Social Icons

.

Pages

16 Ιανουαρίου 2011

GOSSIP NEWS 16/1


Η Φουρέιρα θέλει να πάει στην Eurovision με απευθείας ανάθεση

image

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάει του χρόνου στην Eurovision με απευθείας ανάθεση και να της δοθούν 3 τραγούδια από τα οποία το κοινό θα διαλέξει το κατάλληλο ώστε να πάει η ίδια και να κερδίσει... Γιατί αυτό θέλει να κάνει... Θα πάει όπως λέει με σκοπό να βγει πρώτη και όχι απλά για να συμμετέχει...


 

Scarlett Johansson: το πρόσωπο της καμπάνιας της Moet & Chandon

Το πρόσωπο της καμπάνιας της σαμπάνιας Moet & Chandon είναι η ηθοποιός Scarlett Johansson από το 2009. Η φρεσκοχωρισμένη Scarlett γύρισε πριν από λίγο καιρό διαφημιστικό για τη νέα καμπάνια της εταιρείας.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες η ηθοποιός με vintage φόρεμα και σέξι ύφος διαφημίζει την πιο δημοφιλή σαμπάνια από το 1974, ένα προϊόν που αποτελούσε και αποτελεί σύμβολο επιτυχίας και δύναμης.

Οι φωτογραφίες είναι από το Βρετανό φωτογράφο Tim Walker.


Οι υποψήφιοι για το «Dancing with the stars»

image

Οι παρουσιάστριες, ο πλαστικός χειρουργός και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας!Πυρετωδώς ετοιμάζονται για το «Dancing with the stars» στον ANT1. Τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της παραγωγής είναι αρκετά, όμως στα μέσα του επόμενου μήνα τα πράγματα θα έχουν πάρει την οριστική τους μορφή.
Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε μια νέα λίστα που περιλαμβάνει τα ονόματα της Σοφίας Αλιμπέρτη, του Γιώργου Λαμπαθάκη, της Όλγας Φαρμάκη, της Βίκυς Καγιά, της Νάντιας Μπουλέ αλλά και του Γιώργου Καραμίχου, του Ανδρέα Φουστάνου και της Βάσιας Τριφύλλη.
Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, από το κανάλι ισχυρίζονται πως θα είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι.

Μετακομίζουν σε βίλα στην Κηφισιά!

image
Έδωσαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ Τατιάνα και Νίκος

Στα βόρεια προάστια της Αττικής επέλεξαν να μετακομίσουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλοντας να μειώσουν την απόσταση που πρέπει να διανύουν καθημερινά για να φτάσουν στη δουλειά τους.
Η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, ενώ ο δημοσιογράφος, που απέχει φέτος από την τηλεόραση, εργάζεται στο Μαρούσι.
Η περιοχή που διάλεξαν να μείνουν είναι μία από τις καλύτερες της Κηφισιάς και σύμφωνα με γνωστά μεσιτικά γραφεία, η αξία της νεόκτιστης βίλας μαζί με το οικόπεδο, φτάνει το 1.500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News», ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε την τελική επιλογή του καινούργιου σπιτιού, ενώ η σύγχρονη κατασκευή και οι ανέσεις που διαθέτει, ήταν οι κύριοι λόγοι που έκαναν το ζευγάρι να προχωρήσει στην επιλογή του.


«Πνιγμένη» στα ροζ η Paris

image

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Η Paris Hilton αν ήταν στο χέρι της θα έβαφε ροζ ακόμη και τα σκυλάκια της, αν κρίνει κανείς από τα αντικείμενα που έχει γύρω της. Το αυτοκίνητό της κυρίως, μία Bentley Continental για την οποία είχε δώσει 200.000 δολάρια το 2008 για να την αγοράσει. Όλο σε ροζ αποχρώσεις, ακόμη και τα καθίσματα και το τιμόνι.


Από ποια ασθένεια πάσχει η Ναταλία Γερμανού;

image

Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε από την εκπομπή της σήμερα το πρωί πως πάσχει από μία χρόνια ασθένεια. Ποια είναι αυτή; Είναι ο υποθυρεοειδισμός για τον οποίο είναι υποχρεωμένη πλέον να παίρνει εφ’ όρου ζωής ένα συγκεκριμένο χάπι για να ρυθμίζεται το πρόβλημά της. Κάτι που κάνει από επτά χρονών και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία διαπίστωσε πως παίρνει με τη Ναταλία Γερμανού το ίδιο ακριβώς χάπι. Να και κάτι κοινό που έχουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com