Social Icons

.

Pages

19 Ιανουαρίου 2011

GOSSIP NEWS


GOSSIP NEWS

Όταν ο Justin συνάντησε την Angelina

image

Έβαλε μάλιστα στη σελίδα του στο twitter μία φωτογραφία του με την Angelina Jolie και στη συνέχεια άρχισε να γράφει για όλους όσους γνώρισε. «Στα παρασκήνια των βραβείων Χρυσής Σφαίρας. Όλοι είναι εδώ και είναι μία τρέλα. Η Halle Berry καθόταν στο τραπέζι μου. Απίστευτο και ο De Niro είναι απίστευτος. Δεν πιστεύω ακόμη ότι βρισκόμουν εκεί», έγραψε στο twitter του.

 

Jennifer Aniston: Το 98% απ΄όσα γράφονται είναι ψέματα

image

Είναι σχεδόν αγνώριστη στη φωτογράφηση της στο περιοδικό Allure. Η Jennifer Aniston, μιλάει για όσα γράφονται κατά καιρούς γι’ αυτήν στα περιοδικά τονίζοντας ότι το 98% είναι ψέματα. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτε απ’ όλα αυτά ειδικότερα στις σχέσεις της. Μίλησε όμως και για κάτι άλλο, για το χτένισμά της την εποχή που γύριζε τα φιλαράκια. Το συγκεκριμένο στιλ είχε ονομαστεί The Rachel, από το χαρακτήρα που υποδυόταν στη σειρά. Η ίδια δήλωσε ότι το απεχθανόταν και πως ήταν το χειρότερο κούρεμα που έχει δει. «Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν αυτό το πράγμα που έβλεπα εκεί είχε πόδια», ανέφερε η Aniston.

 

Θα τη δούμε σύντομα σε ρόλο λεσβίας..!

image

Δεν είχε κρύψει ποτέ την αγάπη της για την...
τηλεοπτική σειρά «Glee» και καθώς η ηθοποιός αυτή την περίοδο είναι στα «πάνω» της, είπαν να την...

αξιοποιήσουν αναλόγως. Η Anne Hathaway επιβεβαίωσε ότι έγιναν συζητήσεις μεταξύ των υπευθύνων της σειράς και των ανθρώπων που τη μανατζάρουν και σύντομα θα τη δούμε να υποδύεται τη λεσβία! Θα τα καταφέρει άραγε σε αυτό το ρόλο- πρόκληση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com