Social Icons

.

Pages

25 Νοεμβρίου 2013

Πρωτάθλημα Σεξ συνέχεια: Πού Προτιμάει το Δημόσιο Σεξ ο κόσμος;

Σκηνή / Ολλανδία


Οι Ολλανδοί είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο σεξ σε κάμπινγκ. «Δίνουν πραγματικά έμφαση στις διακοπές και στην οικονομία, γι’ αυτό κάνουν συχνά κάμπινγκ» λέει η Schalet. «Ολοι θέλουν να γνωρίσουν κάποιον στις διακοπές τους. Ενα τυπικό ταξίδι διαρκεί δύο ή τρεις εβδομάδες και οι Ολλανδοί πιστεύουν ότι μπορούν να ερωτευτούν αυτό το διάστημα». 

Καν’ το κι εσύ: Ακόμα κι αν πήγες για κάμπινγκ με τη σύντροφό σου, μπορείτε να κάνετε πρωτότυπο σεξ στη σκηνή. Απλώς ανοίξτε λίγο το κάλυμμα, για να υπάρχει ο κίνδυνος ότι θα σας ακούσουν. «Είναι ένα πρωτόγονο συναίσθημα, χωρίς εσώρουχα και παιχνίδια» λέει η Engler. «Απολαμβάνετε το σεξ στην πιο αρχέγονη μορφή του». 

Ταξί / Ινδία

Οι Ινδές είναι σχεδόν έξι φορές πιθανότερο από τις Αμερικανίδες να έχουν κάνει σεξ σε ταξί. Αυτό συμβαίνει γιατί ο ταξιτζής στην Ινδία είναι υποχρεωμένος να κάνει τα στραβά μάτια. Είναι μία θλιβερή συνέπεια του συστήματος των καστών: «Ο οδηγός του ταξί δεν μετράει. Βρίσκεται πολύ χαμηλά στην ιεραρχία» λέει ο De Munck, ο οποίος μελέτησε το σεξ στη Νότια Ασία. Πλέον, οι ενήλικες και τα παιδιά συχνά μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο, με αποτέλεσμα τα ταξί πολλές φορές να είναι μία σπάνια ευκαιρία να βρεθούν τα ζευγάρια. 

Καν’ το κι εσύ: Πριν πάρετε ταξί, πες της να βγάλει το στρινγκ της στο μπάνιο. «Το σεξ στο ταξί είναι πιο διασκεδαστικό αν ο ταξιτζής δεν είναι σίγουρος ότι συμβαίνει κάτι» λέει η Engler.

Οπουδήποτε εκτός από το κρεβάτι / Κροατία

Οι Κροάτες το έχουν κάνει σε πισίνες, τζακούζι, γήπεδα, πάρκα και αυτοκίνητα, αλλά όχι γιατί είναι επιδειξιμανείς: «Οι περισσότεροι ζουν με τους γονείς τους» λέει ο Arbanas. Το σεξ σε δημόσιους χώρους δεν αρέσει και τόσο στις γυναίκες όμως.

Καν’ το κι εσύ: Πήγαινέ τη για φαγητό και μετά, αντί να γυρίσετε στο σπίτι, πήγαινέ τη στο σπίτι ενός φίλου, που θα σου το παραχωρήσει για λίγες ώρες. «Πηγαίνετε σε ένα μέρος που εκείνη δεν έχει ξαναδεί και κάντε σεξ χωρίς να της εξηγήσεις ποιανού είναι» λέει η Engler. «Αυτό είναι πρωτότυπο και δίνει την αίσθηση του κινδύνου και του μυστηρίου, που μπορούν να αυξήσουν την ερωτική ένταση»

Σε αφήνει να τη βλέπεις / Αγγλία

Πολλές Βρετανίδες δεν θεωρούν πως ο αυνανισμός μπροστά στο σύντροφό τους είναι κάτι φοβερό. Εάν η σύντροφός σου ντρέπεται να το κάνει μπροστά σου, πρότεινέ της να ξεκινήσει με κλειστά μάτια. «Ετσι θα μάθεις πώς της αρέσει να την αγγίζεις» εξηγεί η Cox. Βάλε το χέρι σου πάνω από το δικό της. Μόλις νιώσεις την πίεση που βάζει και τον τρόπο που κινεί τα δάχτυλά της, άρχισε να το κάνεις εσύ: βάλε το χέρι σου στην κλειτορίδα της και πες της να σε καθοδηγήσει με το χέρι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com