Social Icons

.

Pages

14 Δεκεμβρίου 2013

Τι θέλει η κάθε ηλικία στο σεξ -Τι ζητούν άνδρες και γυναίκες στα 20, τα 30, τα 40 και τα 50 plus...

Τι θέλει η κάθε ηλικία στο σεξ -Τι ζητούν άνδρες και γυναίκες στα 20, τα 30, τα 40 και τα 50 plus... Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του ανθρώπου αλλάζουν ανάλογα με το στάδιο της ζωής του στο οποίο βρίσκεται. Το ίδιο συμμβαίνει και στο σεξ. Διαφορετικά πράγματα ζητά ένας άνδρας και μια γυναίκα στα 20 και άλλα στα 30, στα 40 και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Ερευνητές από τις ΗΠΑ μελέτησαν το τι θέλουν άνδρες και γυναίκες στο σεξ σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους και δίνουν συμβουλές για να μην σβήσει ποτέ η φλόγα...

Αχόρταγοι στα 20

Ανδρες και γυναίκες που διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους σε ότι αφορά το σεξ είναι απλά αχόρταγοι. Η ενέργειά τους για σεξ  είναι ανεξάντλητη αφού η τεστοστερόνη στον οργανισμό τους χτυπά «κόκκινο». Τα συνηθέστερα προβλήματα είναι ότι οι άνδρες εκσπερματώνουν γρήγορα και ότι οι γυναίκες ακόμη μαθαίνουν τον εαυτό τους.

Στα 30 απογειώνονται οι επιδόσεις

Η αυτοπεποίθηση ανδρών και γυναικών στην ηλικία αυτή φθάνει στο... Θεό, ενώ την ίδια ώρα οι επιδόσεις τους στο σεξ από πλευράς τεχνικής απογειώνονται με τις ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης δεκαετίας της ζωής των ανδρών η τεστοστερόνη τους αρχίζει να πέφτει ενώ οι γυναίκες περνούν τη δεύτερη εφηβεία τους και η ερωτική τους επιθυμία φθάνει στο ζενίθ. Ωστόσο «πολλές γυναίκες πασχίζουν να συνδυάσουν σπίτι, οικογένεια, δουλειά και κοινωνική ζωή, με συνέπεια να υποφέρει η ερωτική τους ζωή» υπογραμμίζουν οι ειδικοί.

Οτα αρχίζει η ερωτική επιθυμία να σπανίζει... Τι συμβαίνει στα 40

Οι 40άρηδες δεν έχουν πια το άγχος να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι, όμως η επιθυμία είναι πιο σπάνια.Τα επίπεδα της τεστοστερόνης πέφτουν και αρχίζουν τα πρώτα σημάδια κάμψης της ερωτικής επιθυμίας. Εντωμεταξύ οι άνδρες κυριεύονται από το άγχος των επιδόσεων αλλά και του εμφράγματος.

Δύσκολη, όμως, είναι η περίοδος αυτή και για τις γυναίκες καθώς οι ωοθήκες παράγουν λιγότερα ωάρια και τα επίπεδα των οιστρογόνων σταδιακά αρχίζουν να μειώνονται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι γυναίκες να παρουσιάζουν διαταραχές της ψυχικής διαθέσης, να  νιώθουν  κουρασμένες, να έχουν αϋπνίες και να μην αισθάνονται καθόλου σέξι.

Στα 50 και στα 60 έρχεται η μεγάλη κάμψη ή η μεγάλη επανάσταση

Οι γυναίκες μετά τα 50 αντιμετωπίζουν την ερωτική κάμψη. Η επιθυμία της εγκαταλείπει ενώ το σώμα τους αδυνατεί να τις ακολουθήσει. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι μόνο μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει έρωτα σε αυτή την φάση της ζωής της. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ορισμένες γυναίκες στις οποίες η απαλλαγή από την έμμηνο ρύση δρα τονωτικά και απολαμβάνουν το σεξ με τρόπους πρωτόγνωρους.

Οσον αφορά τους άνδρες... Οι ισορροπημένοι και χορτασμένοι σεξουαλικά, αναζητούν ελιξίρια νεότητας εκτός του σεξ ενώ οι περισσότερο ανασφαλείς, χωρίζουν και είτε ξαναπαντρεύονται πολύ νεώτερες γυναίκες είτε απλά απολαμβάνουν την «ελευθερία» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com