Social Icons

.

Pages

27 Νοεμβρίου 2013

Sex….Η στάση «στα τέσσερα»

 

Η στάση «στα τέσσερα» πρωταγωνιστεί στις πιο σέξι φαντασιώσεις μας. Και τώρα υπάρχουν τρεις καινούριες παραλλαγές που περιμένουν να τις δοκιμάσεις. Live.

Στο The Conversation, το καινούριο σόου που παρακολουθούν όλοι στην άλλη άκρη του ωκεανού, η Αμάντα ντε Καντενέτ κάνει σκληρές προσπάθειες να αποκαλύψει τις πιο κρυφές πλευρές των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ. Κατά καιρούς έχουν καθίσει δίπλα της ονόματα όπως η Lady Gaga, η Αλίσια Κις και η Γκουίνεθ Πάλτροου, στις οποίες έχει απευθύνει ερωτήσεις τόσο προσωπικές που δεν πίστευαν ούτε οι ίδιες ότι θα τις άκουγαν από στόμα δημοσιογράφου. Ας πούμε, αυτό που προσπαθεί να εκμαιεύσει κάθε φορά είναι ποια θα ψήφιζαν αγαπημένη τους στάση στο σεξ. Και οι περισσότερες κυρίες συμφωνούν: Το doggie style είναι το καλύτερό τους.

Το καταλαβαίνουμε. Η στάση «στα τέσσερα» έχει κάτι το ζωώδες, πράγμα που την κάνει και αγαπημένη των αντρών. Παίζει με την έννοια της υποταγής και έχει κάτι βρόμικο, που σε κάνει να νιώθεις κακό κορίτσι. Δεν θα την έλεγες ρομαντική, αφού δεν περιλαμβάνει μεγάλες δόσεις eye contact, αυτό όμως σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη στάση ο φίλος σου μπορεί να απελευθερώσει ακόμα και τα πιο άγρια ένστικτά του – και δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από το να τον αισθάνεσαι να χάνει τον έλεγχο.

Κάποιες θα τις βάζαμε στην κορυφή των προτιμήσεών μας και άλλες όχι. Σε κάθε περίπτωση προσφέρει πρόσβαση στην κλειτορίδα σου, υπέροχη θέα της πλάτης σου και τη δυνατότητα να τη δοκιμάσεις σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές. Είτε είσαι φαν είτε όχι, διάβασε παρακάτω και  σου υποσχόμαστε να θυμηθείς τα λόγια της Lady Gaga.

Στο γόνατο

Τα γόνατά σου και η θέση τους παίζουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη στάση. Συνήθως ανοίγεις τα πόδια σου κι εκείνος γονατίζει ανάμεσά τους. Αν όμως τα κλείσεις, τότε θα αισθάνεσαι καλύτερα το πέος του, αλλά και ο κόλπος σου θα είναι πιο στενός για εκείνον. Επιπλέον, όσο πιο ανοιχτά είναι τα δικά του γόνατα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εκείνον να σκύψει μπροστά και να παίξει με το στήθος και την κλειτορίδα σου. Υπάρχει ένας ακόμα κανόνας που θα έπρεπε να ξέρεις για τη στάση «στα τέσσερα», ώστε να αποφύγεις τις υπερβολικά βαθιές (και άβολες) διεισδύσεις: Όσο πιο ψηλά βρίσκονται τα οπίσθιά σου, τόσο πιο εύκολο είναι για εκείνον να μπει βαθιά μέσα σου. Με τα οπίσθιά σου πιο χαμηλά, τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα.

Over the top

Μια άλλη παραλλαγή του doggie style θέλει εσένα από πάνω. Καβάλησέ τον ενώ εκείνος έχει ξαπλώσει ανάσκελα, με το σώμα σου στραμμένο προς τα πόδια του. Με τις παλάμες σου να ακουμπούν στο στρώμα χαμήλωσε τα οπίσθια ώστε να μπει μέσα σου. Εδώ έχουμε τα εξής πλεονεκτήματα: Βασικά είσαι από πάνω και, άρα, έχεις τον έλεγχο του ρυθμού και του βάθους της διείσδυσης, ενώ το σημείο G σου κάνει πάρτι. Άρχισε να κινείσαι μπροστά και πίσω και άφησέ τον να απολαύσει τη θέα της πλάτης και των μαλλιών σου, που ακολουθούν την κίνηση. Θα το θυμάται για την υπόλοιπη εβδομάδα, όπως κι εσύ.

Χαλί να με πατήσει

Τώρα σου έχουμε κάτι πιο περίπλοκο, που όμως αξίζει τον κόπο. Πάρε το δονητή σου, τοποθέτησέ τον πάνω στο χαλί και κάλυψέ τον με μια πετσέτα. Έπειτα ξάπλωσε από πάνω, έτσι ώστε η ηβική σου περιοχή να ακουμπάει στο συγκεκριμένο σημείο. Με αυτό τον τρόπο η αίσθηση είναι λιγότερο έντονη απ’ ό,τι συνήθως. Ο φίλος σου θα πρέπει να γονατίσει από πάνω σου και να αρχίσει να μπαινοβγαίνει μέσα σου. Όπως φαντάζεσαι, ο συνδυασμός διείσδυσης και δόνησης θα σου φτιάξει τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com