Social Icons

.

Pages

19 Δεκεμβρίου 2010

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Έρχονται βροχερά Χριστούγεννα

image

Bελτιωμένος ο καιρός την Κυριακή σε όλη τη χώρα, ωστόσο σημειώνονται βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις και πάλι στα ορεινά.
Νεφώσεις στην Αττική με τη θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα τη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικές βροχές το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 2 ως 11 βαθμούς Κελσίου.
Τοπικές βροχές σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο ενώ λίγες χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 και στην Ήπειρο από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Πιθανότητα βροχών στην Πελοπόννησο αργά το απόγευμα. Νεφώσεις σε Κυκλάδες και Κρήτη με τη θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τη θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά και πιθανώς στα βορειοανατολικά. Λίγα χιόνια ενδέχεται να πέσουν πρόσκαιρα στα βόρεια ορεινά.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Στα πελάγη θα φθάσουν τα 7 με 8 μποφόρ πρώτα στα δυτικά και στη συνεχεία στα ανατολικά.
Ο καιρός των Χριστουγέννων κατά τόπους
Πάντως για όσους θα ήθελαν λευκά Χριστούγεννα, φέτος μάλλον προβλέπονται βροχερά. Στην Αλεξανδρούπολη θα σημειωθούν καταιγίδες, στην Καβάλα ασθενείς βροχές, συννεφιά στο Λιτόχωρο, καταιγίδες στο Μέτσοβο, βροχές στο
Καρπενήσι, συννεφια στην Εύβοια, βροχές και καταιγίδες στην Κέρκυρα, ασθενείς βροχές στην Πάτρα, αραιή συννεφιά στο Άστρος και στο Λεωνίδιο.
Συννεφιασμένα θα είναι και τα νησιά των Κυκλάδων την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς επίσης και τα Δωδεκάνησα. Αραιή συννεφιά στο Ηράκλειο Κρήτης όπως επίσης και σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com