Social Icons

.

Pages

26 Νοεμβρίου 2013

Τί θέλουν οι άνδρες από τη συντρόφό τους;

ΣΧΕΣΗ

Έρευνα αποκάλυψε ποια είναι τα 3 πιο βασικά στοιχεία που θέλουν οι άντρες από την κοπέλα τους.

Τα δύο φύλα τείνουν τις πέρισσοτερες φορές να κατηγορεί το ένα το άλλο ,πως δεν υπάρχει κατανόηση και επικοινωνία. Οι γυναίκες προσαθούν να καταλάβουν τι θέλουν οι άντρες και αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό που ζήτουν όλοι από τις σχέσεις τους είναι απλά πράγματα κοινά σ’ όλους. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 3 πιο βασικά χαρακτηριστικά που ζήτουν οι άντρες στην σχέση τους:

Πίστη και αφοσίωση: Ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων της έρευνας απάντησε πως η πίστη και η αφοσίωση, είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θέλουν να έχει η κοπέλα τους. Η πίστη και η αφοσίωση δεν σημαίνει ότι φοβούνται μην απιστήσετε. Στην προκειμένη περίπτωση, οι άντρες θέλουν να έχουν ένα άτομο που να μπορούν να στηριχθούν και να νιώσουν ασφάλεια όταν το έχουν ανάγκη. Θέλουν να ξέρουν ότι θα είστε εκεί όταν κάτι άσχημο συμβεί στην ζωή τους και χρειαστούν στήριξη.

Η αίσθηση του χιούμορ: Στην δεύτερη θέση έρχεται η αίσθηση του χιούμορ. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ελκύονται από τους άνδρες με υψηλή αίσθηση χιούμορ, αλλά από ότι φαίνεται οι άνδρες αναζητούν το ίδιο στη σύντροφό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς να περνάτε μαζί καλά και γελάτε, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά δημιουργώντας δυνατούς δεσμούς αγάπης.

Φροντίδα: Οι περισσότεροι άνδρες έχουν ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Τους αρέσει να παίζεται τον ρόλο της «μαμάς» . Όταν γυρνάνε από την δουλειά, έχοντας μια δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό τους ηρεμεί και να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com