Social Icons

.

Pages

17 Φεβρουαρίου 2011

News / Εικόνες ΣΟΚ-Τούρκος Λοχαγός,βάζει τους άνδρες του δίπλα σε στόχους και τους πυροβολεί-Δειτε το βίντεο

image

Σοκ έχει προκληθεί στην Τουρκία από τις εικόνες που διέρρευσαν στον τουρκικό τύπο, όπου ένας λοχαγός σε άσκηση του τουρκικού στρατού σημαδεύει και πυροβολεί βάζοντας τους άντρες του δίπλα στους στόχους.. Μάλιστα όπως φαίνεται και στις εικόνες ο λοχαγός σκύβει, γυρνά την πλάτη του στο στόχο και πυροβολεί ανάμεσα από τα πόδια του , με κίνδυνο να τραυματίσει θανάσιμα τους φαντάρους.

Οι εικόνες είναι από την πόλη Σίρνακ της Νοτιαονατολικής Τουρκίας, όπου ένας φαντάρος κατέγραψε με το κινητό τους τηλέφωνο όλο το γεγονός, Ο λοχαγός Μετίν Γκιουρτζάν, που στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, ετοιμάζει το περισότροφο, βάζει τους άνδρες του να κρατούν τον στόχο και φωνάζει «όποιος είναι δειλός, να σηκωθεί να φύγει.» Φυσικά κανένας τούρκος φαντάρος δεν έφυγε αφού θα τον περίμενε ποινή από τον λοχαγό.

Αμέσως μετά αρχίζουν οι σοκαρίστηκες σκηνές όπου ο θρασύς λοχαγός αρχίζει να πυροβολεί με διάφορους τρόπους και στάσεις βάζοντας σε κίνδυνο όλους τους φαντάρους. Ευτυχώς και στις 5 βολές, όπου οι δυο είναι ανάμεσα από τα πόδια τους βρίσκουν τον κανονικό στόχο.

Στο βίντεο ο λοχαγός ακούγεται να προειδοποιεί τους στρατιώτες και να τους λέει να “μην κουνηθεί κανείς”, γιατί θα πυροβολήσει. Και αμέσως μετά, όταν κοιτάζουν το στόχο, ακούγεται μια φωνή που λέει ότι οι σφαίρες έπεσαν η μια δίπλα στην άλλη

Ήδη το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας, ετοιμάζει προκαταρκτική έρευνα για τις εικόνες που μεταδόθηκαν στα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα.

SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com