Social Icons

.

Pages

7 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 7/1

image

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στου Γιάννηδες και τις Γιαννούλες μιας και όπως λέει ο λαός «σπίτι δίχως Γιάννη, προκοπή δεν κάνει». Παράλληλα όμως γιορτάζει και ο ...Κρόνος, που τετραγωνίζει τον Ήλιο από το Ζυγό. Πρώτα οι υποχρεώσεις λοιπόν και ύστερα η διασκέδαση...
Προσπαθήστε επίσης να είσαστε φειδωλοί στις δηλώσεις σας γιατί κάποια πράγματα ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Αντιμετωπίστε με αγάπη και κατανόηση τους πάντες μιας και το καλό νικάει πάντα το κακό.

Κριός
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικά τετ- τετ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Από εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να λάβετε μηνύματα και μαντάτα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να πετύχετε τα σχέδια σας και να έχετε μεγάλη επιτυχία αν ταυτοχρόνως συνεργαστείτε με άτομα που ναι μεν δεν τα «πηγαίνετε» αλλά σας είναι απαραίτητα.

Ταύρος
Ίσως κάποιοι είναι σήμερα απόμακροι και πιστέψετε ότι εσείς τους έχετε κάνει κάτι. Δεν συμβαίνει τίποτα το σοβαρό και το τεράστιο, απλά είναι στον κόσμο τους. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και στα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε τα χαρίσματα της συνέπειας και της τάξης.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα έρχεται με το φώς της να σας προσφέρει απλόχερα τον τρόπο με τον οποίο οι επιθυμίες σας θα πάρουν σάρκα και οστά. Οι οποίες προσπάθειες να σας εκνευρίσουν θα πέσουν στο κενό μιας και έχετε την ικανότητα του ελιγμού. Στα συναισθηματικά προσπαθήστε να είσαστε πιο εκδηλωτικοί καθότι κάποιοι υποπτεύονται ότι βλέπετε τη σχέση σας ανάλαφρα.

Καρκίνος
Η μη εξωτερίκευση συναισθημάτων συμπεριλαμβανομένου και αυτού του θυμού εκλαμβάνετε από τους άλλους ως αδυναμία. Θα πρέπει να μάθετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και να υπερασπίζετε με θέρμη τις θέσεις σας. Οικογενειακά ζητήματα θα ανακύψουν τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν άξια λόγου αλλά ας μη ξεχνάμε ότι εσείς είσαστε …φαμιλάκηδες.

Λέων
Ένα άρωμα παραπλάνησης υπάρχει στον αιθέρα και αυτό είναι ουσιαστικά η προσπάθεια κάποιων να αποσπάσουν από εσάς λόγια και μυστικά προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν οι ίδιοι. Τα εργασιακά ζητήματα σας γεμίζουν με άγχος όχι επειδή υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα αλλά επειδή έχετε μάθει να σας κανακεύουν.

Παρθένος
Για εσάς γλυκά μου Παρθενάκια, η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι το εισιτήριο προς την επιτυχία. Αυξημένη κοινωνικότητα και όρεξη για παρεμβάσεις στα κακώς κείμενα αποδεικνύουν περίτρανα τα φράση «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Ναι, για εσάς λέει… Η ερωτική σας διάθεση όμως βρίσκεται κοντά στο απόλυτο μηδέν, την ίδια στιγμή που «κάποιοι» έχουν απαιτήσεις.

Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να ντυθείτε να φορέσετε τα γιορτινά σας για να δείτε το Γιάννη ή τη Γιάννα αλλά μη ξεχάσετε να φορέσετε το απίστευτά γοητευτικό σας χαμόγελο. Μη κάνετε εμφανίσεις απλά για τα μάτια του κόσμου και αποδεχτείτε τη μοίρα που σας έχει γεννημένους σταρ. Η λάμψη στη δική σας περίπτωση είναι πράγματι χρυσός.

Σκορπιός
Τα ζητήματα ερωτικής συμπεριφοράς που έχουν ανακύψει είναι ουσιαστικά προϊόν των δικών σας πράξεων μιας και οι κινήσεις σας υποδηλώνουν πως αναζητάτε και κάτι άλλο. Τα αισθήματα δεν είναι παιχνίδια για να παίζετε και θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι η εναλλαγή από θύτης σε θύμα σίγουρα δεν θα σας αρέσει αλλά δεν αποκλείεται και να σας εξιτάρει

Τοξότης
Σαν βρείτε το πηγαιμό για το σουβλατζίδικο να εύχεστε να είναι άδειος ο δρόμος. Η δική σας περίπτωση είναι αξιομνημόνευτη γιατί το καλύτερο το αγχολυτικό για εσάς είναι μεταξύ καρμπονάρας και πίτσας. Ασφαλώς και επειδή δεν διαθέτετε το καλύτερο κορμί του ζωδιακού θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί οι σβούρες δεν είναι πλέον στη μόδα.

Αιγόκερως
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως νιώσετε την επιθυμία να κάνετε πράγματα τα οποία σας γεμίζουν με απόλαυση. Αυτό όμως προσκρούει στις διαθέσεις του περιβάλλοντος σας που έχουν άλλα πράγματα κατά νου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να αφουγκραστείτε και τα θέλω των άλλων προκειμένου να συνεχίσετε απρόσκοπτα να έχετε όμορφες και δυνατές συνεργασίες.

Υδροχόος
Η πολυαστρία πλανητών εντός του 12ου Ηλιακού σας οίκου δεν φαίνεται να σας ανησυχεί ιδιαίτερα μιας και εσείς νιώθετε πως μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Ο αλτρουισμός σας και η όρεξη για παροχή βοήθειας που έχετε ρίξει κατά καιρούς δεν αποκλείεται σήμερα να λειτουργήσουν ως μέσο προφύλαξης σας. Άτομο που το είχε δεχτεί βοήθεια από εσάς έρχεται να την ανταποδώσει.

Ιχθύες
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως δείτε την απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να σας ρίξουν λάσπη για λόγους ασήμαντους. Το δίκιο και η συνεχής επαγρύπνηση είναι για εσάς η ασπίδα προστασίας. Προσπαθήστε στα συναισθηματικά σας να δείξετε κατανόηση σε κάποια προβλήματα που θα παρουσιάσει το ταίρι σας. Επίσης, προσέχετε μήπως είναι τέχνασμα, για να δει τις αντιδράσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com