Social Icons

.

Pages

7 Ιουλίου 2013

Sex Τιπς για να απολαύσεις το σεξ, σε κάθε φάση της σχέσης!

Lust drive

Βρίσκεστε ακόμα στην αρχή και δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας ο ένας από τον άλλον. Αισθάνεστε λες και τα σώματά σας είναι μαγνήτες και ότι δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε με τίποτα. Και όλα αυτά είναι πολύ ωραία και πολύ έντονα αλλά πάντα υπάρχει μια μικρή αμηχανία όταν γνωρίζεις για πρώτη φορά το σώμα του άλλου. Αφιερώστε χρόνο στο να εξερευνήσετε το τι αρέσει στον καθένα, ώστε στη συνέχεια το σεξ να απογειωθεί πραγματικά. Επίσης, καλό θα ήταν τις πολύ κίνκι προτιμήσεις σου και τα ακροβατικά να τα φυλάξεις για το επόμενο στάδιο.

Αγάπη είναι

Τα έχετε λίγο καιρό, είστε ερωτευμένοι και ο δρόμος έχει ανοίξει για να πειραματιστείτε μεταξύ σας. Πλέον αισθάνεσαι πιο άνετα μαζί του, δεν ανησυχείς τόσο για την εικόνα σου όταν είσαι γυμνή ή τους θορύβους στο κρεβάτι. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πείτε τι πραγματικά θέλει ο καθένας στο σεξ και να αρχίσετε να βάζετε και καινούρια πράγματα στο σεξουαλικό σας πρόγραμμα.

Οικεία και διακόσμηση

Μένετε μαζί. Όσο για το σεξ; Φίλα αυτό, χάιδεψε το άλλο, πάνω κάτω ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει για να έρθει ο άλλος σε οργασμό. Σε αυτό το σημείο τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο βαρετά ή να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν θέλεις να περάσεις με αυτό τον άνθρωπο όλη σου τη ζωή.  Είναι φυσιολογικό, αλλά από την άλλη μεριά έχετε όλη την ελευθερία να κάνετε σεξ όπου και όποτε θέλετε. Γι’ αυτό πες του πόσο σέξι είναι όταν πλένει τα πιάτα και εκμεταλλευτείτε τους χώρους του σπιτιού (σας).

Γάμος α λα πλάγια

Ουυυυυυ παντρευτήκατε, συγχαρητήρια κλπ. Όσον αφορά στο σεξ, έχει έρθει η ώρα για λίγο προγραμματισμός αφού μέσα στο άγχος της καθημερινότητα μπορεί να μην του αφιερώνετε το χρόνο που πρέπει. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια που δεν είναι ευχαριστημένα από τη σεξουαλική τους ζωή δηλώνουν ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν παίρνουν αυτό που θέλουν. Γι’ αυτό μην διστάζεις να του επικοινωνήσεις τι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

The parent trap

Έχετε παιδί, λοιπόν. Ε, οι γονείς γίνονται ειδικοί στο «ένα στα γρήγορα» και στις κλειδωμένες πόρτες. Τι άλλο πρέπει να θυμάσαι; Ότι η κρεβατοκάμαρα είναι ο «δικός σας» χώρος και ότι από μία ώρα και έπειτα τα φώτα σβήνουν και ο καθένας πάει στο κρεβάτι του. Μπορεί να αισθάνεσαι συχνά ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για σεξ, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει. Ένα «στα γρήγορα» εκεί κατά τις 6 το πρωί δεν είναι κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

add a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Alexa

Sample Text

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας στείλτε τα στο: koroniotiskostas@gmail.com