Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2011

GOSSIP NEWS


image

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Justin Bieber

image
Υπέστη αλλεργικό σοκ!Ενώ o Justin Bieber βρισκόταν μαζί με το καστ του «Glee» στα γυρίσματα της σειράς, καθώς πρόκειται να κάνει μια μίνι εμφάνιση, έπαθε ένα αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια.
Ο νεαρός σταρ αντιμετώπισε κάποια αναπνευστικά προβλήματα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό.
Έτσι, ο Justin Bieber πρόκειται σύντομα να ξαναβρεθεί στα πλατό του «Glee», ώστε να τελειώσει τα γυρίσματα για το επεισόδιο- έκπληξη. Τέλος καλό, όλα καλά!
 

Το «καρφί» του Kanye West στην Britney Spears

image
Ζήλεψε την επιτυχία της!Το νέο single της Britney Spears «Hold it against me» έχει σπάσει ρεκόρ από τότε που κυκλοφόρησε και είναι προάγγελος επιτυχίας του νέο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Την επιτυχία αυτή φαίνεται ότι ζήλεψε ο Kanye West, ο οποίος της έγραψε στο twitter «Britney, είμαι πολύ χαρούμενος για σένα και θα σ’ αφήσω να είσαι νούμερο ένα, αλλά να ξέρεις ότι το νέο μου τραγούδι με τον Jay Z είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ». Αν ήταν η ζήλεια ψώρα…

Χρυσές Σφαίρες: μεγάλη νικήτρια η Νάταλι Πόρτμαν

Μεγάλη νικήτρια των βραβείων που απονέμονται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ και αποτελούν επί της ουσίας προάγγελο των Όσκαρ, αναδείχθηκε η Νάταλι Πόρτμαν. Η εκθαμβωτική ηθοποιός κέρδισε τη «Χρυσή Σφαίρα» για την ερμηνεία της στη δραματική ταινία «Ο Μαύρος Κύκνος». Το αντίστοιχο βραβείο του καλύτερου ηθοποιού κέρδισε ο Κόλιν Φερθ, για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο Λόγος του Βασιλιά».

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε και η ταινία «The Social Network» με θέμα τη δημιουργία του Facebook. Κέρδισε συνολικά τέσσερις «Χρυσές Σφαίρες», ανάμεσά τους αυτή της καλύτερης δραματικής ταινίας. Η ταινία τιμήθηκε επίσης με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Ντέιβιντ Φίντσερ, καλύτερου σεναρίου για τον Ααρον Σόρκιν και καλύτερης μουσικής για τον Τρεντ Ρέζνορ.

Στην κατηγορία καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ το βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία «Τα Παιδιά είναι εντάξει» και η Ανέτ Μπένινγκ κέρδισε τη «Χρυσή Σφαίρα» για την ερμηνεία της στην ίδια ταινία.

Ο Πολ Τζιαμάτι κέρδισε τη «Χρυσή Σφαίρα» για την καλύτερη ερμηνεία σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία «Barney’s Version».

Δύο «Χρυσές Σφαίρες» κέρδισε η δραματική ταινία «The Fighter». Ο Κρίστιαν Μπέιλ πήρε το βραβείο ερμηνείας β’ ανδρικού ρόλου και η Μελίσα Λίο το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου.

Με τη «Χρυσή Σφαίρα» για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων βραβεύτηκε η ταινία «Toy Story 3», ενώ το «In a Better World»» από την Δανία κέρδισε τη «Χρυσή Σφαίρα» καλύτερης ξενόγλωσσης ταινία.

Ιδιαίτερο στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η βράβευση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με το βραβείο Σεσίλ ΝτεΜιλ για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο.

 

Το νέο σπίτι του Mark Zuckerberg

image

Μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο από το προηγούμενο, όμως ο mark Zuckerberg παραμένει πιστός στις απόψεις του. Το νέο σπίτι του ιδρυτή του Facebook δεν έχει καμία φοβερή πολυτέλεια, ούτε θυμίζει πολυτελή βίλα, όπως πιθανότατα θα έκανε κάποιος άλλος στη θέση του. Βρίσκεται στο Πάλο Άλτο και η αντικειμενική του αξία φτάνει τα 2 εκατομμύρια δολάρια, όμως ο Zuckerberg δεν το αγόρασε, αλλά το νοικιάζει. Θα μείνει εκεί μαζί με την εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφό του Priscilla Chan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com