Social Icons

.

Pages

18 Ιανουαρίου 2011

GOSSIP NEWS


GOSSIP NEWS

 

 

Sting: Μπορώ να κάνω σεξ για πέντε ώρες!

Photostories

Ο διάσημος καλλιτέχνης Sting φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του, για το τεύχος Φεβρουαρίου του Harper’s Bazaar και οι δυο τους παραδέχτηκαν ότι έχουν εντρυφήσει στο ταντρικό σεξ!

Ο Sting και η Trudie Styler είναι παντρεμένοι 18 χρόνια, ενώ οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν 30!

''Οι σχέσεις όμως δεν είναι εύκολες. Και δεν είναι και φυσιολογικό δύο άνθρωποι να είναι μαζί για πολλά χρόνια, αλλά εμείς περνάμε καλά. Δεν το παίρνω σαν δεδομένο όμως. Απλά έτυχε…'' εξηγούν.

Ο 59χρονος και η κατά δύο χρόνια μικρότερή του σύζυγος έχουν εντρυφήσει στο… ταντρικό σεξ.

''Μπορώ να το κάνω να διαρκέσει και πέντε ώρες'' δήλωσε ο Sting!

Μίλησαν για τα δύο τους παιδιά, για τα πολλά λεφτά που ξοδεύουν, για την επαφή του Sting με τον κόσμο στις συναυλίες του, για τις διακοπές τους και φυσικά για την...σεξουαλική τους ζωή!


Η Ke$ha ήξερε τα πάντα για το σεξ από 7 ετών

Η Ke$ha ήξερε τα πάντα για το σεξ από 7 ετών

Η Ke$ha αποκάλυψε πώς γνώριζε τα πάντα γύρω από το σεξ πριν καν κλείσει τα 7 της χρόνια, γιατί η μητέρα της πίστευε ότι θα έπρεπε να παίρνει υπεύθυνες αποφάσεις για τον εαυτό της και έτσι της έδωσε όλες τις πληροφορίες από πολύ μικρή ηλικία. "Η μαμά μου με άφησε στο σπίτι όταν ήμουν δεκατεσσάρων, με μια πιστωτική κάρτα, ένα κουτί με προφυλακτικά και τα κλειδιά του αμαξιού και μου είπε: "Μη μείνεις έγκυος και μην πιείς και οδηγήσεις". Έπρεπε να είμαι υπεύθυνη για τον εαυτό μου". Όσο για το ότι δεν γνωρίζει ποιός είναι ο πατέρας της είπε: "Μίλησα στη μητέρα μου γι'αυτό, αλλά έχει ατελή μνήμη. Δεν με ενδιαφέρει. Θα προσποιηθώ ότι ο πατέρας μου είναι ο Mick Jagger και θα συνεχίσω."


Η φωτογράφηση της Brooklyn Decker για το Esquire

image

Είναι ένα από τα πιο καυτά και διάσημα μοντέλα του Sports Illustrated. Η Brooklyn Decker, φωτογραφίζεται για το Esquire δίπλα στον τίτλο «Ποιος χρειάζεται τα μαγιό», μαρτυρώντας ότι η φωτογράφηση θα είναι αρκετά «καυτή». Η Decker κάνει φέτος και την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση καθώς πρωταγωνιστεί δίπλα στην Jennifer Aniston και τον Adam Sandler στο Just Go With It που βγαίνει στις αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com