Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2011

SCIENCE / Νέες Τεχνολογίες


Ασύρματος αισθητήρας τσεκάρει την υγεία σας

ygeia

Ο αισθητήρας HRS-1, ετ-αιρίας ιαπωνικής προελεύσεως, παρακολουθεί τους καρδιακούς σας παλμούς, τη θερμοκρασία σας και διάφορα άλλα.

Τα πάντα αποστέλλονται ασύρματα στο κινητό σας, εφόσον το επιθυμείτε, και από κει στο γιατρό σας ή το νοσοκομείο.

 

Κουκούλα – πανοπλία για μηχανές

vespa

Κρύψτε το πολύτιμο δίκυκλό σας κάτω από την πανοπλία ενός αρμαντίλλο.

Ο Ισπανός σχεδιαστής Marc Graells επινόησε αυτή την τοξοειδή πανοπλία, που προστατεύει το δίκυκλό σας από την κακοκαιρία αλλά και τους επίδοξους κλέφτες.

 

Ο τρισδιάστατος πυρετός φτάνει στα κινεζικά περίπτερα

image

Η τρισδιάστατη τεχνολογία διάγει μέρες μεγάλης δόξας. Στην οθόνη του σινεμά η τρισδιάστατη ταινία Avatar έσπασε τα ταμεία. Φυσικά, ακολούθησαν και άλλα φιλμ, κάνοντας χρήση της ίδιας τεχνολογίας. Τώρα πλέον μπορείτε να αγοράσετε και τρισδιάστατη τηλεόραση, ενώ τα πρώτα τρισδιάστατα παιχνίδια υπολογιστή «ξεμυτίζουν» στην αγορά.

Στο μεταξύ, στην Κίνα φαίνεται να μη χορταίνουν αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία. Από την άνοιξη του 2009, αρκετές ημερήσιες εφημερίδες κυκλοφορούν με δώρο τρισδιάστατα γυαλιά της δεκαετίας του 1960. Τα άρθρα πάντως δεν τυπώνονται τρισδιάστατα. Τρισδιάστατες όμως είναι οι διαφημίσεις που προβάλλονται δυναμικά ενώπιον των Κινέζων.

 

Καθαριστής αέρα προειδοποιεί για ρύπανση

katharistis

Αν το γραφείο ή το διαμέρισμά σας βλέπει σε πολυσύχναστο δρόμο ή βρίσκεται κοντά σε εργοστάσιο, η είδηση που ακολουθεί μάλλον σας ενδιαφέρει.

Ο καθαριστής αέρα της Coway σας προειδοποιεί με το δικό του τρόπο όταν ο αέρας του περιβάλλοντος χώρου έχει ρυπανθεί. Όταν αυτό συμβεί, γύρω από το στόμιο εισαγωγής αέρα ανάβει ένα στρογγυλό φωτάκι σε χρώμα που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο επίπεδο ρύπανσης.

Το βιολετί φως υποδηλώνει σχετική ρύπανση αέρα ενώ το κόκκινο μεγάλη. Με το μπλε μπορείτε να αναπνέετε ήσυχα. Τότε ο αέρας καθαρίζει από τους ρύπους κατά 99,5%, όσες δηλαδή και οι μάξιμουμ δυνατότητες του Coway. Προφανώς έτσι δικαιολογείται η τιμή του προϊόντος, που ανέρχεται στα 200 περίπου ευρώ.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com