Social Icons

.

Pages

17 Ιουλίου 2013

Στοματικό sex

Στον κινέζικο ταοϊσμό, το στοματικό σεξ που προσφέρει ένας άντρας σε μια γυναίκα συνιστά πνευματική άσκηση. Θεωρείται μάλιστα ότι συμβάλλει στην μακροζωία και των δύο. (Είναι φως φανάρι βέβαια ότι αυτός που θα ζήσει περισσότερο είναι εκείνη, που απολαμβάνει). Το στοματικό σεξ προς έναν άντρα, αντίθετα, δεν συνιστούσε ποτέ σε καμιά κουλτούρα πνευματική άσκηση – χα! Αρα ας ξεκινήσουμε από το στοματικό σεξ προς μια γυναίκα εφόσον είναι πιο σημαντικό. Και προφανώς θα είναι και λίγο πιο περίπλοκο για εσάς…

Κυκλοφορούν φήμες ότι το στοματικό σεξ μπορεί να προκαλέσει αυτομάτως οργασμό στις γυναίκες. Η αλήθεια όμως είναι ότι ναι μεν βοηθά κάποιες που δυσκολεύονται στον οργασμό τους κατά τη διείσδυση, άλλες, όμως, εύκολες στον οργασμό κατά τη διείσδυση, σπάνια έχουν οργασμό με στοματικό σεξ. Σκοπός όμως του στοματικού σεξ προς μια γυναίκα -που πρέπει να είναι αργό, απαλό και τελετουργικό- δεν είναι ο οργασμός, αλλά η απόλαυση.

Φτιάξτε ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Ρυθμίστε το φωτισμό έτσι ώστε εκείνη να μπορεί να βλέπει, αλλά ταυτόχρονα να μην αισθάνεται ότι είναι κάτω από τη λάμπα του γυναικολόγου. Ξαπλώστε την στο κρεβάτι κι εσείς ξαπλώστε μπρούμυτα, με το κεφάλι στο ύψος των γεννητικών της οργάνων. Βάλτε μαξιλάρια κάτω απ’ τη λεκάνη της για να ανασηκωθεί. Αν εκείνη θέλει να κοιτάζει, βάλτε τα μαξιλάρια κάτω απ’ το κεφάλι της. Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη στάση. Αν τώρα θέλει να έχει εκείνη τον έλεγχο, καλύτερη στάση γι’ αυτήν είναι η κάθετη, με τα γόνατα να ακουμπούν το κρεβάτι κι εσείς να ξαπλώσετε με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια της. (Αν η φίλη σας δεν είναι καλή στο σπαγκάτο, καλύτερα να ακουμπήσετε ένα μαξιλάρι κάτω απ’ το κεφάλι σας). Η καλύτερη στάση γενικώς είναι να τη γυρίσετε μπρούμυτα, με ένα μαξιλάρι κάτω απ’ την κοιλιά της, και η πιο hot στάση είναι να τη βάλετε στα τέσσερα. Η στάση 69 είναι ιδανική μόνο αν έχετε το ίδιο ύψος – plus ότι δεν σας αφήνει και να συγκεντρωθείτε, για να επιτελέσετε την πνευματική άσκηση…

Μη βιάζεστε… Δώστε πρώτα αργά υγρά φιλιά στο εσωτερικό των μηρών της, δαγκώνοντας ταυτόχρονα απαλά και περνώντας το μάγουλό σας πάνω στο εφηβαίο. (Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι το στυλ «γένια τριών ημερών» στο στοματικό σεξ δεν προσδίδουν γοητεία – μόνο πόνο). Συνδυάστε το στοματικό σεξ, διεγείροντας ελαφρά τα εσωτερικά και εξωτερικά χείλη του αιδοίου, το άνοιγμα του κόλπου και το σημείο ανάμεσα στο αιδοίο και τον πρωκτό. Καταλήξτε στην κλειτορίδα, είναι το κέντρο των νευρικών απολήξεων. Και βεβαίως μην ξεχνάτε ποτέ ότι είναι πιο ευαίσθητη απ’ το πέος: την αγγίζετε πάντα με γλώσσα χαλαρή και επίπεδη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια γυναίκα από μια σκληρή και μυτερή γλώσσα. Αργότερα, μπορείτε να πιέσετε την κλειτορίδα με λίγο αυξημένη ένταση ή να κάνετε ελαφρά ρουφήγματα. Όχι σε όλες τις γυναίκες όμως.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική – ακόμη κι αν εσείς είστε ο πιο έμπειρος εραστής. Κάτι που άρεσε στην προηγούμενη φίλη σας μπορεί να γίνει από απλή ενόχληση μέχρι πόνος για την καινούργια. Το καλύτερο είναι να τη ρωτήσετε. Αν αρχίσει να σας δίνει οδηγίες («πιο χαλαρά», «πιο δυνατά», «πιο γρήγορα», «πιο αργά», «πιο κάτω», «πιο πάνω»), σας έχει βγάλει από μια δύσκολη θέση. Αλλιώς, δοκιμάστε δειλά διάφορες κινήσεις και θα καταλάβετε από τις αντιδράσεις της αν είστε σε καλό δρόμο. Αν τρέμει και έχει σπασμούς στην περιοχή της λεκάνης, είστε. Αν πιάνεται η ανάσα της ξαφνικά, επίσης είστε. Αν, τώρα, τιναχτεί απότομα, αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: ή είστε σε καλό δρόμο ή θέλει να μαζέψει τα μπογαλάκια της και να του δίνει. Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

Διαγράψτε οκτάρια με τη γλώσσα πάνω στην περιοχή της κλειτορίδας – είναι μια κίνηση που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Στις περισσότερες επίσης αρέσει, όταν τους κάνουν στοματικό σεξ, να έχουν ένα ή παραπάνω δάχτυλα μέσα στον κόλπο τους. Τα δάχτυλα μπορούν να σας σώσουν επίσης όταν εκείνη δεν λέει να τελειώσει και εσείς χρειάζεστε μια παύση για ξεκούραση. Αν, αντίθετα, όλα δείχνουν ότι κοντεύει να τελειώσει, μην ανεβάσετε την ένταση, δεν είναι απαραίτητο στην περίπτωση των γυναικών, όπως συμβαίνει με τους άντρες. Εδώ οι αργές, αισθησιακές κινήσεις φέρνουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα. Εξαρτάται βέβαια πάντοτε από τη γυναίκα, μην το ξεχνάμε αυτό.

Όταν έρθει σε οργασμό, μη σταματήσετε απότομα, ούτε όμως και πολύ αργότερα. Το καλύτερο είναι να εφαρμόσετε σταθερή, ευθεία πίεση, χωρίς άλλες κινήσεις, μέχρι εκείνη να συνέλθει και να σας πει τι μέλλει γενέσθαι. Θα πάτε για δεύτερο γύρο; Θα σας κάνει τώρα εκείνη στοματικό σεξ;

Fumer le cigar

Έτσι λένε οι Γάλλοι το στοματικό σεξ προς άντρα – «καπνίζω το πούρο». Στην αρχαία Ρώμη, παρόλο που η πόλη έζησε μεγάλες εποχές λαγνείας, το να «καπνίζει κάποια το πούρο» θεωρούνταν ταμπού. Σήμερα, αντίθετα, πολλές είναι πρόθυμες να το ανάψουν για χάρη σας. Το θέμα είναι πώς…

Αν θέλετε να ελέγχετε εσείς τις κινήσεις της, καθήστε πάνω της, με το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια σας (καλύτερα ακουμπήστε το κεφάλι της σε μαξιλάρι). Ή καθήστε και οι δύο πλάγια, ο ένας απέναντι από τον άλλον, με το κεφάλι της στο ύψος των γοφών σας. Η πιο κλασική στάση είναι να είστε εσείς όρθιος και εκείνη γονατιστή. Και η παραλλαγή της, εσείς ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι εκείνη μπρούμυτα με το κεφάλι στο ύψος των γοφών σας.

Αν θέλετε να την καθοδηγήσετε, πείτε της να ξεκινήσει από το εσωτερικό των μηρών, να κατευθυνθεί στους όρχεις, τη βάλανο και το χαλινό, (το σημείο κάτω απ’ τη βάλανο). Εξηγήστε της ότι το κλειδί για την αντρική διέγερση είναι το σάλιο. Αν χρειάζεστε περισσότερη λίπανση από αυτήν που μπορεί να πάρετε από το σάλιο της, έχετε κοντά της ένα ποτήρι σαμπάνια, απ’ το οποίο μπορεί να ρουφάει κάθε λίγο και να το αφήνει στο πέος σας. Η σαμπάνια είναι το υγρό που θα σας δώσει έξτρα ένα ελαφρό γαργάλημα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μέλι, σαντιγί, ρόφημα σοκολάτας ή ειδικά προϊόντα για στοματικό σεξ σε διάφορες γεύσεις, τα οποία υπερέχουν γιατί δεν κολλάνε.

Δεν χρειάζεται να τεντώσει τα χείλη της σφιχτά πάνω στα δόντια της. Αν βάλει δύναμη, θα δυσκολευτεί να κρατήσει αργό και αισθησιακό ρυθμό – και πιθανόν να της ξεφύγουν και κάποιες (χμμ…) δαγκωνιές. Χαλαρά και μαλακά χείλη γύρω από το πέος παρέχουν αρκετή προστασία. Ρουφήγματα ηλεκτρικής σκούπας δεν ενδείκνυνται. Αρκεί να κινήσει το στόμα της πάνω κάτω και αυτό θα δημιουργήσει επαρκή αναρρόφηση. Αυτό που πρέπει να της υπενθυμίζετε είναι να κινεί ταυτόχρονα τη γλώσσα γύρω απ’ το πέος.

Σταδιακά ανεβάζει τους ρυθμούς και γίνεται πιο δυναμική ανεβοκατεβάζοντας τα χείλη της γρήγορα πάνω στο πέος σας. Ένα από τα συχνότερα παράπονα των αντρών είναι ότι οι γυναίκες δεν το κάνουν τόσο δυνατά και γρήγορα στο τέλος. Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάρετε το κεφάλι της και να το πιέσετε. Σκεφθείτε ότι την ίδια στιγμή εκείνη πνίγεται – και από πάνω σας θεωρεί και βλάκα που δεν το καταλαβαίνετε.

Η απόσταση από τα δόντια ως το λαρύγγι είναι περίπου οκτώ εκατοστά. Δεδομένου ότι ένα πέος έχει κατά μέσο όρο 12 με 18 εκατοστά μήκος, μην επιμένετε να το πάρει όσο βαθιά θα θέλατε. Το καλύτερο είναι να «κλέψει» χρησιμοποιώντας τα χέρια της: ξεκινά μόνο με το στόμα, προσθέτει τον δείκτη και τον αντίχειρα, μετά περισσότερα δάχτυλα, ίσως και το άλλο χέρι – ανάλογα… Τα χέρια βοηθούν επίσης για να επιτελεστεί το στοματικό σεξ που ονομάζεται «βιδωτό» (αν το στόμα της «βιδώνει» το πέος προς τα αριστερά, τα χέρια της «βιδώνουν» προς τα δεξιά, και αντίθετα). Αν εξακολουθεί να πνίγεται, πείτε της να χαλαρώσει τους μύες του λαιμού της.

Καμιά γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να καταπιεί το σπέρμα σας. Εκείνες που το αποφεύγουν, δεν το κάνουν γιατί παχαίνει (το σπέρμα μιας εκσπερμάτωσης έχει το πολύ 30 θερμίδες) ούτε γιατί έχουν κάτι προσωπικό μαζί σας. Απλώς δεν τους αρέσει η γεύση. Έτσι ή αλλιώς, οφείλετε να την προειδοποιήσετε πότε εκσπερματώνετε. Πρέπει να ξέρει πότε να το περιμένει αν πρόκειται να το καταπιεί. Μη θρηνήσουμε θύματα…

Για καλύτερο αποτέλεσμα

Οι υγιείς άνθρωποι (αυτοί που γυμνάζονται και τρέφονται υγιεινά) έχουν καλύτερη μυρωδιά και γεύση. Το ίδιο και οι χορτοφάγοι σε σχέση με τους κρεατοφάγους. Οι τροφές που βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά και στα δύο φύλα είναι οι ίδιες: πεπόνι, ακτινίδιο, σέλινο, φράουλες, κανέλα. (Εξαιρετικός για να βελτιώσει τη γεύση του  σπέρματος είναι ο ανανάς – πίνετε ένα ποτήρι χυμό την ημέρα). Κάπως άνοστη γεύση και μυρωδιά προκαλούν το μπρόκολο, τα αλμυρά, το κρέας, τα ψάρια, τα γαλακτοκομικά, κάποιες βιταμίνες και φάρμακα. Και πικρή και άσχημη γεύση δημιουργούν ο καφές, το αλκοόλ, το τσιγάρο, τα σπαράγγια και κάποια φάρμακα.

Με το στοματικό σεξ δεν αποφεύγετε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο έρπης, τα χλαμύδια, η γονόρροια, η ηπατίτιδα Β και το AIDS μεταδίδονται με τη στοματική επαφή. Επίσης, το να κάνει κάποιος στοματικό σεξ σε κάποιον που έχει προσβληθεί από τον HPV αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα. Όταν είστε με μια άγνωστη, οφείλετε να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά και στο στοματικό σεξ. Αν εκείνη παραπονιέται ότι δεν της αρέσει η γεύση του πλαστικού, υπάρχουν προφυλακτικά με γεύσεις. Και ποτέ μη βουρτσίζετε τα δόντια σας και μη χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα αν πρόκειται να κάνετε σεξ με μια άγνωστη. Πιθανόν να δημιουργήσετε ερεθισμό η μάτωμα στα ούλα σας, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες αν εκείνη είναι ήδη εκτεθειμένη σε κάποιον ιό, να τον κολλήσετε. Για φρεσκάρισμα της αναπνοής, χρησιμοποιήστε καλύτερα τσίχλες ή στοματικό διάλυμα.

Έχετε πάντα στο σπίτι σας κουτιά με υπογλώσσια Listerine, καραμέλες Halls ή Tic Tac, τσίχλες Trident ή Vivident. Να τα χρησιμοποιείτε και οι δύο, είτε ακριβώς πριν απ’ το στοματικό σεξ είτε κατά τη διάρκειά του. Δίνουν το απαιτούμενο «κάψιμο» για να γίνει αξέχαστο το στοματικό σεξ. Για βαριές περιπτώσεις (αναίσθητους ανθρώπους,  δηλαδή), ιδανικές είναι οι φαρμακευτικές καραμέλες για τον κλεισμένο λαιμό, Fisherman’s Friend. Προσοχή, όμως: Eίναι ΟΚ αν τις χρησιμοποιείτε εσείς για να κάνετε στοματικό σεξ στη φίλη σας, αν όμως τις χρησιμοποιήσει εκείνη σε εσάς, πείτε της να προσέξει να μην περάσει την καραμέλα από την τρυπίτσα της ουρήθρας.

Ακόμη και η Λιουίνσκι προκάλεσε τον Κλίντον μ’ αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με μια φήμη, η Μόνικα διάβασε στο περιοδικό Cosmopolitan για το κόλπο με τις καραμέλες και τις τσίχλες μέντας που κάνουν πιο απολαυστικό το στοματικό σεξ. Έστειλε  λοιπόν τη σελίδα με mail στον Κλίντον, πληροφορώντας τον ότι εκείνη τη στιγμή μασούσε μια τέτοια τσίχλα. Αυτός αρνήθηκε – τότε τουλάχιστον, στις 13 Νοεμβρίου του ’97. Το διασημότερο στοματικό σεξ της σύγχρονης  ιστορίας, με πρωταγωνιστές αυτούς τους δύο, καταχωρήθηκε στα πρακτικά μια άλλη μέρα, χωρίς μέντες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com