Social Icons

.

Pages

17 Ιανουαρίου 2011

Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 17/1


Γενικό προφίλ
Μια ημέρα να την πιεις στο ποτήρι, αν και από το βράδυ αργά θα πιέζει μέσα από προκλήσεις για αποφάσεις και αναχαιτίσεις. Η Σελήνη σε τρελό πάρτι με τρίγωνα και εξάγωνα θα δίνει παράσταση που θα θυμίζει κάτι από παιδική χαρά. Πάρτε δυναμικές αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη το όποιο ρίσκο.


Κριός
Τα φταιξίματα των άλλων δεν γίνεται και δεν πρέπει να τα πληρώσετε εσείς. Έτσι σήμερα θα μπορέσετε να ξεφύγετε. Στο κάτω – κάτω αρκετά έχετε τραβήξει. Αισθηματικά ίσως έχετε υπερβολικές απαιτήσεις που ζορίζουν την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να βγάζει μια δυσφορία. Προσπαθήστε να είσαστε πιο λογικοί.

Ταύρος
Κάποια λεφτά που αναζητάτε και πιστεύετε ότι είναι πλέον χαμένα, το σύμπαν έρχεται να σας διαψεύσει. Ο από μηχανής Θεός λειτουργεί και δίνει λύσεις ασχέτως εάν ο Άρης από τον Υδροχόο σας κάνει πολύστροφους και γρήγορους (!). Κάποια έκπληξη θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Προσοχή οι γεννημένοι 23 και 24/4 γιατί υπάρχουν κίνδυνοι διαπληκτισμών ή ατυχημάτων.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα μπορούσε να κάνει τη μέρα σας καλύτερη, αν η ποικιλία των όψεων δεν σας αποσυντόνιζε. Μια μέρα όπου άσχημη δεν τη λες όμως σας βγάζει άγχος αλλά μέχρι εκεί. Αισθηματικά, βγείτε, καλοπεράστε και δώστε αυτό που ζητά το ταίρι σας. Αγάπη και συγκέντρωση μόνο στη σχέση (ξέρω ζητάμε δύσκολα).

Καρκίνος
Η Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο τελικά σήμερα είναι μια όαση. Παρέχει ανακούφιση αλλά και μιας μορφή ζαμανφουτισμό, γεγονός που σας χαλαρώνει απίστευτα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που είσαστε πιο σίγουροι από ποτέ πως μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Τελικά, γίνονται ακόμα θαύματα!

Λέων
Η Σελήνη σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους, στους φίλους και στους γνωστούς σας. Οι συνθήκες είναι ώριμες και γόνιμες πλέον για να προσφέρετε στον εαυτό σας τη χαρά της επιτυχίας. Όμως όχι πομπώδεις καταστάσεις γιατί ο Άρης απέναντι, σας υπενθυμίζει πως οι «άλλοι» δεν το βλέπουν με καλό μάτι. Προσοχή στα διαπροσωπικά ζητήματα μιας και οι γεννημένοι 23 με 25/7 θα έχετε ρίξεις και ανατροπές.

Παρθένος
Τα ερωτικά σήμερα χτυπάνε κόκκινο μιας και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο έρχεται να τονώσει το επικοινωνιακό σας προφίλ. Αποφασίστε να κάνετε κινήσεις που θα αποκαταστήσουν πιθανόν παρελθοντικές προστριβές και μην τρελαίνεστε. Ο χρόνος, αισθηματικά και επαγγελματικά, δουλεύει για εσάς.

Ζυγός
Μπορείτε σήμερα να κάνετε αρκετά πράγματα με μεγαλύτερη άνεση. Στα επαγγελματικά μάλλον έχετε δώσει την εντύπωση του λουφαδόρου και γι’ αυτό έστω για τους τύπους φορτσάρετε για να δείξετε πως ήταν μια κακή παρανόηση. Στα αισθηματικά πατάτε γερά. Μην κάνετε άσκοπες συζητήσεις. Απολαύστε αυτό που έχετε.

Σκορπιός
Στιλάτοι και άνετοι, παρά τα νεύρα σας, αποπνέετε έναν αέρα σιγουριάς και αυτό σας δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να αποδείξετε πως δεν καταβάλλεστε εύκολα. Αισθηματικά παίζετε τον κατάλληλο ρόλο και δείχνετε ότι ναι μεν αγαπάτε αλλά μπορείτε να προσφέρετε μέχρι ένα σημείο. Απλά και ξεκάθαρα.

Τοξότης
Η αδυναμία κάποιων να δουν παρακάτω σας κουράζει και χάνετε τον ενθουσιασμό σας μιας και έχετε βαρεθεί να κάνετε μονίμως τον οδηγό. Αφήστε να λένε ό, τι θέλουν, εσείς τραβήχτε το δρόμο σας. Έχετε αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση από άτομα του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά ίσως κάνετε συζητήσεις για μελλοντικές εξελίξεις.

Αιγόκερως
Σήμερα ενδέχεται να έχετε τηλεφωνικές ενοχλήσεις από τρίτους, ιδίως για πράγματα που ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ο Άρης στον 2ο Ηλιακό σας οίκο φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα άνευ ουσίας που τελικά ίσως σας εκνευρίσουν. Στα ερωτικά όμως οι μηχανές είναι ήδη αναμμένες.

Υδροχόος
Σήμερα έχετε το σώμα σας σε εγρήγορση και το μυαλό σας ακόμα περισσότερο μιας και ένα μικρό θέμα διαφαίνεται στον ορίζοντα. Ερωτικά πρέπει να ξεκαθαρίσετε πως στη παρούσα φάση η εργασία είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Κατανόηση θα υπάρξει αρκεί να προϋπάρξει συνεννόηση.

Ιχθύες
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις πόρτες που σας ανοίγονται και μην επαναπαύεστε. Στα επαγγελματικά η είσοδος του Άρη στον 12ο Ηλιακό σας ζώδιο θα σας ταλαιπωρήσει. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε και μια ηθελημένη παύση. Οι γεννημένοι 17 με 20/3 μάλλον πρέπει να κατεβάσετε στροφές ή να εξοπλιστείτε με βιταμίνες γιατί φλερτάρετε με την κόπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com