Social Icons

.

Pages

3 Απριλίου 2016

Οι άντρες ή οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ; Η απάντηση στο video!

 
Σ’ ένα ερώτημα όπως «οι άντρες ή οι γυναίκες είναι καλύτεροι στο σεξ», ίσως υπάρχει μόνο μια μερίδα ανθρώπων που μπορεί να δώσει απάντηση. Αυτή η μερίδα ανθρώπων δεν είναι άλλη από τους bisexuals.
Σ’ ένα video που κυκλοφορεί στο YouTube τα τελευταία 24ωρα, bisexual γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με πώς είναι το σεξ με μια γυναίκα και πώς μ’ έναν άνδρα.
Οι γυναίκες του video αρχικά παραδέχτηκαν πως οι το γυναικείο φύλο είναι πιο εκφραστικό σεξουαλικά και δείχνει με διάφορους τρόπους την ευχαρίστηση που νιώθει. Το ότι είναι τόσο ανοιχτές οι γυναίκες στο να εκφράσουν την ευχαρίστησή τους, είναι αποτέλεσμα των προτύπων που προωθεί η βιομηχανία του πορνό.
«Το μέγεθος μετράει;», ρωτήθηκαν οι γυναίκες, οι οποίες συμφώνησαν πως εάν ο άνδρας μπορεί να τις ικανοποιήσει, το μέγεθος δεν παίζει ρόλο.
Και τελικά… ποιο φύλο είναι καλύτερο στο σεξ;
Και τα δύο φύλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.
«Όταν κοιμάμαι με κάποιον πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία και εξαρτάται από το άτομο που έχω απέναντί μου. Δεν θα μπορούσα να πω ότι κάποιο από τα δύο φύλα είναι καλύτερο στο κρεβάτι», απαντάει μια γυναίκα.



1 σχόλιο:

  1. Το τηλεφωνικό σεξ είναι πολύ καλή μορφή διασκέδασης αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στο οικονομικό κόστος. Τα ροζ τηλέφωνα σεξ μπορούν να σου χαρίσουν πολλές στιγμές έντονης ερωτικής απόλαυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com