Social Icons

.

Pages

9 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί στις γυναίκες αρέσουν τα ''κακά'' παιδιά;

Ο έρωτας ξεκινά με τρόπο μαγικό. Ένα βλέμμα, μια μυρωδιά και η καρδιά «χτυπά δυνατά και το στομάχι «δένεται κόμπος».Όμως δεν αρκούν μόνο αυτά για να αποφασίσουμε αν κάποιος μας κινεί το ερωτικό ενδιαφέρον.

Επιστημονικές μελέτες που έγιναν ανακάλυψαν τα ανδρικά  χαρακτηριστικά που ελκύουν τις γυναίκες: οι ουλές, οι μυς αλλά και τα κακά παιδιά είναι κρυμμένοι άσσοι στο μανίκι των ανδρών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «PLoS One»  όσοι άνδρες έχουν ουλές στο πρόσωπο αυξάνουν σε ποσοστό 6%  την  γοητεία τους.

Από την άλλη πλευρά οι άνδρες με μέτριες ουλές στο πρόσωπο (στα μάγουλα, το μέτωπο ή το σαγόνι) γενικά χαρακτηρίστηκαν πιο γοητευτικοί από τις γυναίκες που αναζητούσαν μια σύντομη σχέση και όχι τη μόνιμη δέσμευση του γάμου. 

Ο λόγος που οι ουλές είναι ελκυστικές στο γυναικείο φύλο συνεχίζει να αποτελεί αίνιγμα για τους ψυχολόγους. 

Στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν  αυτή την τάση των γυναικών απεφάνθησαν πως η έλξη τους οφείλεται στο ότι αποτελούν ένα σύμβολο θάρρους και αρρενωπότητας πάνω από το μέσο όρο και ένδειξη ότι όποιος τις έχει, είναι μια δυναμική, συναρπαστική και ριψοκίνδυνη προσωπικότητα. 

κακό παιδί

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες πέφτουν πιο εύκολα «θύματα» των λεγόμενων «κακών» παιδιών. Με λίγα λόγια εκείνοι που ζουν τη ζωή με περιπέτεια, είναι νάρκισσοι και η αγαπημένη τους ασχολία είναι τα ψέματα και η εκμετάλλευση έχουν περισσότερες πιθανότητες να μαγνητίσουν μια γυναίκα. 

Στην πανεπιστημιακή μελέτη συμμετείχαν 200 φοιτητές,  με επικεφαλής τον δρ. Πίτερ Τζόνασον, ο οποίος ανέφερε ότι πιθανόν αυτές οι τάσεις να αντιπροσωπεύουν μια επιτυχημένη εξελικτική στρατηγική.

μυώδεις άνδρες

Μελέτη που πραγματοποίησε ο  ο δρ Ντέιβιντ Φρέντερικ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες έδειξε  ότι οι γυναίκες ελκύονται περισσότεροαπό μυώδεις άνδρες.Ο δρ Φρέντερικ εξηγεί ότι οι μύες στους άνδρες είναι ταυτόσημοι με τα φτερά της ουράς των αρσενικών παγωνιών: ελκύουν τις γυναίκες που αναζητούν έναν αρρενωπό σύντροφο. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες είναι γενετικά προγραμματισμένες να αναζητούν μυώδεις άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com