Social Icons

.

Pages

18 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 18/1


image

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα στις εναλλαγές συναισθημάτων. Ο Ήλιος είναι πλέον στον Υδροχόο και έτσι παίρνουμε τα πράγματα πιο αισιόδοξα ή και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις με ωχαδελφισμό. Τις πρωινές ώρες προσέξτε γιατί η αντίθεση Σελήνης – Ερμής θα μας τα κάνει λιγάκι σαλάτα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Το εξάγωνο Ηλίου - Δία δίνει νότες αισιοδοξίας, καθώς επίσης και στιγμές ξεγνοιασιάς. Ψηλά το κεφάλι και μην πτοείστε.

 

Κριός
Σήμερα θα πρέπει να καταλάβετε πως τις δικές σας ανάγκες στην παρούσα στιγμή κανείς δεν μπορεί να τις συμμεριστεί. Προσέξτε γιατί η πίεση που έχετε υποστεί σας κάνει να είσαστε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγείτε. Μπορείτε να βρείτε εναλλακτικά σενάρια. Διεκδικήστε επί ίσοις όροις το δικό σας μερίδιο στην επιτυχία.

Ταύρος
Ο Άρης στον Υδροχόο σας δημιουργεί αρκετό εκνευρισμό αλλά μπροστά στα καλούδια που σας περιμένουν αυτό είναι αμελητέο. Η Σελήνη μέσα από τον Καρκίνο σας δίνει επικοινωνιακό προβάδισμα με καίριες τοποθετήσεις επί φλεγόντων θεμάτων. Παίζοντας σήμερα τον ανήξερο θα βγάλετε πολλά λαυράκια. Αποτελεσματικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά. Συναισθηματικός συναγερμός.

Δίδυμοι
Η προσωπική σας περιπέτεια μάλλον έχει τελειώσει γι’ αυτό συνέλθετε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με ζητήματα που κατέχετε καλά και αφήστε τους νεωτερισμούς. Μείνετε στα απλά. Κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως ίσως φρενάρουν εξ αιτίας επιφυλάξεων τρίτων. Οι γεννημένοι 1 έως 5/6/1966 καλό είναι να προσέχετε στις συναλλαγές σας.

Καρκίνος
Οι πρωινές ώρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ανοιχτό αλλά και καθαρό μυαλό. Προσπαθήστε να κάνετε ένα δεύτερο και τρίτο έλεγχο γιατί μικρολαθάκια ή παραλήψεις είναι στο πρόγραμμα. Από το μεσημέρι στρώνουν τα πράγματα. Σε οικογενειακά ζητήματα, κάντε υπομονή. Στα αισθηματικά σκεφτείτε πως η άλλη πλευρά δεν φταίει.
Λέων
Η Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο σίγουρα θα σας φορτίσει ψυχολογικά αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει και δεν μπορεί να σας ρίξει κάτω. Στα επαγγελματικά χρειάζεται λίγο προσοχή γιατί ο Άρης στο απέναντί σας ζώδιο δεν παίζει και έτσι μαζί με τα τερτίπια τρίτων θα σας στείλουν την τεστοστερόνη στα ύψη. Οι γεννημένοι Αύγουστο 1970 ίσως νιώσετε μια πλεκτάνη να στήνεται τριγύρω σας.

Παρθένος
Απροσδόκητα νέα έρχονται σήμερα στα αυτιά σας που σας προκαλούν εντύπωση και συνάμα σας γεμίζουν με ικανοποίηση. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας και δείξτε έμπρακτα πως παίζετε καθαρά. Συναισθηματικά ίσως πρέπει να φρεσκάρετε τη σχέση σας αλλάζοντας συνήθειες και γκρεμίζοντας τα κατεστημένα. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως νιώσετε πως κάπου πρέπει να κάνετε πίσω.

Ζυγός
Προσπάθειες οι οποίες είναι στηριγμένες επάνω σε προχειροδουλειές καλό θα είναι να μην προχωρήσουν πριν γίνει ένας δεύτερος έλεγχος. Σήμερα η ετοιμότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους σκοπέλους που ηθελημένα ή άθελα τους σας βάζουν κάποιοι. Οι γεννημένοι μεταξύ 1- 15/10/1966 να προσέχετε τις λεκτικές έριδες και ρήξεις.

Σκορπιός
Ό, τι προσφέρει απλόχερα η Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται να το σκορπίσει ο Άρης από τον Υδροχόο. Οι φιλότιμες προσπάθειες να καθυποτάξετε το εγώ σας μάλλον πέφτουν στο κενό μιας και ο Άρης σας κάνει τα νεύρα τσατάλια. Μην ενδώσετε σε προτάσεις που έχουν πολλά κενά και αοριστίες. Οι γεννημένοι του 1964 θα πρέπει να κατανοήσετε πως αυτόν τον καιρό ακροβατείτε μεταξύ ρεαλισμού και ουτοπίας.

Τοξότης
Σήμερα το ρήμα «ψάχνω» θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο μιας και θα είστε όλη μέρα στην αναζήτηση, είτε είναι για χρήματα είτε για ...κατανόηση. Στα συναισθηματικά, ενώ τα μάτια σας παίζουν εδώ και εκεί εσείς παραμένετε κολλημένοι αλλού. Στα επαγγελματικά έφθασε ο καιρός να ακούσετε και ένα μπράβο. Οι γεννημένοι 3-4/12 ίσως σήμερα γίνετε αποδέκτες εκδηλώσεων αγάπης.

Αιγόκερως
Σήμερα φροντίστε οι δουλειές που έχετε να κάνετε να είναι καλά προετοιμασμένες προκειμένου να κερδίσετε χρόνο μα κυρίως ηρεμία. Μην παρασύρεστε από λόγια και γνώμες του περιβάλλοντός σας γιατί ίσως ζημιωθείτε. Επιπλέον αποφύγετε να βάλετε πλάτη ακόμα και αν πρόκειται για τον πλέον άξιο εμπιστοσύνης, ώστε να αποφύγετε να βρεθείτε θύμα.
Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον 6ο σας οίκο έχετε ήδη μπει δυνατά στο παιχνίδι αλλά το πρόγραμμά σας είναι πολύ ανακατεμένο. Σήμερα ίσως νιώσετε πως οι ευθύνες δεν σας κυνηγούν όπως νομίζατε αλλά μάλλον τις κυνηγάτε εσείς. Ειδικά τώρα με τον Άρη στο ζώδιο σας ποιος σας πιάνει. Οι γεννημένοι του 1969 καλό θα είναι να προσέχετε τις συναλλαγές αλλά και τις επικοινωνίες.

Ιχθύες
Ο Άρης μέσα από τον 12ο προδιαθέτει, ώστε να βγουν κάποιες έχθρες στην επιφάνεια. Μην νομίζετε όμως πως δεν έχετε μερίδιο ευθύνης με τα καμώματά σας. Ευτυχώς με τη Σελήνη στον Καρκίνο κάποιες συμβουλές που σας δίνουν ώρες – ώρες πιάνουν τόπο. Οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Στα αισθηματικά αφήστε τους εντυπωσιασμούς και μιλήστε την γλώσσα της αλήθειας. Οι γεννημένοι 25 έως 28/ 2/1972 θα πρέπει να προσέξετε διότι πολλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com