Social Icons

.

Pages

19 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 19/1


image

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη συνεχίζει την κούρσα της μέσα στον Καρκίνο και το πρωί όλα είναι οκ. Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα γίνονται υπέροχα δίνοντας το έναυσμα για όμορφες στιγμές. Η βραδινή Πανσέληνος θα διεγείρει τις ευαίσθητες ψυχές, κάνοντας τη νύχτα εξαιρετικά …ενδιαφέρουσα.

Κριός
Σήμερα επιβάλλεται τα αυτιά να είναι ανοιχτά και το στόμα κλειστό. Προσπαθήστε να κατανοήσετε πως τα πράγματα θα διορθωθούν χωρίς τη δική σας επιμονή. Αν είχατε και υπομονή τότε θα ήταν ονειρικά. Αισθηματικά, μην νομίζετε πως τσάμπα το παλεύετε, απλά τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο για να φανούν. Οι γεννημένοι 2-4 Απριλίου ίσως βρεθείτε με πρόταση ανά χείρας που θα είναι δύσκολο να αρνηθείτε.

Ταύρος
Ο Άρης σας βομβαρδίζει με μηνύματα και εσείς είσαστε έτοιμοι για καβγά. Ηρεμήστε, γιατί τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Στα επαγγελματικά όμως, αγριέψτε λίγο σε αυτούς που έχουν ακόμα το νου τους στις γιορτές και πάρτε τους τον αέρα. Στις σχέσεις σας η παραδοχή των λαθών σας θα σημάνει και παύση πυρός. Οι γεννημένοι 24 έως 29/4 έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια μιας και δεν αποκλείεται να κερδίσετε κάτι το οποίο μοιάζει χαμένο από καιρό.

Δίδυμοι
Η λογική η οποία συναλλάσσεστε με τον κόσμο χρήζει μνείας και μελέτης μιας και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει επικοινωνιακά. Ούτε κακές όψεις ούτε κακές γλώσσες. Στα συναισθηματικά ίσως παίξετε λίγο παράτολμα παιχνίδια με τα νεύρα των άλλων μιας και δεν τους παρέχετε το αίσθημα ασφάλειας που θέλουν. Οι γεννημένοι 19 με 21/6 ίσως νιώσετε πως κάποια πράγματα δεν τσουλάνε. Αντίθετα, οι γεννημένοι 7 έως 11/6 ίσως δείτε τους κόπους σας να γίνονται καρποί.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι σε θέση που μόνο όμορφα γεγονότα μπορεί να σας φέρει. Μην κουράζεστε με λόγια του αέρα και κουβέντες που ίσως μετανιώσετε. Παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και επιχειρήστε μια βόλτα από το απόγευμα και μετά. Θα περάσετε όμορφες στιγμές. Οι γεννημένοι 19 με 22/7 θα έχετε ευκαιρίες για χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Λέων
Ο Άρης είναι στο απέναντι ζώδιο και σας έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Μην αναζητάτε πουθενά κατανόηση σήμερα μιας και με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σας, εξ ορισμού είναι το τελευταίο που θα πετύχετε. Μπορείτε όμως να δείτε πως θέλετε να κινηθείτε από εδώ και στο εξής. Οι γεννημένοι 24 με 25/7 μάλλον θα ζοριστείτε εξαιτίας της αδυναμίας να ενδώσετε σε πάσης φύσης πειρασμούς.

Παρθένος
Σήμερα υπάρχει κέφι και όρεξη για να συμμετέχετε και εσείς ως άνθρωπος στα δρώμενα της καθημερινότητας. Ερωτικά ίσως από το απόγευμα και μετά να λάβετε μηνύματα και θελήσετε να ανταποκριθείτε. Σε κάθε περίπτωση, «δεν υπάρχουν κανόνες παρά μόνο εξαιρέσεις» και έτσι αφήστε τον εαυτό σας να παραδοθεί στη χαρά του έρωτα και της ευχαρίστησης.

Ζυγός
Κάποια ζητήματα που σας απασχολούν ίσως τελικά να μην είναι δυνατόν να κλείσουν σήμερα. Τα εργασιακά σας ίσως πρέπει να τα αναβαθμίσετε δίνοντάς τους περισσότερη έμφαση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να καταστήσετε σαφές πως η αγάπη δεν χρειάζεται λόγια αλλά πράξεις. Οι γεννημένοι του 1978 θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας γιατί ίσως έχετε ψιλοανατροπές στα σχέδιά σας.

Σκορπιός
Σήμερα ξεχειλίζετε από συναίσθημα αλλά τα ζητήματα σ’ αυτόν τον τομέα είναι φλέγοντα. Το ταίρι σας ζητάει αποκλειστικότητα και αφοσίωση, όχι όμως με τους όρους που θα θέλατε. Ποιός είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες; Αποτινάξτε τη «ρετσινιά» του λάτρη των εφήμερων απολαύσεων και μιας και έχετε συναισθηματικό βάθος μην το κάνετε να φαίνεται επιφανειακό. Οι γεννημένοι του 1981 θα πρέπει να περιμένετε ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές.

Τοξότης
Η Σελήνη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σας κάνει καλό μιας και σας βοηθά να κάνετε το ψυχικό ξεκαθάρισμα που χρειάζεται για να μπορείτε να πάτε παρακάτω. Το εργασιακό σήμερα χρειάζεται προσοχή μιας και θα δεχτείτε πολλές πιέσεις. Αντιδράστε ψύχραιμα. Χρειάζεται απλά υπομονή. Μη θεωρείτε πως όλα είναι αυταπόδεικτα. Οι γεννημένοι 3 με 12/12/1969 δεν αποκλείεται να πάρετε μια ηθική ή και -γιατί όχι- οικονομική αμοιβή.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη απέναντι σας μπορεί να μην αισθάνεστε και τόσο βολικά όμως αυτό είναι μάλλον μια εικονική κατάσταση. Η Σελήνη από το απόγευμα μπορεί να σας δώσει μεγάλες χαρές γιατί τα τρίγωνα της θα σας βοηθήσουν δια μέσω συζητήσεων και επαφών με τρίτους να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα. Οι γεννημένοι Δεκέμβριο 1975 – Ιανουάριο 1976 θα πρέπει να προσέξετε στα αισθηματικά σας. Ίσως νιώσετε πως σας έλκει κάποιο άλλο πρόσωπο.

Υδροχόος
Ο προσωπικός σας μαγνητισμός σήμερα είναι έντονος. Οι πλανήτες που είναι στον 12ο οίκο δημιουργούν ένα πείσμα να αποδείξετε τις δυνατότητές σας ενώ ο Άρης στο ζώδιο σας, σας πυροδοτεί κάνοντας σας εξαιρετικά δημιουργικούς. Στα αισθηματικά πρέπει να βγείτε από την απομόνωση σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως νιώσετε πως χρειάζεται να βάλετε νερό στο κρασί σας.

Ιχθύες
Σήμερα το προσωπικό σας στυλ δεν περνά απαρατήρητο και μάλιστα γίνεται αντικείμενο θετικού σχολιασμού. Στα συναισθηματικά ίσως πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω μιας και η σχέση σας ίσως κάνει παράπονα. Στα εργασιακά προχωράτε γερά και τίποτα δεν σας σταματά. Οι γεννημένοι 18 με 20/3 ίσως βιώσετε μια έκπληξη και μια ανέλπιστη χαρά.

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com