Social Icons

.

Pages

2 Φεβρουαρίου 2014

Sex…Να μοιραστώ μαζί του τις φαντασιώσεις μου στο σεξ ή θα φύγει τρέχοντας;

Να μοιραστώ μαζί του τις φαντασιώσεις μου στο σεξ ή θα φύγει τρέχοντας;

«Είμαι 22 χρονών και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω σεξ με το φίλο μου σε κάποιο περίεργο, ασυνήθιστο μέρος. Ντρέπομαι όμως να του το ζητήσω, φοβάμαι μήπως με παρεξηγήσει. Εσείς τι γνώμη έχετε;» 

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι φαντασιώσεις αποτελούν μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου που πυροδοτεί τις αισθήσεις στο σώμα μας. Είναι απαραίτητες στην ερωτική μας ζωή αφού μας γεμίζουν εικόνες και αισθήσεις ακόμα και αν δεν βιώσουμε κάποιες από αυτές στην πράξη. Οι φαντασιώσεις παραμένουν ένα άκρως  ερεθιστικό και διεγερτικό κομμάτι του σεξ.

Φυσικά υπάρχουν και φαντασιώσεις που επιθυμούμε να μοιραστούμε με τον σύντροφό μας, στην πράξη και όχι μόνο στο μυαλό μας - μια τέτοια φαντασίωση αναφέρεις στο ερώτημά σου. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε πώς το να μοιραστείς τις φαντασιώσεις σου με το φίλο σου δεν σημαίνει πως απαιτείς να τις βιώσεις αλλά ότι επιθυμείς ο σύντροφός σου να σε γνωρίσει καλύτερα, να προσεγγίσει τα ερωτικά σου θέλω ή ακόμη και τα σενάρια που σε ερεθίζουν. Μάλιστα, η ενδεδειγμένη στιγμή για να μοιραστείς μια τέτοια ερωτική σκέψη σου είναι κατά την διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, όταν είστε και οι δύο χαλαροί και αφημένοι στις αισθήσεις σας. Εάν κι εκείνος βρει την ερωτική σου πρόταση ερεθιστική και ενδιαφέρουσα τότε μπορείτε μαζί να πραγματοποιήσετε όσα φαντάζεσαι, διασφαλίζοντας πάντοτε την ασφάλεια των ερωτικών σας επαφών, τόσο σε επίπεδο λήψης των μέτρων προφύλαξης όσο και επιλογής ενός ασφαλούς μέρους στο οποίο θα μπορέσετε να αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Φυσικά, εάν ο σύντροφός σου αντιδράσει απότομα ή περίεργα σε όσα του πεις μπορείς πάντα να επανέλθεις με μια ήρεμη συζήτηση που μοναδικό σκοπό θα έχει να τον καταλάβεις καλύτερα αλλά και να κατανοήσει κι εκείνος την ανάγκη σου να σε γνωρίσει καλύτερα μέσα από μια διάφανη σεξουαλική επικοινωνία.

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε φυσικά πως υπάρχουν και φαντασιώσεις οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρόσωπα ή σεξουαλικές πρακτικές, ικανές να σοκάρουν, να φοβίσουν ή και να φέρουν τον σύντροφό μας σε εξαιρετικά άβολη θέση. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητο να αξιολογούμε την σεξουαλική ωριμότητα του συντρόφου μας αλλά και το κατά πόσο είναι έτοιμος να ακούσει συγκεκριμένες φαντασιώσεις μας στο συγκεκριμένο στάδιο της σχέσης μας. Είναι βέβαιο όμως πως ο κάθε ένας γνωρίζει πότε μια φαντασίωσή του είναι προτιμότερο να παραμείνει στην ιδιωτική του φαντασιωσική σφαίρα προστατεύοντας την σχέση του από πιθανούς τριγμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com