Social Icons

.

Pages

28 Ιανουαρίου 2011

GOSSIP NEWS 28/1










 Γέννησε η Penelope Cruz!

 


















Πρώτα ήρθε η υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερου άνδρα ηθοποιού και τώρα η Penelope Cruz χαρίζει στο Javier Bardem …τον καρπό του έρωτά τους!
Γονείς έγιναν οι διάσημο ηθοποιοί… Η 36χρονη Penelope, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
«Θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά. Δεν θέλω μόνο να κάνω δικά μου, αλλά να υιοθετήσω κιόλας. Νομίζω θα είμαι τέλεια μαμά γιατί αγαπώ τα μωρά», είχε πει η Cruz πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Να τους ζήσει!

Έλλη Κοκκίνου: Ο νέος έρωτας στην ζωή της!!!

 Δε νοείται χωρισμός και να μην υπάρξει σενάριο περί τρίτου προσώπου. Ακόμη και στο χωριό μου, άμα χωρίζει κάποιος λένε: «βρήκε άλλη». Πόσο μάλιστα στη showbiz. Αν και οι φίλοι του πρώην ζευγαριού διαψεύδουν τις φήμες για την ύπαρξη άλλου προσώπου, κάποιες πρόσφατες ατάκες τις Έλλης μας βάζουν σε σκέψεις.
Ας πούμε, σε μια παλιά της συνέντευξη  στην Χριστίνα Λαμπίρη πριν από αρκετό καιρό όταν η κουβέντα είχε πάει στην απιστία είχε πει στο περίπου: «Εδώ ο Ντι Κάπριο κεράτωσε κοτζάμ Ζιζέλ. Ποιες είμαστε εμείς πού δεν θα μας κερατώσουν»; Είσαι η Κοκκίνου και αδυνατώ να σκεφτώ ότι είσαι συνάδελφος της Ζιζέλ!
Έχεις την Έλλη δίπλα σου και κοιτάς αλλού; «Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις» που τραγούδαγε και η ίδια.Αλλά όλα αυτά μας έχουν βάλει σε υποψίες. Μήπως τελικά όλα αυτά είναι αλήθεια;
Μήπως η αιτία είναι τελικά ένας νέος έρωτας; όλα είναι πιθανά. Είναι όμορφη, σέξι νέα, μαμά γλυκιά και έχει όλα τα προσόντα για να την ερωτευτεί κάποιος. Η νέα της εμφάνιση που είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ μας δείχνει ότι ίσως κάτι έχει αλλάξει στην ζωή της.
Εμείς ως καλοί ρεπόρτερ έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχει ένας νέος άνδρας στην ζωή της ψηλός, αφού είναι και μπασκετμπολίστας, με τον οποίο η τραγουδίστρια προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της. Ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί κάποιες κοινές τους εμφανίσεις, αλλά όλοι πιστεύουν ότι μόλις πάρει το δρόμο του το διαζύγιο θα γίνουν και οι κοινές εμφανίσεις.Βέβαια κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει για κάτι, διότι η Έλλη είναι πολύ κυρία σε ότι κάνει στην ζωή της, και αποφεύγει να δίνει το παραμικρό δικαίωμα.
Εμείς αυτό που έχουμε να της πούμε είναι ότι μην αφήσεις το τεκνό με τίποτα!!! Προχώρα γιατί η ζωή όλη σου ανήκει και μπορείς να πετύχεις τα πάντα γιατί το αξίζεις!!! Και όπως δηλώνει και η ίδια είναι έτοιμη…«Είμαι πολύ καλά και δόξα τω Θεό δεν έχω πολύ σοβαρά προβλήματα. Εάν έλθει και ένας νέος έρωτας, πολύ ευχαρίστως!»
Επίσης ετοιμάζετε να σκίσει και στα επαγγελματικά της αφού η πρόταση για το Greek Idol είναι μια πολύ ωραία πρόταση, η οποία είχε πολύ περισσότερα θετικά απ' ό,τι αρνητικά».

 SociaLMagazinE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com