Social Icons

.

Pages

1 Δεκεμβρίου 2013

Πεη attention!

Ακόμα και ένας καθωσπρέπει κύριος έχει ενίοτε συμπεριφορά που απάδει ενός τζέντλεμαν. Να τι να κάνεις αν σου τύχει και σένα…

Τόσα χρόνια που ζεις μαζί του θα έχεις ανακαλύψει ότι το πέος σου έχει την προσωπικότητά του! Kάνει πράγματα χωρίς να πάρει τη γνώμη σου. Πιθανώς να εκλαμβάνεις την αυτονομία του πέους σου ως ένδειξη της μοναδικότητας και της υπεροχής του ή πάλι να αναρωτιέσαι τι να σημαίνουν τα καπρίτσια του. Καθώς οι περισσότεροι άνδρες δεν βλέπουν και… πολλά άλλα πέη στη ζωή τους, πολλές φορές ανησυχούν για τα καμώματα το δικού τους χωρίς λόγο, ενώ άλλες φορές αδιαφορούν για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να τους οδηγήσουν στον κοντινότερο ουρολόγο. Διάβασε για τα συνήθη και ασυνήθιστα καμώματα του... πώς είπαμε ότι το λέτε; 

1. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΛΙΠ.
Το είπε ο Χάρρυ Κλυνν, αλλά και να μην το έλεγε… Μην ανησυχείς όμως! Το εργαλείο είναι έτσι από τον κατασκευαστή: βλέπεις, ο σφιγκτήρας μυς, ο οποίος κλείνει την ουρήθρα, εντοπίζεται μερικά εκατοστά πάνω από την άκρη του πέους. Ετσι, πάντα υπάρχουν μερικές σταγόνες ούρων που θα μείνουν κατά μήκος του. Μπορείς να αποφύγεις να βρέξεις το εσώρουχό σου (και καμιά φορά το παντελόνι σου) αν «αρμέξεις» το υπόλοιπο των ούρων και σκουπιστείς προσεκτικά. Αν και… όσο και να τον τινάξεις… 

2. ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
Οταν κατά τη διάρκεια της άσκησης συσπώνται οι μύες της λεκάνης, ασκείται πίεση στον προστάτη με αποτέλεσμα να ξεφεύγει λίγο σπερματικό υγρό. Ο καλύτερος τρόπος να πάψεις να λεκιάζεις τη φόρμα σου είναι να εκσπερματίζεις συχνότερα, συμβουλεύουν οι ουρολόγοι. (Μάλλον δεν θα πρέπει να υπάρχουν αντιρρήσεις σε αυτή τη σοφή ιατρική συμβουλή...)

3.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΤΕΝΕΣ.
Οπως τα φτηνά πλαστικά παιχνίδια, το ανθρώπινο σώμα δημιουργείται από δύο μισά τα οποία συνενώνονται. Κατά τη διάρκεια της εμβρυογένεσης, λοιπόν, τα δύο μισά αναπτύσσονται με ελαφρώς διαφορετικές ταχύτητες και αυτό αφήνει το σημάδι του: το πέος έχει μια μικρή κάμψη. Η κάμψη αυτή, η οποία παρατηρείται σε όλους τους άνδρες, είναι αβλαβής. Αυτό βεβαίως όταν είναι μικρή. Γιατί όταν το πέος σου διαθέτει κλίση μεγαλύτερη των 90 μοιρών, καλό είναι να δεις έναν ουρολόγο: ακόμα και αν δεν έχεις τώρα πρόβλημα στύσης, ίσως δημιουργηθεί στο μέλλον.

4. ΧΑΝΕΙ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ.
Οταν είσαι ερεθισμένος, οι αδένες του Κόουπερ (Cowper, στοιχηματίζω ότι αγνοούσες την ύπαρξή τους, αλλά βρίσκονται στη βάση του πέους) παράγουν ένα υγρό το οποίο λιπαίνει την ουρήθρα, έτσι ώστε το σπέρμα να μπορέσει να εκτιναχθεί χωρίς αντίσταση. Οσο περισσότερο παραμένεις σε στύση τόσο περισσότερο υγρό παράγεται. Να θυμάσαι δε ότι περιέχει και σπέρμα! (Για να μην αναρωτιέσαι μετά πώς έμεινε έγκυος....)

5. ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΚΟ.
Ενας στους 10 άνδρες εμφανίζει δυσκολία στην ούρηση όταν βρίσκεται σε κοινόχρηστες τουαλέτες. Επειδή όμως δεν πρέπει να αναβάλλεις την ούρηση μέχρι να πας σπίτι (ολέθριο για τον προστάτη και τους νεφρούς), οι ειδικοί συμβουλεύουν πώς να χαλαρώνεις: μη στέκεσαι δίπλα στους άλλους, προτίμησε μια ξεχωριστή τουαλέτα που κλειδώνει και δεν είναι σε κοινή θέα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό και είσαι αναγκασμένος να σταθείς δίπλα στους άλλους, πάρε μια βαθιά ανάσα, σφίξε τους μυς της λεκάνης, χαλάρωσε και κάνε μια εκπνοή. Επανέλαβε μέχρι να πετύχεις το σκοπό σου....

6. ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
Εσύ στοχεύεις στο κέντρο, αλλά… Αν αυτό συμβαίνει τον πρωί ή μετά από σεξ, δεν πειράζει. Πιθανότατα κάτι φράζει την έξοδο των ούρων (π.χ. υπολείμματα σπέρματος ή αποξηραμένη βλέννη) και διακόπτει την κανονική ροή τους. Αν η συχνότητα με την οποία βρέχεις το πάτωμα είναι τόσο μεγάλη, ώστε να γίνεται αιτία καβγάδων με τη δικιά σου (ή κριτικής από τον Μπερλουσκόνι), καλό θα ήταν να δεις κάποιον ουρολόγο. Ισως υπάρχει πρόβλημα στην ουρήθρα σου. 

7. UNITED COLORS OF…
Είναι ροζ, μοβ ή κάνεις λίγο προς το μπλε; Πέη μπλου, που λέει και ο Πανούτσος… Το δέρμα στην άκρη του πέους (στη βάλανο, όπως λένε οι γιατροί) είναι πολύ λεπτό και έτσι αλλάζει χρώμα με βάση τη ροή του αίματος. Για τους λευκούς άνδρες, το σύνηθες είναι να διαθέτουν ένα κοκκινωπό χρώμα όταν είναι σε στύση, ενώ σε χάλαση το χρώμα της βαλάνου γέρνει προς το μοβ. Προσοχή: αν το χρώμα είναι πολύ κόκκινο, τότε πιθανόν να έχεις κάποια μόλυνση ή να έχεις αλλεργική αντίδραση (στο λάτεξ του προφυλακτικού ίσως;). Αν ποτέ (που δεν το ευχόμαστε) το χρώμα της βαλάνου είναι σχεδόν μαύρο, έχεις σοβαρό πρόβλημα αιματικής κυκλοφορίας και πρέπει να δεις αμέσως γιατρό. 

8. ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ.
Οχι, δεν φοβήθηκε με το τελευταίο μακροβούτι που έκανες για να εντυπωσιάσεις την ξανθιά της αριστερής ξαπλώστρας. Απλώς το νερό ήταν πολύ κρύο και προκάλεσε σύσπαση των μυών του πέους. Ενα χάδι θα βοηθούσε στη χαλάρωση αυτών των μυών και στη μερική αποκατάσταση του μεγέθους του πέους. Με διακριτικότητα, όμως, γιατί αν σε δει η ξανθιά θα χάσεις όλους τους πόντους που κέρδισες με το μακροβούτι....

9. ΕΡΕΘΙΖΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ… ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ.
Πάνω στη σοβαρή συζήτηση για τη συγχώνευση της εταρείας, ο «πώς τον είπαμε;» αποφασίζει να ορθώσει το ανάστημά του. Μην τον δείρεις για να κατέβει, γιατί μπορεί να τον τραυματίσεις τόσο που να μην ανεβαίνει με τίποτε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να του περάσουν τα κέφια. Αν τώρα χρειάζεσαι μια εξήγηση για το φαινόμενο ψάξε στο υποσυνείδητό σου, λένε οι ειδικοί. Μήπως για παράδειγμα το άρωμα της νομικής συμβούλου που κάθεται δίπλα σου είναι αυτό που φορούσε η πρώτη σου αγάπη; Δεν ξέρουμε αν αυτό σε ανακουφίζει ή σε απογοητεύει, αλλά αυτές οι ανορθωτικές τάσεις του πέους αραιώνουν μετά τα 30.

10. BANANA REPUBLIC.
Σε στύση μοιάζει με μπανάνα; Ετσι πρέπει να είναι. Οι ειδικοί λένε ότι ένα απολύτως ευθύ πέος είναι σπανιότατο φαινόμενο. Αλλά αν η γωνία του έγινε τελευταίως μεγαλύτερη και το σεξ είναι επώδυνο, ίσως πάσχεις από τη νόσο του Περονέ (Peyronie). Προκαλείται από τραυματισμούς του πέους, συνήθως όταν αυτό είναι σε στύση (ατυχείς διεισδύσεις, απότομες κινήσεις, στρίμωγμα σε τζιν παντελόνια), αλλά και όταν είναι σε χάλαση (δεν σου είπα να το προστατεύεις όταν κάθεσαι στο «τείχος»;). Το πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι ο ιστός που δημιουργείται από την επούλωση του τραύματος δεν διαθέτει τις ίδιες ικανότητες επιμήκυνσης με το υπόλοιπο πέος. Η κατάσταση απαιτεί να δεις έναν ουρολόγο.

11. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.
Δεν θα κολλήσει ποτέ κατά το σεξ. Υπάρχει  μύθος ότι θα μπορούσες να παραμείνεις στο σώμα της καλής σου αν ο κόλπος της συσπαστεί εξαιρετικά. Το 1980, μάλιστα, η έγκυρη ιατρική επιθεώρηση British Medical Journal δημοσίευσε ένα άρθρο Λονδρέζου γιατρού, σχετικά με ένα περιστατικό το οποίο συνέβη το 1947 και σύμφωνα με το οποίο ένα ζευγάρι έφτασε στα επείγοντα κολλημένο (!!!). Οι γιατροί αμφισβητούν το περιστατικό και εκτιμούν ότι η ανατομία του κόλπου είναι τέτοια που ακόμα και οι ισχυρότεροι κολπικοί σπασμοί δεν είναι δυνατόν να σας κάνουν αυτοκόλλητους με το ταίρι σου και πρώτο θέμα στο δελτίο του Ευαγγελάτου.

12. ΕΓΙΝΕ ΠΕΤΡΑ (και δεν «πέφτει» με τίποτα)!
Υπάρχει μία πιθανότητα στις 40.000… Η κατάσταση ονομάζεται ιατρικά «πριαπισμός» και όσο και αν ακούγεται ελκυστική (ένα ακούραστο πέος) σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα ήθελες να σου συμβεί. Γι’ αυτό μην παίρνεις μεγαλύτερη δόση Βιάγκρα και μην το παίρνεις χωρίς λόγο. Αν σου συμβεί, τρέξε στο γιατρό γιατί μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις το πέος σου όρθιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com