Social Icons

.

Pages

9 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ i PAD TABLET ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ!

Πολλές τον αριθμό ταμπλέτες έχουν παρουσιαστεί φέτος στο CES που λαμβάνει χώρα στο Las Vegas. Ενώ το διαδίκτυο παίρνει φωτιά και τα hands-on reviews από ξένα πρακτορεία όπως το engadget δίνουν και παίρνουν, ας απαριθμήσουμε μερικά πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα που έδωσαν το παρόν στην "πασαρέλα" και που φιλοδοξούν να σταθούν απέναντι στο iPad της Apple.

 

Vizio Tablet: Η πρώτη είσοδος της εν λόγω εταιρίας Vizio στην... δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά των ταμπλετών. Έρχεται χέρι χέρι με το νέο smartphone της ίδιας κατασκευαστικής, το Vizio Phone. Είχε μόλις ανακοινωθεί τη Δευτέρα αλλά μετά την παρουσίασή του, οι αναφορές υπογραμμίζουν πως αν και είναι λίγο "πρώιμο" στο σχεδιασμό του με ένα καθαρό σχέδιο, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Με οθόνη 8 ιντσών και ανάλυση 1024Χ768 είναι αρκετά ευκρινές, με καλή ανταποκρισιμότητα στην οθόνη αφής. "Φοράει" τσιπάκι 1GHz και 4GB μνήμης που θα βοηθά στη λειτουργία. Έρχεται με Micro USB, HDMI, volume control, και τρία ηχεία. Επίσης έχει και δυνατότητα υπέρυθρων ακτινών που του επιτρέπουν να λειτουργεί και ως... universal remote.

H Velocity Micro επίσης λάνσαρε τρία μοντέλα ταμπλετών, συγκεκριμένα το 7-ιντσο Cruz Tablet L37, το αδερφάκι του των 8 ιντσών P38 και τον μεγαλύτερο αδερφό L510 των 10.1 ιντσών. Με αναλύσεις από 1024Χ600 έως 1366Χ768, τσιπάκι NVidia Tegra 250 με 1GHz διπλοπύρηνο και αναμενόμενο λειτουργικό Android 2.2 ή 2.3, η ταμπλέτες είναι ωραίες παρουσίες στην πασαρέλα μας.

image

Επιπροσθέτως, η Panasonic μπαίνει και αυτή στο χορό, ανακοινώνοντας το Viera tablet. Θα βασίζεται πολύ πιθανώς σε Android και θα έρχεται σε μεγέθη των 4,7 και 10 ιντσών. Θα χρησιμεύει πολύ ως σύντροφος των τηλεοράσεων αφού με το Viera Connect, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς περιεχομένου μεταξύ των συσκευών.

Για το τέλος μία όμορφη παρουσία στη μορφή του νέου Χοοm της Motorola το οποίο θα "τρέχει" Αndroid 3.0 Honeycomb. Θα "φοράει" τσιπάκι 1GHz dual-core Tegra 2, και οθόνη 10.1 ιντσών, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης 4G αργότερα μέσα στο 2011. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 1280Χ800, κάμερα 5 megapixel, 720ρ καταγραφή βίντεο και 1080ρ αναπαραγωγή, με 32GB αποθηκευτικής μνήμης. Η μπαταρία φέρεται ως να έχει τη δυνατότητα 10-ωρης συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Τέλος, η ταμπλέτα θα μπορεί να συνδυαστεί στο ωραίο αυτό μενού με τα νεο-ανακοινωθέντα περιφερειακά της, όπως ένα HD dock, ένα στάνταρ dock και ένα πληκτρολόγιο Bluetooth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com