Social Icons

.

Pages

18 Μαρτίου 2011

Cougar town: Oι ελληνίδες cougars τα σπάνε

image

Αν οι Αμερικανοί θεωρούν την Courteney Cox την καλύτερή τους εκπρόσωπο στην κατηγορία κούγκαρ, καλό θα ήταν να κάτσουν σπίτι την Παρασκευή το βράδυ και να δουν ένα επεισόδιο του The Real Housewives of Athens. Μια ματιά στις βουτιές της Τζο Τόγκου στην πισίνα της Χριστίνας Παππά, ήταν αρκετή για να θυμηθούμε τα τρία πράγματα για τα οποία είναι υπερήφανη μια Ελληνίδα σε αυτή τη ζωή. Τον τόπο καταγωγής της, το φύλλο που την έμαθε η μάνα της να ανοίγει για τη σπανακόπιτα και τις μεσογειακές καμπύλες που διατηρεί από μικρή ηλικία μέχρι και τα «άντα» της. Αυτή την ηλικία στην οποία η κάθε όμορφη κοπέλα μετατρέπεται από απλή γκόμενα σε milf ή ακόμα και cougar.
Ώπα, ώπα… άγνωστη λέξη; Για όσους δεν ξέρουν, τα cougar είναι μια μετεξέλιξη των milf. Για την ακρίβεια είναι όλες εκείνες οι γυναίκες που έχουν περάσει τα τριάντα αλλά δεν ανήκουν στην κατηγορία των στοργικών μανάδων που γουστάρουν οι πιτσιρικάδες. Τα cougar είναι πιο ατίθασα θηλυκά. Είναι κυνηγοί και παγιδεύουν το θήραμα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ενώ συνήθως επιτίθενται σε μικρότερους άντρες.
Σε αυτή τη χώρα που έμαθε να αγαπάει τόσο τα milf, όσο και τα cougar, αυτά είναι τα «αιλουροειδή» που κερδίζουν τα like μας.
Έλλη Κοκκίνου

Είναι η γυναίκα που δεν θα ήθελες να έχεις ποτέ μητέρα. Γιατί πολύ απλά, θα είχες όλους τους φίλους σου να παρελαύνουν καθημερινά στο σπίτι σου για να την δουν να βγάζει βόλτα το σκύλο.
Τζο Τόγκου (φωτό δεξιά)
Τι ήθελε να την φέρει στη ζωή μας ο ANT1; Κάνει και προκλητικές δηλώσεις.
Είναι λέει μόνη, θέλει δυνατές συγκινήσεις αλλά δεν ψάχνει για έναν τρίτο γάμο, απλά κάποιον να περνάει καλά.
Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας;
Ναταλία Γερμανού (φωτό αριστερά)
Η επίσημη αγαπημένη, μιας και έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές το στόρι της ταινίας «Ο Πρωτάρης».
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Ναταλία θα έχει πάντα πέραση στα αμφιθέατρα κάθε ανδροκρατούμενης πανεπιστημιακής σχολής.
Χριστίνα Παππά (φωτό κάτω αριστερά)
Κάποιοι τόλμησαν να την αποκαλέσουν milf. Είναι μάλλον εκείνοι που δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά, ούτε έτυχε να δουν κάποια από τις sexy φωτογραφήσεις της σε ανδρικά περιοδικά της περασμένης δεκαετίας.

Ευγενία Μανωλίδου (φωτό πάνω δεξιά)
Ίσως είναι το αυταρχικό της στυλ στη Στιγμή της Αλήθειας. Ίσως το αυστηρό ύφος απέναντι στον Ηλία Ψινάκη στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Όπως και να ‘χει, η σύζυγος Άδωνη στοιχειώνει τις φαντασιώσεις δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ανδρών.
Δήμητρα Ματσούκα (φωτό κάτω αριστερά)
Κι όμως. Έφτασε η ώρα που η Δήμητρα δεν αντιμετωπίζεται σε νεαρότερη κατηγορία. Η συμμετοχή της στις «Κούκλες» την καθιέρωσε στην κατηγορία των cougars. Εμείς όμως θα θυμόμαστε πάντα τα νάζια της sexy γάτας Δήμητρας στον «Θανάση» Ρένο Χαραλαμπίδη.

Βάνα Μπάρμπα (φωτό πάνω δεξιά)
Κάποιες αξίες δεν αλλοιώνονται με το χρόνο. Πέρασαν 20 χρόνια ακριβώς από τη γυμνόστηθη εκείνη σκηνή στην ταινία Mediterraneo κι όμως η Βάνα Μπάρμπα παραμένει το ίδιο προκλητική, δυναμική και θηλυκή, μέχρι και σήμερα.
Κι επειδή τα κούγκαρ τα αγαπάμε εντός και εκτός συνόρων, πάρε κι ένα trailer της τηλεοπτικής σειράς Cougar Town που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη σεζόν προβολής στην Αμερική.

ΠΗΓΗ:men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com