Ο 40 ετών κύκλος της Αφροδίτης ήταν μέρος του ημερολογιακού συστήματος των Μάγια της εξελικτικής συνείδησης. Η Αφροδίτη διέσχισε το πρόσωπο του Ηλίου μας τον Ιούνιου του 2004 και θα το ξανακάνει τον Ιούνιο του 2012. Η διαδικασία θα φέρει ενότητα στους σωματικούς και πνευματικούς μας εαυτούς.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω 2008-2024 – Η μεταμόρφωση του κόσμου μας από το μηδέν.

Μεγαλόσταυρος 2010 – Πάνω από μία εξάμηνη περίοδο, ο Κρόνος και ο Δίας «χόρευαν» μαζί και ήταν αντίθετοι (ακριβώς απέναντι). Ο Κρόνος βρίσκονταν σε γωνία 90 μοιρών με τον Πλούτωνα και συμβολίζει τα μαθήματα ζωής και το κάρμα, ο Δίας την επέκταση , ο Πλούτωνας το μετασχηματισμό και ο Ουρανός την εξέγερση.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς 2011 με 2026 – Σηματοδοτεί την περίοδο του διαφωτισμού. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση/όνειρο και οι Ιχθείς είναι ο πνευματικός/ευαίσθητος πολεμιστής. Η αρμονία της ενέργειας σπρώχνουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν από την αυτοδημιουργημένη τους αυταπάτη και να αγκαλιάσουν την ενότητα εντός και την ενότητα με το ΟΛΟ.

Χρυσή Σύζευξη 8/9 Σεπτεμβρίου 2040 – Η συνεργασία των έξι πλανητών λιγότερο από 10 μοίρες εκτός από το ζώδιο του Ζυγού. Σελήνη, Άρης, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Δίας, θα «χορέψουν» στην αρμονική δόνηση του Ζυγού , αντιπροσωπεύοντας την αφύπνιση και την ενοποίηση της ανθρωπότητας στη χρυσή εποχή.

Η γέννηση της Χρυσής Εποχής 2011 – 2040

Αυτή τη στιγμή στη Γη, έχουμε τεράστια επιστημονική γνώση της κβαντικής φυσικής και του ατόμου, της ενεργοποίησης του DNA και του ολογραφικού πεδίου της δημιουργίας. Επιπλέον αφυπνίζονται οι πνευματικοί μας εαυτοί και αγκαλιάζουν την ενότητα. Όταν φέρουμε την επιστήμη και την πνευματικότητα μαζί θα έχουμε τη δύναμη να μεταμορφώσουμε τον πλανήτη μας σε ένα θετικό μέλλον πέρα από τα όρια των τριτοδιαστατικών εμπειριών μας.

Καθώς κινούμαστε πέραν του 2012 και προς το 2040 πρόκειται μάθουμε περισσότερες από τις κινήσεις της Γης και των στοιχείων της αν δεν καλύψουμε πλήρως τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να στηριχθεί η σταθεροποίηση της 5ηςδιάστασης του φωτός στο φυσικό σώμα καθώς μπαίνουμε στη Χρυσή Εποχή.

Αυτή η γενιά κρατά τη δύναμη της επιλογής καθώς πλησιάζουμε προς το κλείσιμο μίας εποχής σε αυτό τον πλανήτη. Ατομικά και συλλογικά έχουμε τη δύναμη να οραματιστούμε και να μετατρέψουμε τον κόσμο σε έναν που θα βασίζεται στην συνείδηση της καρδιάς, στην ενότητα και τη διαρκή ειρήνη. Καθώς κάνουμε το πρώτο μας βήμα μετά το 2012 και εισερχόμαστε στο επόμενο κοσμικό στάδιο εξέλιξης και σε μία νέα εποχή, ως συ-δημιουργοί καθοδηγούμε τη δική μας ανέλιξη σε συνειδητή επίγνωση του ΟΛΟΥ.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com